34

До 32

преди 1 месец

И това е поправимо. Нужен е един солиден закон и въз основа на него събаряне поне на 1/3 от новопостроените нагъчкани една до друга сгради. Ще има голям рев, но на безочливи деяния се отговаря само с крути мерки. Прекаленият либерализъм рано или късно предизвиква появата на някой Пиночет. Ако искаме обществото ни да бъде здрав организъм, трябва да изрежем онова, което го задушава и разболява. Тези неща никога не стават безболезнено.

33

Знае се кои секат

преди 1 месец

горите баз разрешение и дори малтретират лесничеите. Крайно време е цялото това племе да бъде впрегнато в залесяване не само чрез труда си, но и да платят посадъчния материал. Ако нямат пари, ще полагат общественополезен труд и на други места. Няма невъзможни неща. Нужна е управленска воля и намеса на жандармерията, дори на армията, ако се наложи. Воят на НПО-тата и мекокитковските изисквания на външни за България институции са само пожелания. Никой няма право да се меси във вътрешните ни работи

32

Анонимен

преди 1 месец

Все още на места се помни, че допреди около два века е имало български села, заобиколени с такива гъсти гори, че е било възможно човек да се прехвърля от дърво на дърво заради приплетените им клони и така да обиколи цялото село без да слиза на земята.

31

Къде сме ние?

преди 1 месец

На европейския континент има общо 49 държави, включително и малките княжества. Сред тях България е на 10-о място по степен на залесеност - 35% от територията на нашата страна е покрита с гори. Но това са само жалки останки от легендарната "Велика българска гора", за която пишат средновековните пътешественици.

30

Анонимен

преди 1 месец

Нормално, асфалт и бетон с тъмен цвят се нагряват и поглъщат повече топлина. Грийнпийс да просвещават Запада и да се престане с геоинженерство и подобни. Зелени, но без припадък. Слънцето е здраве, нефт, газ и АЕЦ полезни, ефтини и практични енергоисточници, ДВГ най еко, е-коли с батерии замърсители и самозапалващи се, фотосинтеза - СО2 полезен за растенията, тор естествен от преживни - азот полезен за растенията/за да има зелена природа/, а от там и за планета, животни и хора, и т.н.:))

29

Анонимен

преди 1 месец

Да измерят в селата и да ни уведомят какво става. В градовете е ясно няма дървета полянки въздух, сграда до сграда и няма полъх от никъде. Архитектите които разрешават всичко това да се случва са за най-старото наказание. Навсякъде стана като в гето всичко натрупано и едни малки улички като селски път. Студентски град, Витоша, Малинова долина, Лозенец, Бъкстон, Младост а бе навсякъде. Вече няма добър квартал всичко е гмеч.

28

Анонимен

преди 1 месец

групи мaнафu

27

Анонимен

преди 1 месец

Шок.. в сауна бе измерена температура от 90 градуса. Всички сауни са забранени и групи ***-на-фи от Грийнпийс не знаят къде да се съберат.

26

Тенгри кан

преди 1 месец

Във Филибелата при управлението на ГЕРБ - 70 градуса;))) Секъ герберица със заповед в ръката за изсичане на дърво! В 08.30 сутрина пристигат ония с резачките и - 1 едно дърво! +1 градус отгоре ффф Филибелата! Герберицити: ние, мой да немаме убави цици, но си имаме климатичи!;)))

25

Анонимен

преди 1 месец

Утре да измерят температурата в 13:00÷14:00, при ясно слънчево време, вътре в затворена стъклена оранжерия. ГоУема сензация и данни за анаУз ще имат... Не ги слушайте тези долни манипулатори

24

Анонимен

преди 1 месец

Основната ви цел на еко хипита е да ни вгорчите живота. 37 градуса и навън беше пълно с хора, стари и млади. На сянка се живее.

23

Щирлиц

преди 1 месец

Като изсечете дърветата на Опълченска,измерете температурата,и си отговорете на въпроса имат ли акъл столичните/и не само те/общинари.

22

Анонимен

преди 1 месец

измериха ама само у заглавието и без да уточняват кои градове !

21

Факт

преди 1 месец

Голямо откритие!

20

Архитект

преди 1 месец

Голям български град. Квартал със панелки старо строителство . Големи дървета между блоковете на над 60 години. До трети етаж е плътна сянка. Големи отстояния между блоковете. Свободни места за паркиране все още. Не застроявайте плътно градовете - питейната вода ще стане дефицитна от постоянното пренаселване на големите градове. Ще трябва да си купувате водата със злато.

19

Анонимен

преди 1 месец

Ами да, политиката в градовете е да не остане празно незастроено място. Всичко бетонни кутийки. Как да има дървета тогава?!

18

Анонимен

преди 1 месец

Я, драги ми марионетки, вземете да обясните на овцете защо понастоящем затопляне е регистрирано и на Венера, и на Марц. Там хора няма, нито настилки, тротоари и прочие.

17

Анонимен

преди 1 месец

И 100 градуса да измерите все тая. Нищо не може да се направи, това са естествени природни цикли. Някой индивиди обаче се опитват да ги използват за налагане на тотален контрол върху всеки аспект от живота на хората. И бързат да го наложат преди горещия период да е приключил.

16

В РОДОПА ПЛАНИНА

преди 1 месец

ОБЩИНИТЕ САТОВЧА И ХАДЖИ-ДИМОВО СА ИЗСЕКЛИ ПОЧТИ ВСИЧКИТЕ СИ ГОРИ

15

Анонимен

преди 1 месец

Тепърва ще намаляват дърветата по тротоарите, за да има място за безценните им велоалеи.