29

УХА!

преди 1 месец

Очакването на наказанието е по-страшно от самото наказание! :):)

28

Хаха

преди 1 месец

Аз за евреите не рава! Те си знаят, работата! Ама ти ***, защо ревеш за тия гнусняри! Марш в Газа да плачеш с тях! Бъдете поне малко мъже, като те е стах от мечки, не влизай в гората! Още много бой ще ядат, да знаете! Пазете си сълзите!

27

Анонимен

преди 1 месец

"това негово изказване за десетки църкви в Газа" - Какви лъжи бе, пич? Ти на колко години си? В кой век живееш? Като имаш нулева култура, поне в днешно време е супер лесно да си намериш информация и да се образоваш малко преди да се излагаш да питаш глyпашки въпроси. Източници има стотици. И за взривените от Израел църкви има информация, снимки даже има "преди" и "след". Езици ли не знаеш? Не можеш да ползваш комютър и Интернет ли?

26

Анонимен

преди 1 месец

"Събирайте багажа и марш в Газа, Иран, Сирия и други страни от третия свят!Кво седите в християнска България и ми ревете за тия" - Ми като ти е християнска, да не е еврейска? Събирай си багажа и марш при вмиpиcaните в Израел. Кво ревеш за тия евреи?

25

аноним

преди 1 месец

Не до 17- а до 20.И това негово изказване за десетки църкви в Газа?-прилича на-една баба ми каза,а на нея-друга-съседка, дето с картофки търгува на пазара.Така-излиза,че информацията е проверена.И ти си ,,длъжен" да я разпространяваш по-нататък. Успех!в лъжите.

24

Анонимен

преди 1 месец

"До 17-Ти уверен ли си в това,което говориш за църкви-десетки в Газа???" - Ти колко трябва да си заxлупен, че да задаваш такъв въпрос? Толкова ли не знаеш историята каква е? Палестина е една от люлките на християнството. Първите палестинци са траки, после голяма част от тях приемат християнството. После пък се смесват с арабески и се претопяват. Голяма част от живущите в Газа имат смесени семейства с европейци. Включително има и семейства с българи, които за щастие мисля, че успяха да се изнесат

23

Хаха

преди 1 месец

Е голям рев за тия *** беее! Събирайте багажа и марш в Газа, Иран, Сирия и други страни от третия свят!Кво седите в християнска България и ми ревете за тия ***! Да си бяха седяли на *** и нямаше да ги лупкат кат брашнян чувал! ***! Омръзна ми от вашите ромски истории, тука е България не е Ливан! Марш от тук, джапанко!

22

Анонимен

преди 1 месец

"кой започна с убийства на спящи хора, изнасилвания и отвличания?" - Дори и хипотетично да приемем, че палестинците са "започнали" това на 7 Октомври, то историята не започва от 7 Октомври. Светът не е стар на 1 година. Конфликтът между евреи и палестинци не е от вчера. Реално евреите започват конфликта с убийства. Дори първите терористични организации там са еврейски (Гуш, Кешет, Лехава, Царство Израел, т.н.) То трябва и малко обща култура да има човек преди да говори.

21

аноним

преди 1 месец

До 17-Ти уверен ли си в това,което говориш за църкви-десетки в Газа???-или това са твои вътрешни убеждения-без проверка.Тогава ни е ясно кой си ти изобщо!!!

20

Алекс

преди 1 месец

"Иран се закани да отговори сурово."В Персийския залив вече се разположиха два американски самолетоносача и изстребителите са на полусъединител.Само чакат този суров отговор,за да се приключи с иранския проблем.

19

Анонимен

преди 1 месец

"военолюбците във форума май забравят защо и как започна конфликта, кой започна с убийства на спящи хора, изнасилвания и отвличания" - От коментара ти не става ясно. Имаш предвид, че Израел досега убиват палестинци хвърлящи камъни, защото евреите им крадат кварталите насила? Или може би не си чувал, че израелската армия от десетилетия отвлича палестински деца, повечето отвлечени не се връщат. Или не си чул, че еврейските вестници говорят, че на 7 Октомври всичко е нагласено от военните на Израел

18

Анонимен

преди 1 месец

Искаш да кажеш колко църкви имаШЕ в Газа. Вече ги няма. Израел ги взриви. Иначе бяха около десетина църкви. Около 5 по-значими. Имай предвид, че Израел многократно са нападали Газа и преди това също са унищожавали църкви.

17

до 16

преди 1 месец

и колко църкви има в газа?... манипулациите нямат край

16

Анонимен

преди 1 месец

военолюбците във форума май забравят защо и как започна конфликта, кой започна с убийства на спящи хора, изнасилвания и отвличания?.... какво ще отмъщават тези, на какво, че израелците се защитават и искат и в бъдеще да не ги избиват мюслоорки

15

Анонимен

преди 1 месец

"Могат да пребият пак всички желаещи арабели за 3-4 седмици" - Само да ти напомня, че скоро, след 2 месеца горе-долу, ще стане 1 година откакто евреите си спретнаха тоя нагласен атентат с цел да започнат война и само с една Газа голяма колкото населението на София не могат да се оправят. Тия мохабети са малко като на фантазьорите русофили, които викаха "Руската армия ако иска може за 1 седмица да е до Париж", а вече колко време стана...

14

Анонимен

преди 1 месец

Израел бомбардира всички църкви в Газа и ги обяви за "бази на Хамас", а Иран пази християните си и даже евреите си.

13

По-бързо

преди 1 месец

Светът очаква ядрени удари по Израел и по САЩ. Защо още се бавите? Унищожете туморът на планетата час по-скоро. На САЩ им трябват 10 мощи мръсни бомби и са приключили. Израел ще се спомине само с една.

12

Анонимен

преди 1 месец

Вие въобще замисляте ли се, че освен петрола който САЩ ходят да точат от чужди нефтени кладенци, също така Израел има сметка от слаби съседи и поради тая причина им съчиняват една ИДИЛ която е създадена от ЦРУ и Мосад с цел да дестабилизира държавите в близкия изток и предимно тези около Израел които не им играят по cвиpката. Саудитците са уахабити, а не мюсюлмани и затова са съюзници на Израел.

11

Анонимен

преди 1 месец

И САЩ били изпратили кораби и подводница да пазят терористите. Ужас! Вместо да пазят Иран, те пазят терористите.

10

1-3

преди 1 месец

За съжаление-идването,и оставането десетилетия на власт,на негодници,деспоти и *** се превърна в масово явление-причиняващо човешки нещастия,разбити съдби,катаклизми!Нещо трябва да се направи срещу тях-иначе-виждаме-човечеството ще бъде унищожено!!!