53

Анонимен

преди 1 месец

Алооо, журналята, от кумова срама да бяхте казали само кои са олимпийските шампиони в отделните спортове, а не само в плуването.

52

Джаки вампира!!!

преди 1 месец

Няма и няма по-голям срам и по-извратено от целувки,страстни и с език от мъжките!Още преди 50 години така с език се целуваха Тодор Живков и Леонид Брежнев пред милиони хора.Има безброй снимки и запазени кадри,бре!Единствено целувките между Ерих Хонекер и Леонид Брежнев могат да съперничат по страст!Но все пак Т.Живков се целуваше по-страстно и с по-дълбоко чувство с Л.Брежнев!А тука некакви се възмущават от Олимпиадата!??Ето това е истинска любов!Ха ха ха!Ввулгари юнаци!Първи във всичко!Ха ха!!

51

Анонимен

преди 1 месец

Май не си чувал, че олимпиадите 56, 64, 76, 84, 88 са бойкотирани

50

Анонимен

преди 1 месец

За откриването чухме, че хората не са разбрали дълбокия символизъм, а за закриването на чухме абсолютно нищо. Какво означаваше сценарият и последователността на сцените? Кое беше златното същество? Кои бяха омотаните хора без очи???? Какво беше това кълбо? Защо китаристът беше с черна качулка?

49

Анонимен

преди 1 месец

Някои бързо и удобно "забравиха" какви гафове съпътстваше и олимпиадата в Сочи с лошите условия за спортистите в селището....даже още преди да бъде открита! Междувпрочем, за цялата история на летните олимпийски игри, Москва е била само 1 път домакин през 1980 г, а олимпиадата е била бойкотирана заради нахлуването на ссср в Афганистан. Как се повтаря историята!

48

Анонимен

преди 1 месец

Важното е, че Украйна громи бандитите на руска територия.

47

Анонимен

преди 1 месец

На Олимпиадата дават медали. На Путиноядата която се провежда в Украйна дават 100 грама олово за награда.

46

Анонимен

преди 1 месец

Ан ате *** на онези които се осмелят да докарат подобна дженДИАРИЯ на следващи олимпийски игри. Прокълнавам ви сатанинки урроди!

45

мак

преди 1 месец

Успешна, друг път. из.р-о...дско откриване с кълчене и джаджа ли, маджа ли и подобни и за начало - подигравка с християнство, зщото само с него може да се подиграваш и да не бъдеш обвинен в нетолерантност, съдийски грешки, пробутване на лгбнещоси, принуда мъже да се състезаават с жени, *** Сена, наистина, велика олимпиада, няма друга като нея.

44

Българин

преди 1 месец

Другарите копейки явно още дълго време ще се пенявят докато останалите си гледат кефа. Идеално.

43

Анонимен

преди 1 месец

Мизерия и беднотия.Събрали най-евтините непознати и неизвестни танцьори и хванали от улицата някакви трансексулни да танцуват защото са най-евтините.На финала някква парализирана бабичка селин дион запя да изкара някой франк.Корабчетата и лодките бяха с различен цвят,,-моторници,шлепове,ваканционни корабчета.Дори не бяха в еднакъв цвят толкова се бяха стиснали френските ромале. Спортистите се оплаквах от вода която мирише на фекалии в която трбва да плуват,храна, насекоми.Мизерия мизерия до уши

42

Жалко

преди 1 месец

Жалко, че талибаните не направиха някой мощен атентат, та да изтрепят малко zгаn.

41

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 52 Ходи обясни всичко това на Олимпийския шампион и световен рекордьор от Париж Карлос Насар.

40

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 50 Ти не знаеше ли, всеки, който от нищо не разбира, държи да си показва рогата.

39

Анонимен

преди 1 месец

как е брикса всичко наред ли е? индия и китай нападнаха ли запада?

38

нн

преди 1 месец

И на откриването и на закриването имаше много излишни и ненужни сцени. Ранасяха огъня чял час по покриви, Сена и къде ли не, и от кого ли не, изкуствен огън и балон, Сена замърсена, десетократно отколкото примерно нормите в САЩ. На закриването пак излишни състави, певци, уморяващи очите светлинвни ефекти, златен човек и ред други неща. Губи време и какво искаха да покажат, те си знаят. Това не беше олимпиада, а комерсиално спортно мероприятие.

37

Анонимен

преди 1 месец

Те и те не знаят какво са. Може да са хермафрoдити, кой ги знае. Някоя от боксьорите да е казала на хормонална терапия ли е, оперирана ли е, да се похвали. Не, само клевета се чува. А за откриването на кой му пука. Клоунада.

36

Анонимен

преди 1 месец

МЕРЗОСТ

35

Анонимен

преди 1 месец

Tpaвepcиадата отказа много хора да я гледат, включително и мен.

34

Българин

преди 1 месец

До Анонимен 35 "За мен това не беше олимпиада, беше пълен фарс" Ми явно толкова разбираш и от спорт, но ако искаш му ходи да му кажеш на Карлос Насар, че е "фарс".