68

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп нали знае , за ДОГОВОРИТЕ КОИТО Е ПОДПИСВАЛ ЗЕЛЕНИЯ , ПРЕЗ 2014Г. . А който не спазва договорите , ще яде бой !Путин доста време ги изчака , а ''те'' му се качиха на главата .

67

Уточнение

преди 1 месец

Някой по-долу писа: Тръмп го интересува само АмерикаИсторията до сега обаче, показва само едно: Тръмп го интересува само.... Тръмп

66

Анонимен

преди 1 месец

Откъдето минаха американците, вече няма държава или е на ръба. Либия, Ирак, Афганистан...Е, някои поне се задържаха, но не процъфтяват.

65

Анонимен

преди 1 месец

Да, има начин. Трябваше Путин да почака америкасите лично да му цъфнат в двора и да му опасат тревата. Само трябваше да изчака да се приготвят и натъкмят и да пристигнат тържествено. Това има предвид Тръмп под начин. Май Путин беше праз като каза, че предпочита Байдън. Дедето е по-безобидно.

64

Анонимен

преди 1 месец

Агента Тръмп не може да съветва водещия си офицер Путин какво да прави и какво да не прави. Той е длъжен да изпълнява нарежданията на началството си. Така че тая лакардия "аз му казах не го прави" си е чисто самохвалство на Тръмп.

63

Анонимен

преди 1 месец

Какъв странен лицемер е Тръмп. Той вярвал в бог. Неговият "бог" е Путин. Кой вярва на рижавия. Абсолютно пропаднал човек.

62

Муахаха

преди 1 месец

а Пютин какво ли е Отговорил: Деър Ис Ню Шериф ин Таун!

61

FMC

преди 1 месец

58, Хамилата е по-зле и от Джо. Не помни, за равя, не може да се концентрира, сякаш нон стоп е на райски газ. Вече съжаляваме за Джо. Поне бе интересен.

60

FMC

преди 1 месец

60, а ние как си гледаме медалите от щангистите, състезаващи се за Катар? Или как си гледахме медала на Наим, когато се състезаваше за Турция? Ами това са наши хора, нашамшкола, държавата е наляла десетки и стотици хиляди за всеки от тях! А я ми кажи, колко от нашите медалисти знаеха български и колко имаха поне български имена? СРАМ!!!

59

FMC

преди 1 месец

24 часа...хаха. Беше вестник преди 30 години. Половината статия е опровергаване на това, което казва Тръмп. Това не е журналистика, а фейкистика! Фейкнюз.

58

Анонимен

преди 1 месец

И други му казваха на Путин ама...гледай сега какво стана?! Руските спортисти имали 16 златни медала...под други флагове.Срам.

57

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

56

Анонимен

преди 1 месец

Нещо победата на ориндж Дон взе да се изплъзва и започна преки включвания от някакъв психо диспансер със себеподобни.

55

казал бил

преди 1 месец

на баба му хвърчилото,сега като вижда на къде отиват нещата обърна езика,винаги подкрепяше Путин,нали той го финансираше толкова години,фурнаджийска лопата

54

Анонимен

преди 1 месец

Аз по принцип винаги съм подкрепял републиканците в САЩ, но този път е различно, и то не защото Тръмп не би бил достоен президент, а за това че копейките ще се радват като след футболен мач, и ще пишат твърде много глупости, ако той спечели! Иначе, Тръмп го интересува само Америка и пукната пара не дава за Расиа, но на проста копейка това няма как да му го обясниш

53

Анонимен

преди 1 месец

памперса, колкото и да оплюва Харис, няма да му се получи

52

Предполагам отговора

преди 1 месец

е бил нещо в стил: "И аз му казах на Зеленски, ама той реши да послуша Джонсън. Трябваше и на тях да кажеш, Донълде. Сега ще понесете последиците... и Черно Море не ви е бащиния, да си събирате корабите и да се пренесете от другата страна на Босфора. Затварям сега, че имам други дела."

51

Анонимен

преди 1 месец

ВИЕ БИЛИ ЛИ СТЕ СКОРО ТАМ,ЗА ДА ВИДИТЕ ВЕЛИКАТА ДЪРЖАВА СЪЕДИНЕНИ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ!!!АКО ТРЪГНЕТЕ ПО УЛИЦИТЕ НА ГОЛЕМИТЕ ИМ ГРАДОВЕ ПРИГОТВЕТЕ СИ ТОРБИЧКА ЗА ПОВРЪЩАНЕ...МЕКАТА НА ФИЛМОВАТА ИНДУРСТРИЯ ЕЛ ЕЙ Е ЕДНО КЛОШАРСКО ГЕТО,КОЕТО УПОРИТО ПЪЛЗИ КЪМ ТУЗАРСКИТЕ ХОЛИВУД И БЕВЪРЛИ ХИЛС...СЪЩОТО Е ГОРЕ ДОЛУ ПОЛОЖЕНИЕТО В ОСТАНАЛИТЕ МЕГАПОЛИСИ.

50

Граматик

преди 1 месец

А кога ще се научите, че малкото име на Мъск на български се пише Елон?

49

сокерес

преди 1 месец

До Ястреб Османлията- Гледай си там анадолската *** бе зомби фес.