31

Всичко свърши.

преди 1 месец

Всички комунисти умират. Идва нов ред.

30

ВРЕМЕ Е ЗА ПРОМЯНА

преди 1 месец

Старите комунисти не могат да се преборят с една жега, тръгнали да диктуват живота на младите европейци.. Ей сега като измрат всичките от слънчев удар, ще започне големия купон. С другаря Джо Байдън това чакаме. Става страшно. Света ви се срива, комунисти. Идва НОВОТО ВРЕМЕ. ПРОМЯНАТА. :) НЯМА ДА Я ВИДИТЕ :)

29

:(

преди 1 месец

КУРСК сега като стана УКРАИНСКИ, гарнирано с убийствени жеги, скапаните русофили ше започнат да падат по улиците, като от уханска чума. Масова смърт на дърти комунисти. И народа само ще се радва, като чете радостните новини. Българите са си фашисти. ФАШИЗМА ПОБЕДИ. ГАДНО ЛИ ВИ Е?

28

Русофили не умирайте

преди 1 месец

Русия аха-аха, всеки момент ще превземе света. Много сме близко, изтрайте още 50-100 години и ще върнем хубавия СССР, който никой не го иска.

27

Не е изненада

преди 1 месец

Цял живот пресолени манджи, сол на цвят, кафе с литри, алкохол всеки ден и всичко това гарнирано с гнусните цигари - ако ще да си терминатор, падаш като талпа. Ами сега добавят в уравнението балони и наркотици. Този народ се самоубива. Буквално. Заради кражбите на Бойко Борисов.

26

Анонимен

преди 1 месец

В най-големите жеги - вместо смрадливите старци да си вземат душ и да си стоят на сянка вкъщи, обикалят София с по две туби вода от Банята, с проходилки, с по два бастуна, с по не знам си колко уреда, за да си вземат доматите с 20 стотинки по-евтино. Това не са бедни хора, това са ужасяващо прости хора. Всеки чужденец, който идва в София, вижда първо това - една *** и миризлива столица, пълна със старци, които са станали на по 80-90 години, но се държат като на 20

25

до Тъжно

преди 1 месец

Над 65-годишни са вече русофилите ве човек. При средно живеене 70 години за мъжете в България. Не е тъжно, а реално на фона на живота в България.

24

Тъжно

преди 1 месец

Русофилите масово хвъргат боба.

23

:(

преди 1 месец

Дъртите русофили хвърлят боба от хубавия руски начин на живот на пиене и пишене без мярка. Падат като талпи по улиците. Ако продължават така да измират, в България ще останат само истински българи и няма да има един руснак да се бунтува за монопола на Лукойл и Газпром. КВО ПРАИМЕ БЕ РУСКИ МЪPШИ?

22

До 20

преди 1 месец

По соц време летата са били по-хладни и тук.

21

Муахаха

преди 1 месец

Откак Според Световната Банка България е в Списъка на Богатите Държави - много се Разглезихте - Климатиците ви Изнежиха!

20

Анонимен

преди 1 месец

Просто защото в България не всички могат да си позволят климатик, дори само в една стая, а това много помага в горещините навън. Трябва държавата да обезпечи с климатици особено хората в югоизточната част на страната, където температурата надвишава 40 през Юли и август. Какви са тези смешки да се раздава вода през най-горещите дни, срам!

19

до 19

преди 1 месец

В централните и северните държави може. В Южна държава няма как лятото да е 25 градуса.

18

17

преди 1 месец

Нормална лятна температура е 25 макс 30.

17

Анонимен

преди 1 месец

Нищо чудно. Га,.,ньо от сутринта се налива с бира защото било топло. На обяд вече е пиян. Тогава се почва с ракията. На тези жеги едно от последните неща които трябва да се правят е да се пие.

16

Анонимен

преди 1 месец

А то в България даже не е горещо. 37 градуса си е нормална лятна температура. В Гърция и Испания е 45. В Дубай е над 50 градуса. Може би възрастта да оказва влияние? България е една от най застаряващите нации в Европа с над 3 милиона пенсионери и 1,5 милиона от малцинствата. В България работещите са около 1 милион ако не и под милион и няма как да функционират останалите 5 милиона.

15

Анонимен

преди 1 месец

Първия ппроблем е в неправилното хранене - тежки мазни храни, горещи супи и лютиво. Втория проблем, всички знаем че в жегата се консумират много течности, но под течности българина разбира студена бира и сладки газирани напитки, а не вода, студен чай или айрян! Третия проблем, в най-голямата жега, след 11:00 часа, българина отива на плаж и и се налива с бира или кафе с кола.

14

лекар в СП

преди 1 месец

Пропагандата ви не струва и пукнат цент. Айде със здраве да си я пиете !

13

Анонимен

преди 1 месец

Ъъъ, какво да очакваме от нация от пияндета?!

12

Анонимен

преди 1 месец

А от салам народен у Кауфланд колко са п.укнале :)))