16

Парадокс Бг

преди 1 месец

Друго си е да спиш с пачки и кюлчета или да си санкциониран по Магнитски за корупция и пране на пари от сащ и великобритания! Тогава си "невинен" за българския съд и прокуратура и сшдиш на първия ред в българския парламент! Котато се бориш срещу презастрояването, за зелена столица или срущу прането на мръсни пари на съмнителни олигарси - тогава ти сщалъпват обвинение, подхвърлят ти белязани пари в автомобила, запушват ти устата да не говориш, държат те като панаирджийска мечка да те снимат всичк

15

Право на мнение!

преди 1 месец

До 11. Нищо не са хванали! Подхвърлиха им в автомобила парите, докато пиеха кафе в заведение! Инценираха всичко и сщалъпиха фалшив ппоцес.

14

Г

преди 1 месец

Браво. Героиня ли ще я изкараме сега ?

13

vale_karo

преди 1 месец

До Прокурора на Пелишат Абсолютно си прав. Истински съжалявам ,че 1990-1991 година освободиха множество такива престъпници които сега управляват България.

12

vale_karo

преди 1 месец

До Апелативна прокурату Та кой ви е определил ,че сте честни ?

11

Анонимен

преди 1 месец

Хванаха ги с подкуп и сега за награда предсрочно освобождаване. Ау, не било като на почивка в затвора, стига бе. Надявала се да освободят и дружката и, ами да пише на Хаджигенов този борец за справедливост къде спи!

10

до 5

преди 1 месец

До анонименспециално в БГ прокоратурата и службите винаги са били най- корумпирането нещо ! нищо ново под слънцето ...

9

бг смешки 2

преди 1 месец

у БГ няма справедливост защото няма прокоратура и съд ! не се наявайте някой да бъде осъден от мутрите или други ...

8

Професор Тазобедрев

преди 1 месец

Тазът (на латински: pelvis) се намира в основата на гръбначния стълб, като осигурява закрепване на долните крайници към тялото, а също така поддържа и обхваща редица жизненоважни органи. В изграждането на таза влизат две тазови кости, кръстцовата и опашната кост, свързани чрез стави към долните крайници. Що за неграмотно написано?А иначе за престъпничката затвор!

7

Анонимен

преди 1 месец

Ако бяхме по времето на Хан Крум, тази нямаше да може да дава интервюта.

6

от БАН

преди 1 месец

Клетниците дръзнали да се изправят срещу добре познатата ни мафия излизат живи, но осакатени от адската чобанска мелачка, а дръгливата безлична тълпа нагъва жадно пластмаса и кълне, и плюе оцелелите клетници.

5

анонимен

преди 1 месец

Прокуратурата и съдът са доволни. Осакатиха две невинни жени, а Ваклин строи. Парите победиха правото. В Северна Корея има диктатура, а в България прокуратура.

4

Апелативна прокурату

преди 1 месец

Честните хора се надяваме да те върнат час по-скоро в килията!За мошениците килии!

3

Вълчо Кумчев

преди 1 месец

Това е счупен тас и гръбначен стълб! Тас е прибор с който се къпят затворничките,таз е част от човешката анатомия! Със счупен гръбначен стълб трудно ще излезе на самоход от затвора!Какво очаква една престъпничка от затвора? Вероятно удобствата на 5 звезден хотел Риц!Престъпничке,не си добре дошла в обществото!

2

Анонимен

преди 1 месец

Ами който няма къща в Барселона той е престъпник в България, а в другите държави е обратното

1

Прокурора на Пелишат

преди 1 месец

Що за държава е това освобождават ей така престъпници,на всичкото отгоре те пък крайно наглида освободят и тарторката! За крадци измамници и убийци грам милост не трябва да има! Те трябва да бъдат презрени от честният народ и трудещи се...