163

Анонимен

преди 1 месец

Тоя не става за полицай , а те министър го назначили. Ега ти наглеца, протести организира, ама от къде ги изравят такива? То за това държавата ни е потънала, от некадърници!

162

Анонимен

преди 1 месец

На протест братя българи. Да защитим комисар Калин Стоянов и неговите служители, така както ни защитават и те.

161

Един там

преди 1 месец

Ако съм на мястото на новият министър ще го уволня всички тези на протеста.

160

Анонимен

преди 1 месец

Моля, новият министър на вътрешните работи още утре да се заеме с работа, защото смърди на антидържавност в структурите на системата. Ще направят един протест 20 хиляди и Калинчо и Бойко ще останат търкалящи се глави и всичко това е по заповед на прасето Пеевски. Цацаров е виновен за тази свинщина, не забравяйте . Не се поддавайте на мутренските провокации на псевдо полицаи, служители на делта гард в униформи. Жалко че ГДБОП не ги натръшка днес. Да им вкара сирените в за дника

159

Прожектор

преди 1 месец

Тази вечер ГДБОП ще ги събира да пишат показания

158

Прожектор

преди 1 месец

Явно Калинчо се възприема за "несменяем". А полицаи и военни по Конституция нямат право да се месят във вътрешно-политическите процеси, какъвто е кадровият подбор на нов кабинет !

157

Бъдещият министър

преди 1 месец

Вие сте държавни предатели и всички ще си получите уволненията след седем дни и ще бъдете преследвани според закона на МВР

156

Анонимен

преди 1 месец

уво на герберасттките калинки

155

Анонимен

преди 1 месец

МВР все повече вони на развалено свинско с печена тиква ...Ще трябва да се постави във фризера!

154

Анонимен

преди 1 месец

Милиционерите участвали в протеста трябва да бъдат дисциплинарно уволнени и арестувани. Също и организатора, който се кри в Зайчарника в Банкя.

153

Анонимен

преди 1 месец

Синдикатите в МВР защитават само трудовите права на полицаите - заплати и неща от този род! Нито МВР, нито Полицаите, нито Синдикатите на МВР имат право да налагат кой да бъде Министър на вътрешните работи!! Единствената, която има право да каже кой да е министър на вътрешните работи е бъдещата премиерка Горица Кожухарова!!! Това е натиск от страна на МВР, което е недопустимо и подсъдно.

152

Анонимен

преди 1 месец

Лъчезар Колев, началник на специализираните полицейски сили в СДВР и зам.-шефа на СДВР Мирослав Данаилов - И двамата бяха на протеста и оказват натиск за повторния избор на Стоянов за министър!!!!!

151

Анонимен

преди 1 месец

ДПС -ГЕРБ владеят МВР, затова печелят изборите! Никой от МВР не противодейства на купуването на гласове и корпоративтия принудителен вот! Изчезнаха 300 000 гласа за ПП-ДБ на предните избори. Моят глас не беше отчетен, не ми излезе разписка от машината и вота ми за ПП-ДЦ не беше отчетен!!!! ГЕРБ-ДПС са измамници!!! Печелят изборите само с измама и фалшификации!!! Именно ГЕРБ-ДПС правят Ала-Бала с машините и ЦИК са техни хора, и социологическите агенции. ГЕРБ-ДПС подслушват ПП-ДБ нерегламенгирано!!!

150

Анонимен

преди 1 месец

Мутрите от Делтагард дойдоха ли да подсилят протеста?МВР много добре работи с тях. И те много добре работят с МВР, когато трябва да бъдат бити противници на Гешев, Буци и Дебелото.

149

Анонимен

преди 1 месец

на кой му дреме, за смешният плач на една куха калинка, но всички милиционери участващи в това политико/ мафиотско мероприятияе , трябва да бъдат уволнени !

148

Анонимен

преди 1 месец

Калинчо - единствена опора на биещото сърце на Партията. Всеки милиционер - с икона на Калин у дома.

147

Анонимен

преди 1 месец

Калинке, отлитай, няма да липсващ на никого. А в нормална държава, всичките милиционери, отишли на политически 'протест' също отлитат. За съжаление в мутроландия на ОПГ-то буци-шиши, това няма как да стане.

146

Чакай чакай

преди 1 месец

Как така с включени сирени? По закон това е оповестително действие при строго контролирани събития! Наясно ли сте ако карате с натиснат клаксон каква глоба ще ви издрънчат.

145

Анонимен

преди 1 месец

ДААА. БОЙКО РАШКОВ ОТВРЪЩА НА УДАРА. ПЛАТЕНИ КОМЕНТАТОРИ ЗАЩИТАВАТ КРАДЕЦА. АМИ ХАК ВИ Е, НАРОДЕ???

144

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА Е ОТМЪЩЕНИЕ ЗА ПАЧКИТЕ И СНИМКИТЕ С ПУДЕЛА. БОЙКО РАШКОВ Е.