20

Анонимен

преди 1 месец

Имам едно запитване към умствено болните: Защо са ви измислени Отрови - Лекарства, след като за всяка болка си има билка?

19

Анонимен

преди 1 месец

Имам едно запитване към умствено болните: - Защо са ви измислени Отрови - Лекарства?

18

THE BEST

преди 1 месец

Държавата да направи денонощни аптеки и да ги поддържа - да види какво значи...... Нямате и представа.... а опряли до ДЕНОНОЩНИ аптеки - то в дневните няма кой да работи, а ако има има толкова изисквания и регулации - то не е СЕСПА, не е ВЕРФИКАЦИЯ..... и още има.... Интернети, касови апарати и т.н. Да дойдат Кирчо, Кокорчо и Бойко да карат нощни смени и да видят какво е да поддържаш аптека, после да въвеждат регурлации и тем подобни.... И да опрат до ДЕНОНОЩНА АПТЕКА.... Блазя им...

17

Анонимен

преди 1 месец

Защо няма автомати за лекарства? Трябвало консултация с фармацефт - ми то вече има видео връзки какъв е проблемът? Опитваш се да купиш лекарство онлайн - не може - изисква се рецепта, трябва да отидеш в аптека. Отиваш в голяма аптека в столицата и ти казват нямаме го в наличност опитайте другаде или до няколко дни ще ви го доставим - обикаляш няколко аптеки щот си нямаш друга работа и се отказваш - поръчваш го. Ми добре, защо не може онлайн да го поръчаш и да си го вземеш после от аптеката?

16

Анонимен

преди 1 месец

В аптеката. - Добър ден. Кончето си водя с мен. Необходими са ми антидепресанти.Аптекарката: - Рецепта имате ли? Клиента: - Само личната ми карта на българин не е ли достатъчна?.... Аптекарката отговаря: - Не!.... Клиента: Аптекарке, нали затова съм дошъл с кончето.... Хайде аптекарке вдигай крак да ти подкова аптеката с моя антидепресант!

15

аптекар

преди 1 месец

До Сър Пичук - По селата е някаква дивотия, събрани от кол и въже. На село да ми плащат милиони , не отивам за нищо. В градовете по гетата е същата диващина. Докато не си възпитате хората да бъдат нормални , така ще бъде.

14

Доктор Сърр Пичук

преди 1 месец

Аптеките затварят заради безумните държавни изисквания за магистър фармацефти, които да работят в тях, а тези специалисти струват много скъпо. Още по-безумно е изискването те да работят нощни смени в денонощните аптеки при положение, че никой не иска да работи през нощта. Никой няма да открие аптека в малко населено място защото такива фармацефти там няма и няма и да има никога. Трябва да се премахнат тези регулации въведени от ГЕРБ защото скоро аптеки ще има само в София.

13

Анонимен

преди 1 месец

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНАТА

12

Сър Пичук

преди 1 месец

Като се сблъскате с хората от Трекляно, ще разберете защо няма не само аптеки, но и магазини и като цяло няма нищо освен мизерия.

11

Анонимен

преди 1 месец

След майчиното мляко, най-добре е млякото на аптеката. Смесеното хранене е когато майката и бащата кърмят детето подред...... Та дано да не попаднеш на доктор, който работи на този принцип.... първо да си намисли какво ти е и после да удуpдисва всички изследвания според това..... и да ти казва, че виждаш ли ти: Майчиното мляко е отрова за детето, а аптечното е здравословно! Ай сиктиp бе докторе. Ми то мaгарешкото мляко е по - лековито от твойто аптечно мляко. Отивам на село да си лекувам детето!

10

Подобни статии

преди 1 месец

Доказват, че сме далеч от пазарните икономики. Вместо да се опитаме да печелим от някакъв недостиг, чакаме някой да ни дава всичко наготово и по възможност без пари.

9

Бай ви Тодор

преди 1 месец

Да ви е честита демокрацията и евроатлантическите ценности

8

Анонимен

преди 1 месец

Колко евроатлантическо

7

не разбирам

преди 1 месец

защо са ви лекарства,нали искат да ви убиват с тях,ще ви сложат чип ако пиете лекарства,бъдете последователни и правете това,което говорите,иначе сте просто едни лицемери или и с конспиративните теории като с християнството,големи християни сте,ама ако трябва да не крадете,да не лъжете и да не убивате вече не сте толкова вярващи,като опре ножа до кокала лекарства търси ганньо,да не се затрие безценния си ген,не щаст ни ци сте нищо повече,не ща ст ни ци с мнооого пари,го ла вода с две думи

6

Българ

преди 1 месец

Радан Кънев каза че се развиваме добре ;)

5

Анонимен

преди 1 месец

>>> Фармацефтката, смятайки, че трябва да му обясни съдържанието на опаковката - я разкъсва и развива един пpезерватив. "Пpезерватива се изправя и проговаря: "ЕбаБригадирки в колхоза".... Но, г-жо, от това външното, кожата де, си имам много!... този презерватив е за РEЗАЦИ! Дaйте ми нещо, което да ми увеличи вътрешното..... ИНДИГОТО!

4

Анонимен

преди 1 месец

Пенсионер влиза в аптека. Притеснено се оглежда. Отива до аптекарката, и снижавайки се към нея, й казва тихо: "Довечера имам интимна среща с комунистка. Моля, препоръчайте ми нещо, което да ме направи сигурен". Тя му се усмихва съучастнически и му подава кутийска с кондоми с червени фигурки сърп и чук още от времето на фирмите на Ленин и Сталин. Той гледа недоумяващо. >>>

3

Добрич

преди 1 месец

Град Добрич, развит преди време град, сега по-скоро развалина. Няма денонощна аптека. Най-близка такава - на 50 км, в град Варна.

2

тъп пепеец/дебеец

преди 1 месец

Ами да направят държавни аптеки, кой частник ще дава пари за благотворителност!? Пазарна икономика, товарищи!

1

ОБЩИНАРИТЕ

преди 1 месец

ДА СИ НАПРАВЯТ АПТЕКИ ЗА ДА ВИДЯТ КОЛКО ПАРИ ИМ ТРЯБВАТ-ИНАЧЕ ИЗГЛЕЖДА ФАСУЛСКА РАБОТА