29

ха ха ха

преди 1 месец

До АнонименМосква си го каза "България ще я изкупим цялата"..... Москва не може да каже такова нещо защото България ОТДАВНА е изкупена цялата на безценица от Американски и Западноевропейски компании. Дори Българската ни Народна банка не е вече Българска. Служим на новите ни Западни господари че пушек се вдига... и от време на време обвиняваме Москва за собствените си некадъърни издинки, направени от раболепие и сляпо покорство към господарите. На крив гъ** ... Москва му е виновна.

28

До 22

преди 1 месец

Само ти ли не знаеш кой подписа този договор? Служебното правителство на Радев с премиер Гълъб Донев и министър на Енергетиката Росен Христов.Същият,който сега си живее бейски в Дубай,а ние плащаме по милион на ден.

27

КарибскияПират

преди 1 месец

22 Какво да ти кажат бе?!Това е национална измяна подписали са за пари!!!

26

Анонимен

преди 1 месец

е па нема пък, НА !

25

Договорът

преди 1 месец

С "Боташ" е най- корупционната сделка след Турски поток на Борисов.Плащаме по милион на ден,без да внасяме нищо.И така 13 години- и децата ,които сега са 10 годишни ще плащат, за да може Радев да си пълни чекмеджето.

24

Ботаж

преди 1 месец

Здравейте абонатчета

23

Анонимен

преди 1 месец

Защо давате трибуна на този ***, който агитираше да спрем Марица Изток и да внасяме ток от чужбина?

22

Анонимен

преди 1 месец

Кой подписа договора ? Да излязат хората подписали договора и да кажат на какво основание подписах такъв робски договор. Съд трябва за тези хора, но съдебна система в България няма.

21

ХоХо

преди 1 месец

Сега разбрахте ли какво е страната ми да бъе управлявана от Де Били . Ще има ли най-накрая възмездие за некадърниците взели решение и подписали този договор ? И накрая да попитам: и за тази дивотия е виновен Путин ?

20

американеца

преди 1 месец

ами кой затри проекта ние да станем газов хъб и го подарихме на турците наште подкупни павиани които от навеждане пред колективния запад затри и АЕЦ ,после Булгаргаз щял д афалира че тя държавата е фалирала

19

????????????????????

преди 1 месец

Някой поинтересува ли се как Радв и Гълъб продадоха България на Боташ и Кремълските му доставчици. Рушвета бе стотиците милиони за да задължат България и децата ти да плащат 4 милярда дори и без да купуваме Газ и без право на отказ. А ти Българино си мислиш, че служебното правителство няма значение. Има ще си беден а децата ти ще са обслужващ персонал на децата на Гълъба и Радев. Ще им сервират, ще има сменят завивките в хотелите им, ще им лижат *** защото децата ти ще са бедни.

18

Анонимен

преди 1 месец

Този "експерт " за каква дипломация сТурция говори ,та това е частна фирма .

17

Анонимен

преди 1 месец

Тоя договор беше подписан с едничката цел булгаргаз да бъде фалиран и продаден на москва. Москва си го каза "България ще я изкупим цялата".

16

Анонимен

преди 1 месец

проблемът на България се казва Румен Радев. След 2027 година всичко ще тръгне нагоре. Не вярвам, че българите могат да изберат президент по-глупав и невеж от сегашния.

15

НЯМА ЗА КОГА

преди 1 месец

ТОЙ ВЕЧЕ СВЕТА ГОРИ

14

Мухаха

преди 1 месец

България се отказа от руския газ... като започна д купува РУСКИ ГАЗ на цени с посредническа такса от Гърция и Турция. Ахахахахахаха. ПрроZти ли сме? Ама многооо. И какво стана с Азерския газ дето щял да идва като река към нас? На едното магаренце от транспорта му се изкълчило копитцето и доставките спрели. А умниците ни в управлението продадоха ли вече реакторите ни на Украйна ? А ядреното гориво от Уестингхаус още ли е с етикетче "Сделано в Русия" или вече го махат че изглеждаме като гл0пацци.

13

Анонимен

преди 1 месец

къде оня руззки анъс дето го подписа? някой повдигнал ли му е обвинения в държавна измян?

12

евроатлантист

преди 1 месец

Не получаваме газ, защото не искаме, никой не ни е отказал. Договорите са за да бъдат изпълнявани, ако бяха пожелателни, тогава нямаше да има нужда от тях. А при нас, ох, няма газ за предприятията ни, дайте договор. А после, ох, тя цената падна, дайте да предоговорим договора ... Е то да не е концерт пожелание?

11

Анонимен

преди 1 месец

Решил си ей така Гълъб Донев и подписал едно договорче с боташ.

10

Анонимен

преди 1 месец

Заради Украйна евтината руска газ свърши за цяла Европа а оттам и всичко се увеличи неимоверно