56

Анонимен

преди 1 месец

Голяма грешка. Иран не е нападал Израел, а се защитава от Израел. Иран просто отвръща на атаките на Израел. Не можете да посочите нито една дата в която Иран да са нападнали Израел без преди това Израел да са нападнали Иран.

55

1-3

преди 1 месец

До 51- Да,Исмаил Хания даваше ,,ценни," съвети,но отдалеч,в компанията на малки момиченца,и момченца,от имение със всички западни придобивки и джоб,пълен с 4милиарда долара,откраднати от твоите,нашите деца-и от тия,които е ,,съветвал"!

54

аноним

преди 1 месец

Не САЩ-а Русия да спре помощта си за тия ислямисти.Днес на инструкции в Русия е палестинският председател,така,както бяха на ,,приятелско "" посещение ден преди рожд.ден на Путин и от там им се нареди да нападнат Израел,а терористите побързаха да обявят тази ,,победа"-подарък за Путин.Преди дни ходиха в Иран,да дадат и там ценни ,съвети".Русия,претендираш че си православна държава,но нищо такова вече няма в теб!

53

Анонимен

преди 1 месец

САЩ трябва да спрат да защитават терористи! Иран е време да получи ядрено оръжие за да си обезпечи сигурността.

52

Анонимен

преди 1 месец

какви преговори за мир е водел милиардерът дхижадист, я пак? от 5 звездния си хотел в катар за 14.000 долара нощувката, с парите на ЕС?

51

Анонимен

преди 1 месец

Исмаил Хания водеше преговори за мир. Именно и заради това го очистиха. Просто не искат мир.

50

Анонимен

преди 1 месец

Големи геополитици има тука. Служебния кабинет да вземе да запълни МВнР с тия ценни кадри!

49

Конфуции

преди 1 месец

Само ще напомня че Иран беше държавата, която подкрепи Русия стратегически с дроновете Шахед. Това са евтини летящи моторетки, които активират скъпи зенитни ракети за по няколко милиона долара и така отслабват противо зенитната отбрана на врага. Имаче самите дронове не са особенно ефективни.

48

Анонимен

преди 1 месец

На часа ще бъде ликвидиран и Ахмет Доган от Израел.Ислямистки призиви от неговата група срещу Израел няма да се толерират повече.

47

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Напомням,че от това правителство на господин Нетаняху си отиде един велик военен стратег,след като очакваше дълго време адекватни действия от страна на Бенджамин. Няма да споменавам имената на този добър Израилтянин,а само ще го подкрепя в оценката,ще Държавата Израел трябваше да размаже Иран още в същият миг,в който към ЦИОН летяха стотици ракети. Могат това не бе започната срещу Израел война? Беше! Подозирам,че тайно се договаря масово нахлуване на иранци в Европа. Нещата стават вече непоносим

46

АзъКанъАзъ7112136860

преди 1 месец

Тази атака се очаква вече от около осемдесет години,дами и господа от украино-русофилясалото в последно време Израелско правителство. Аз поставям въпроса дали действително това Правителство е всичкият си. Защото Иран вече нападна Държавата Израел и именно това лукавеещо и съюзяващо се с лицемери араби Правителство се прави на ударено . Защо Израел не отвърна на иранското нападение и как така едни льольовци като палестинските педофили проникнаха да насилват мало и голямо в онзи Черен Седми?

45

Чичо Сам от Тексас

преди 1 месец

САЩ само чакат повод да подпалят иранска чалмичка. А в района пристигат все повече самолетоносачи и аятолаха ще пусне още по голяма брада да се крие под земята

44

Анонимен

преди 1 месец

ЕС няма полезен ход. След като пусна 10 милиона джихадисти в Европа, оттук нататък се правят на ощипани. Отдавна трябваше да са разкарали всички ислямисти вън от християнски Ливан и там щеше да има мир

43

Анонимен

преди 1 месец

А ЕС си мълчи. Чака Израел са избомби Ливан и после да поеме още милион-два бежанци. По некадърно управление никога не е имал този съюз. Ама така е като управляват третополови и обратни. Около тях всичко е розово и пърхат пеперудки. Не виждат в какъв свят живеем

42

Анонимен

преди 1 месец

Тези, дето си бесят хората по улични кранове и ритат бременни момичета по главите заради килнато фередже..да се вразумят? Абсурд..

41

Анонимен

преди 1 месец

Велика Персия е решила да завърши съществуването си като държава .

40

FMC

преди 1 месец

Сега цените на енерго осителите скача и Иран няма да си направи харакири като Садам с Кувейт. Ако цените на нефта падаха, може би някое леко отмъщение само.

39

FMC

преди 1 месец

Най-кофтито война Иран-Ирак показа, че шиити инсунити се боят като православни v.s. протестанти и католици. Разлика 0. Добрият Запад бе на страната на бедния Садам, въоръжи го до 1989 година, натрупа му дългове, срина цената на нефта и после си искаха заемите. А как да ги даде Садам, освен чрез война и вдигане цената на нефта? Само дето бе наивен и си мислеше, че нефта ще реши проблемите му със Запада и Саудитска Арабия.

38

FMC

преди 1 месец

Това, че Иран се готви, не означава , че ще атакува. То и Беларус се готви, но едва ли на Лукашенко му стиска, освен ако не е решил да се отпечата в историята.

37

WTF

преди 1 месец

Дано Иран се вразуми и не влиза във война с Израел. Това ще е самоубйствен ход с хипер инфлация за цял свят.