20

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименДа, така е! Не от всеки става състезател, но много се пробват и то не в условията на писта , където всичко се контрлира - а, в условията на населените места , където има насрещно движение, пешеходци и други фактори като употреба на различни опиати ..... Статистиката говори много красноречиво като резултат от всичко това

19

Анонимен

преди 1 месец

Става ли от всеки желаещ шофьор - разбира се, всеки нормален човек може да придобие знанията и уменията, които са необходими за любителска категория. Виж, състезател не от всеки става, там вече се иска талант.

18

Алекс

преди 1 месец

31 часа практическо обучение съвсем не са малко.В доста държави от ЕС тези часове са по-малко.Разбираемо е Краси да иска повече часове и съответно по-добра печалба.

17

Анонимен

преди 1 месец

Аваа... Трета, пета, азота и айде!

16

разберете едно--

преди 1 месец

ШОФИРАНЕТО или ти се удава-или не ти се удава--- резултатът на хора на които не са им отказани книжки-го четете всеки ден--ВЕреме е АВТОИНСТРУКТОРИТЕ ДА НОСЯТ ОТГОВОРНОСТ- ПРИМЕРНО ИМАШ 100 КУРСИСТИ И ТЕ 10-30% ДО 1 Г ИМАТ ТЕЖКИ НАРУШЕНИЯ КАТАСРТОФИ-- ИНСТРУКТОРЪТ ДА ОСТАВА БЕЗ ПРАВА ЗА 10Г -ТОВА Е !!!!

15

от 14

преди 1 месец

След 5 минути инструктора му набива спирачките и му казва: ти подиграваш ли се с мен бе? Защо не каза че си управлявал автомобил преди? Управляваш по-добре от мен. Марш да си учиш листовките и да не съм те видял повече на урок при мен.

14

Анонимен

преди 1 месец

Моя първи братовчед е маниак на тема коли. Още от 13 годишен караше на баща си ладата 1993-та година на село. Правеше основен ремонт на ладата им 1500 която беше 14 годишна с баща си..моя вуйчо. Но понеже го мързеше да учи едвам изкара 8-ми клас. Листовките му правеха проблем на 18 години като караше шофьорския курс. Не може да осмисли въпросите на 100 %.При 5 допустими той правеше по 10. И се качва за пръв път с инструктора си да кара учебната кола. След 5 минути инструктора му набива спирачки

13

Анонимен

преди 1 месец

И това се нарича психопат, който някак си е станал инструктор. "кръста надолу трябва да образуват приблизително 90 градуса, трябва да има лека свивка в коляното" Нямам думи.. Свивката в КОЛЯНОТО се нарича КОЛЯНО!!! С транспортир ли да се меря как съм седнал? Мозъци! От такива експерти все сме на тоя хал, че всеки дава акъл и няма кой да работи. Инструктор-психар. Завий наляво, завий на дясно. Това работа ли е да те возят като куфар?

12

шоферО

преди 1 месец

Добре, всеки може да е шАфИор, щом така повече ви харесва!

11

Анонимен

преди 1 месец

Да, бе, да! Не от всеки става пешеходец, но всички ми се мотаете на платното!

10

Анонимен

преди 1 месец

Че то до 20 години колите ще са на автопилот и няма да се карат от хората ръчно.

9

Бау

преди 1 месец

Запомнете! Не от всеки шофьор става добър инструктор! Бай Иван, когато видеше, че на някой курсист по трудно му се отдава или е с по малка или никаква предварителна подготовка, отиваше и казваше на Началника - Този го дайте при мен! Искам да му дам...!

8

Айляк

преди 1 месец

Познавам такива, дето не стават за шофьори. Невменяеми са. Тежък случай отвсякъде. Даже и практиката не можа да ме убеди, че от тях става прилични шофьори, реакции, рефлекси, преценка и т.н...А като ги лепне и паниката, шоуто става пълно. Но в днешно време от мнозина не става шофьори, поради простата причина, че сядат зад волана друсани и фиркани. Тия па са жив кошмар. Този отгоре да пази от тях. А отделно и такива, дето си купуват книжките - кубинци, неграмотници, тарикати и т.н...

7

Анонимен

преди 1 месец

Общо взето като си караш курса веднага разбираш, че си единствения на пътя който спазва някакви правила особено маркировката, спира на пешеходна и внимава да не вдига над 50. След това започваш да караш и ти се приобщаваш към останалите за които нищо не важи повечето време. Курса е да ти издадат само един документ, нищо не учат не са чували дори примерно за дефензив драйвинг дори за изпита не казват кое е най-важното, защото тайно се наддяват да те скъксат и още 30 часа.

6

Даам

преди 1 месец

Аз си я купих шофьорската книжка през 2003. И съм много по-добър шофьор от сегашните!

5

Анонимен

преди 1 месец

"Книжка кола не кара" българска народна мъдрост.

4

Анонимен

преди 1 месец

Пф, изкарах книжка през 2017, моят инструктор ми викаше ,ай направи едно кръгче и те пускам на изпита, пхахах,

3

Анонимен

преди 1 месец

Сравнява кандидат- шофьорите с тежко болни. По пътищата е пълно с първосигнални, считащи пътя за техен. При явно ограничение на скоростта те натискат да караш с превишена скорост. Святкат, бибиткат и опитват да изпреварват от дясно и на кръгово! И всичко това да стигнат с една минута по- рано. Все някой ги е пуснал на изпитите.а са дефекни у квадратните глави

2

Кви шофьори

преди 1 месец

Да става от комплексираните ГаньоBцu, с трошки те с превъртяни км, говорещи по телефон, неспазващи ограничение, пешеходни пътеки, Стоп знак и прочие. Просто племе, за това сте на първо място по катастрофи и смърт на пътя и в топ 20 в света. Но заради 80%opku.страдат 20% нормални българи.

1

Анонимен

преди 1 месец

Аз се отписах от шофьорски курс, инструкторът не го бива