34

До 31

преди 1 месец

Ти колко пъти си бил в Япония? И не ми обяснявай какво пише в мрежата защото аз през няколко месеца съм в Япония по работа. Там е пълно с малазийци и индонезийци, а те са мюсюлмани. Нищо че са дръпнати като японците. Индонезия е най-голямата мюсюлманска държава. Визите за престой и работа в япония са еднакви за всички, без значение от религията. А тези 300 000 мюсюлмани в Япония са граждани на държавата според статистиката. Там не влизат временно пребиваващите.

33

Анонимен

преди 1 месец

След Брекзит ги няма вече европейците, да протестират срещу тях и да ги обвиняват за всичко. Ислямистите далеч не са толкова търпеливи.

32

Анонимен

преди 1 месец

До 34 - Да, обапе ни се казва, *** в Япония има двойнонповече мюсюлмани, спрямо преди 10 години. 2009 те били 110 000, 2019 били 230 00, а сега били 300 000, но пропускат, да кажат, чемот тях едва 10% са "граждани", а не временно пребиваващи. Япония дава виза само за брак, ако вкараш милиони в икономиката или ако си станал някакаъв значим фактор в полза на японската наука или култура. Оатнаалото са приказки "ама те японците не са, какво дясното ги изкарва" - хаха по лоши са :)

31

Пешо от с. Мечка

преди 1 месец

Мое ли некой тук да ми обясни,какво е расизъм и какво не е расизъм,защото ако си отворим устата веднага че ме обявят за расист

30

Анонимен

преди 1 месец

Auslander raus!

29

До 29

преди 1 месец

В мрежата е качен материал под заглавие "Защо в Япония няма проблем с мюсюлманите?" Можеш веднага да го прочетеш. Там е обобщено какви са забраните. Пребиваващите в Япония мюсюлмани работят само в чужди компании, разрешава им се да се молят само в закрити помещия. Виза на мюсюлманин се дава само по изключение и то за кратък престой. Според трудовото им законодателство, работодалят е в правото си веднага да уволни свой служител, ако разбере, че той изповядва ислям. И още много други забрани.

28

Анонимен

преди 1 месец

До 29 то оставаше и на село да е. Ама я ги питай там, дали има зала за молене в офиса? И питай, какво става, ако мюфтийта се опита, да надуе високоговорител. Държат я само, за бизнесмени от дубай. Шансът мюсюлманин д аполучи гражданство е нищожен. То не, *** дават повече от 9-10000 паспорта на година, ама ...

27

Анонимен

преди 1 месец

Време братята британци, да отхвърлт тираничното управление! Напред, революционери!

26

Анонимен

преди 1 месец

До До 21 Не е вярно.

25

До 21

преди 1 месец

Пълни глупости. В Япония живеят близо 300 000 мюсюлмани. В Токио е най-голямата джамия в Япония. Лично съм я виждал миналата година. Аиде стига с дезинформацията.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 25 Как да нямат нищо общо? Родителите му са пришълци, възпитавали са го според критериите на тяхната култура. Поинтересувай се какви са нравите в Руанда и как там се вади нож буквално за нищо.

23

Фанка

преди 1 месец

Зима пенция,зима ТЕЛК,зима социал в Англия и Шорош дава и сам добре

22

Анонимен

преди 1 месец

Мигрантите нямат нищо общо с убийствата. Убиеца е британски гражданин. Това заявиха самите разследващи! Всичко е руска дезинформация и пропаганда!

21

Анонимен

преди 1 месец

Голямо непознаване на причините на протеста! Точно десните са против расизма на които са подложени белите!

20

Анонимен

преди 1 месец

Кви разбрах от статията. По светлозелените са крайно десни, а *** са против расизма - защото крайнодесните им пречат на религиозните разбирания където иноверците и по специално децата им трябва да бъдат заклани иначе няма да могат да отидат в рая където всеки един го чакат 999 девици включително и тия които са заклали

19

Япония даде пример

преди 1 месец

Само след един-единствен атентат забрани "мирната религия" на своя територия. Там няма нито ислямистки групировки, нито мюсюлмански гета. Никой наглец не вегетира там на соц.помощи, докато повтаря непрекъснато, че е дошъл, за да насажда ислям.

18

Евроатлантик

преди 1 месец

Нападателя не мигрант, а кореняк англичанин. Човека е с психично разтройство. Всичко друго е руZка дезинформация и пропаганда.

17

Анонимен

преди 1 месец

И тоя ли се е щипал с мъже на плажа като Макрон?

16

Анонимен

преди 1 месец

За първи път чувам, че в Англия имало някакви протести. Пък и толкова масови ли са, че чак премиера прекъсва почивката си.

15

Анонимен

преди 1 месец

На нас така с помощта на Венецианската република ни внесоха 500 години ислям и тормоз.