27

Анонимен

преди 1 месец

Сърбите са шовинисти. Цялата им държава е изградена на крадени от съседите територии. Като цяло са нация от нагли и лицемерни типове.

26

Анонимен

преди 1 месец

Внучката се пръска от злоба и от яд, че България спечели повече медали от сърбите на Олимпиадата. На спорт винаги сме били пред тях. Сърбите са много големи шовинисти. Мислят се център на света и най-великите. Може би единствената нация в Европа, която е по-глупава и неумна от нас.

25

Анонимен

преди 1 месец

"Сърбите са националисти" - сигурно щом казваш, но вече няколко пъти ми прави впечатление, когато съм в Сърбия, че с охота приемат Евро. Явно успяват да разделят нещата. Когато съм там, няма нужда да си отварям устата. Те сами си искат Евро. Та така с национализма.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 21 Тук всичко е наред правилните са на власт и няма протести провокирани от западняците. Ще обложат бабите на пазара и няма да има протести на умни и красиви.

23

Маке от Благоевград

преди 1 месец

Сърбите са номер 1.

22

Анонимен

преди 1 месец

От литий се правят батериите зеленитее окончателно изплискаха легена.

21

Анонимен

преди 1 месец

Чакам протестите в България да отидем на гости на нашите управници с доброто име

20

Хектор

преди 1 месец

Руската ос в Европа Словакия-Унгария- Сърбия -Северна Македония.

19

Анонимен

преди 1 месец

Е те това е протест ,ала сърбите са Народ ,а ние м.... -Цъкайте в нета ,докато храните наглите украинци, докато турците ви "оправят" и изкупуват тихо тихо България ,докато сащ ви нареждат как да живеете -цъкай овче стадо страхливо просто и продажно

18

Политкоретен

преди 1 месец

Ех, защо така лошите сърби не искат да си дадат природните богатства на безценица, както добрите българи направиха? Можеха да получават цял 1% от приходите? Пък те не щат.

17

Сесе

преди 1 месец

Че те тия протести са от 2022 г., пак от десетки хиляди сърби и тогава мишока Вучич замрази проекта ,за да не загуби изборите. Сега когато пак управлява ,отново задейства проекта. По това се вижда какъв лицемер е.

16

999

преди 1 месец

От статията се разбра с коя компания е сключено споразумението за добив на литий,а това има значение.

15

Българин

преди 1 месец

По западната терминология да се знае. Човек, който обслужва интересите на запада, дори да е избран с 5% от гласовете на народа е демократично избран. Човек, който е избран с над 50% от гласовете на хората, но не обслужва западните интереси е или популист или диктатор.

14

Дон Кикот

преди 1 месец

Вучович му се клати стола и Путин и той се крие като мишка няма кой да му спасява зад-ника.

13

Анонимен

преди 1 месец

Това ли е превратът, за който Вучич говореше? Жалко сръбско диктаторче

12

Анонимен

преди 1 месец

За един тон литии се изразходват двеста хиляди кубика вода електрическите коли не са бъдещето което ни се представя

11

Анонимен

преди 1 месец

България отново разби сърбия по медали на олимпийски игри. Вучич сега се е скрил като мишкa и се чуди каква тъпотия да измисли по наш адрес.

10

Мухахахахаха

преди 1 месец

"Днешният ни митинг е екологичен..." Уахахахахахахахахаха, а като к8и4ите с пълни гърла не отделяте ли опасния "въглероден отпечатък", платени екоклиманеолибера3ти?!? Що за с66ьрканяци сте Урсулюфците?!?

9

до 8

преди 1 месец

Точно пък *** в Сойфия постоянно ревете за екология и мръсен въздух.

8

Анонимен

преди 1 месец

Китук ти кога за последно си живял с сърби че ги ръсиш тия бисери.Сърбите са националисти и изобщо не искат да влизат в компрометирания евро съюз,също както не можеш да накараш и Швеицарците да го направят.8 години живях със сърби така че греда пич