59

До 54

преди 1 месец

Русия е азиатски вилает и никога не е освобождавала България, а е била прът в колелото на нашето развитие. Дори Тодор Живков и ЦК на БКП - върли СеСеСеРейски ***, не eбaвaxa 3-ти март за празник. Събуди се от сън дълбок. Русия разцепи страната ни на Източна Румелия и Княжество България. Учи историята, преди да пишеш врели-некипели.

58

мдаа

преди 1 месец

Евроатлантическа "демокрация" - няма човек(църква), няма проблем.

57

Анонимен

преди 1 месец

Това хич не прилича на сатанизъм, ама хич.....

56

до жебок

преди 1 месец

Откога КГБ е православието? Съвсем се побъркахте!

55

Анонимен

преди 1 месец

Уф, тоя да вземе да забрани себе си накрая и да се свършва. Повдига ми се само като видя, че има някъде името му!

54

До 55

преди 1 месец

Чети какво са казали за вашата Рассия Левски, Ботев, Захари Стоянов и още десетки наши революционери и си измий гурелите от очите, за да прогледнеш. Стига сте вдигали само пушилка из дискусиите.

53

До 48

преди 1 месец

Естествен факт е, че България не може да се самоуправлява. Настоящото състояние на политическото салто мортале е крещящо доказателство за това. Едно нормално правителство не може да бъде създадено. Няма подобна uдuoтcкa държава в Света.

52

До 51

преди 1 месец

Гривната има по-висока "стойност" от вашите шuбaнялcкu рубляци.

51

Do смешник

преди 1 месец

Ще затрие Рассия, не Украйна. Що се касае до руския език, този език нито е дело на Путин, нито на Ленин, така щото рассияни трябва да са ни благодарни, че сме им дали и езика и религията.

50

Смешник

преди 1 месец

Този наркоман не знае какво прави само и само да угоди на своите господари Сега църквата и накрая ще затрие цялата си държава

49

Законът Зеленски

преди 1 месец

Ч.л1 - Забранява се всичко, освен свободата и независимостта на Украйна. Чл.2 - Основният доход на свободна, независима и суверенна Украйна е просията.

48

Жебок

преди 1 месец

Та не е свързана с Русия, а е част от Православието! Ерго, ще изпита гнева Божи Зеления, ще му подпали гръм опашката у скоро време

47

До Факт

преди 1 месец

РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО освободи България. Няма нищо по-тежко наказание, освен това да дадеш свобода на чорбаджийската бг-върхушка. За близо половин век, тя избра за цар германец - отявлен дж.ен.дър, интегрира се с тогавашните ЕС и НАТО и вкара наивния народец в пет войни с три национални катастрофи. Знаете ли интересен факт? От 1396, когато попада под турско иго, до 1946 тя е управлявана от чужденци. Първият българин начело на държавата е комунистът Васил Коларов.

46

Ако искат

преди 1 месец

Могат да ползват Българската . Православни братя сме все пак

45

Независим просяк?

преди 1 месец

Украйна е напълно независима, суверенна държава! Е, колкото толкова, живее на изпросени заеми от САЩ и ЕС, продала е земята си на американски фирми, оръжието също не е нейно, бившият президент Зеленски кракът му не стъпва в тази страна /това е обяснимо, родината е Израел/, забранила е да се говори руски, български, татарски и т.н. Някои наричат Зеленски и компания фшисти, но това не е вярно. Фашистите направо ряпа да ядат в сравнение с украинските юнаци. Хитлер дори оправда комуниста Димитров!

44

Факт

преди 1 месец

РУСИЯ ВИНАГИ Е БИЛА ВРАГ НА БЪЛГАРИЯ , ЗАЩОТО НЕ МОЖА ДА Я ЗАВЛАДЕЕ 1878г.....ТОВА ПРОЛИЧАВА ОЩЕ ПРЕЗ 1885 г. При " СЪЕДИНЕНИЕТО"!!!!!

43

Смех...

преди 1 месец

НА РУСНАЦИТЕ НЕ ИМ ТРЕБВА ПРАВОСЛАВИЕ--- ТЕ ВЕЧЕ СА ПОКЛОННИЦИ НА "ШИВА" И "БРАМА"....ХАХАХАААА ...КАТО КИТАЙЦИТЕ...!!!

42

Анонимен

преди 1 месец

А при нас точно обратното. Русия е основен и единствен враг на България в момента...

41

Анонимен

преди 1 месец

Чрез забран най-накрая свободата ще възтържествува в Украйна! Поне за няколко години, докато ще съществува тази измислена държава. Елементарна математика - през 1989 тоталитарна милиционерска Украинска Съветска Социалистическа република наброяваше 52 милиона, днес свободна демократична и победна Украйна няма и 25 милиона. За тридесет години минус 27 милиона, на година 900 хиляди. Плюс войната и бежанци към ЕС и Русия, след 15-20 години Украйна ще изчезне. Напълно. Което никак не е лошо, нали?

40

АМИ, ДА....

преди 1 месец

Щом вярата противоречи на интересите на Украйна, ще трябва да се смени със ВСЕЛЕНСКАТА ТАКАВА--- нема да оставят офицери от КГБ да се правят на попове....ХАХАХАААА