623

Анонимен

преди 1 месец

До И какъв... натиск... Не, бе, не е натиск. Това е най-голямата територия, превземана от началото на войната. И най-кървавата от руска гледна точка.

622

joreto

преди 1 месец

Абе ***, натискат "агресора" като бият по ЗАЕС - това ли е натискът на фашагите

621

И какъв... натиск...

преди 1 месец

могат да осъществят 1000 човека? В смисъл, по-голям от "ВЕЛИКАТА КОНТРАОФАНЗИВА" от миналата година? Не се излагайте, това не е "натиск" или "пробив" или "успех", а поредната ПР каскада на Украйна. Предназначена е за вътрешно ползване, за да се държат украинците в заблуда, че имат шанс да спечелят войната.

620

Куку

преди 1 месец

Истината е,че докато не падне фашисткия режим в Москва,мир няма да има никъде по света!Слава на смелите украински войни-защитници на мира и православието!

619

Миклухо маклай

преди 1 месец

До Анонимен ахмат пердуня украинците спасяват руснаците от чеченско робство

618

Анонимен

преди 1 месец

с гол г...з таралеж натиска Окрайна!

617

Мравунякът

преди 1 месец

в Източна Украйна е превзет от Руските сили. Мравунькът е екрепление с множество укрепления, подземни входове, достигащи до голяма дълбочина. Стрен е 10 години, от 191 год. досега. Докато Путин си играеше на Мински споразумения, Украинците сериозно се готвеха за война. Руското разузнване е калпаво, не разбира предварително, какво подготвят Украинците. Генералитетът от стари генерали неможе да води съвременна война.

616

Анонимен

преди 1 месец

Сами си отварят "втори фронт" украинците...умно!

615

Анонимен

преди 1 месец

Абе те ще излязат, ама преди това ще избият много руснаци. Аз съм русофил и не желая това да се случва за кефа на кремълския фашизоид и богатите олигарси около него.

614

Анонимен

преди 1 месец

За влизане - влязоха, дали ще излязат. Самоубийци ли са?

613

Анонимен

преди 1 месец

русофашагите искаха война -ето получават я!

612

Анонимен

преди 1 месец

Т.паците заплили гуми в АЕЦ-а.Викат обстрелват ни.

611

ЯМБОЛИЯ

преди 1 месец

СЛАВА И ПОБЕДА СМЕЛИ УКРАИНЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

610

Анонимен

преди 1 месец

До УжасътВсички нахлули от украинска страна в Курска област, ще бъдат обкръжени и унищожени. Имаше три варианта, този бе избран. Току-що го гледах изказването.

609

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен"В резултат на обстрела на град Енергодарот украинските въоръжени сили, е възникнал пожар в охладителната система"на Запорожската атомна електроцентрала, заяви в Телеграм Евгений Балицки, губернатор на Запорожка област. Пожарът в Запоржката ядрена централа няма никакво въздействие върху безопасността на обекта, увериха руски представители, предаде Ройтерс. Руското ръководство на централата заяви, че екипи работят по потушаването на пожара, който се е разразил близо до охладителните кули на централата и че огънят няма никакво въздействие върху самата централа и върху нейната

608

Анонимен

преди 1 месец

ПОМНИТЕ ЛИ, по време на Ковида как вкарваха легла в залите и разни халета и други странни неща? Задавахте ли си въпроса, защо го правят? Тогава война нямаше. А задавате ли си въпроса, дали не убиват хората по планетата, под различни измислени предлози?

607

Анонимен

преди 1 месец

Taзи офанзива ще е като предишната - поредната помощ събрана от складовете на НатоФашистите ше стане на тенекия, още няколко хиляди могилизирани и ЗеленияНарко пак тръгва да проси, лудите му даряват притиснати от САЩ а Европа затъва в дългова криза. Поредният ПиАр холивудски сценарий с хиляди насраниУкрита и още няколко милиарда за Зеленски и стотици милиарди поръчки за оръжие към САЩ! ЕвроЧехълчетата скимтят от удоволствия, чр Оссрайна ще стои 5 дена на територията на Русия!

606

ДО 638

преди 1 месец

Помниш Чернобил, значи помниш и как САЩ размаза СССР и влезна в задния му двор. Сега ще запомниш и как АМерика ще победи и в Украйна! Нищо няма да каже Днес.бг защото ние евроатлантиците командваме. Помниш ли подписите за еврото, даже не ви ги преброихмне, а жестоко се бъхтихте!

605

Анонимен

преди 1 месец

Украйна удари Запорожката атомна електроцентрала. Радиация има ли? Медиите мълчат! Чернобил се повтаря!

604

Ужасът

преди 1 месец

Това преди две години да кажеш на болните сектанти свидетели на вова, че украинците могат да навлязат за два дена на територия, която рашистанците окупират за шест месеца с цената на хиляда трупа на ден, о как щяха да се смеят. А сега вижте ги само какви глупости ръсят за горките украинци завзели сто квадратни км за два дена от рашистанската територия!