263

Анонимен

преди 1 месец

Видях само последното изпълнение. То беше чудесно. Публиката ги аплодира. Поклониха се два пъти. Те спечелиха наградата на публиката !

262

лоби

преди 1 месец

Вопиюща корупция факт.

261

Анонимен

преди 1 месец

Ако беше точно спорт, нямаше да са с такива облекла. Едно сравнение с класическата музика - там са въведени умишлено черни облекла, за да има цялостен акцент върху музиката. Не казвам, че трябва да са с черно, но панаирджийската шарения не е плюс. Още повече като нещо, което тряябва да е музика, пищи или кънти, като за глухи.

260

Анонимен

преди 1 месец

Русия и Белорусия не бяха допуснати до участие на олимпиадата. Но защо са допуснати Израел които избиха хиляди палестинци.

259

брикс

преди 1 месец

момичета, когато се направи олимпиада между държавите от Брюксел и вие участвали в нея ще бъдете оценени достойно, а това зрелище на което му викат олимпиада е срам за запада

258

Анонимен

преди 1 месец

Този снобски и мазохистичен спорт художествената гимнастика дали не е измислен от руснаци?! Така ми се струва и изобщо не ми харесва. Някакво странно съчетание от ритмична гимнастика, синхронно плуване, балет... изобщо миш маш. А гимнастичките ги спукват от тренировки и критики. струва ли си? Най-хубавият спорт е фигурното пързаляне, но там медал няма да видим.

257

Хейт

преди 1 месец

Единственото позитивно в цялата работа е, че вече журналистите няма да ни пълнят главите със "златните момичета", "диамантените момичета" и подобни глупости. Защото винаги ще им напомняме, че са ни донесли тиквен медал. Та може да ги наричаме "тиквените момичета".

256

Сенеката

преди 1 месец

Ми така е ....трябват наемници....

255

Али Реза

преди 1 месец

В подобни спортове, съдиите трябва да се заменят с изкуствен интелект

254

Не са мой тип

преди 1 месец

Много са слаби имам предвид в кг. Иначе Израел си купи второто място. Нямам обяснение за високата им оценка на ленти. Нашите заслужаваха сребро. Но са кльощави.

253

езок и мислене

преди 1 месец

Спортът на български все още се казва "художествена" гимнастика. На други езици, не е "художествена". А би трябвало. Може и да не искат. А може и да не могат. Имало е изпълнения с воал, с въженце, без уред. Сега няма. Търсят се по-факирски техники, а не елегантност.

252

до 246

преди 1 месец

Вие, които играете художествена гимнастика, за кого играете? За публката, за оценката на съдийките или за да натриете носа на конкуренцията? Ако е последното, както предполагам, на практика излиза буламач. И не се сърдете, като ви се казва. Вие сами сте си го избрали: навремето ансамбълът НЕ беше от 5 човека, от нечетен брой. И сега все още се казва ансамбъл, а не групово изпълнение. Разликата е огромна. Защото Вие търсите да избягате от ансамбловостта,търсите "трудности", които за нас са хаос.

251

Анонимен

преди 1 месец

КИТАЙКИТЕ СЕ ТЪРКАЛЯХА ПРАВЕХА КЪЛБЕТА НЯМАХА НИКАКЪВ СИНХРОН НИКАКВА ТРУДНОСТ НЕ ВИДЯХ ДАЖЕ ЕДИН ПИРУЕТ НЕ НАПРАВИХА ТИЧАХА КАТО МУХИ И КАК ТАКА ВЗЕХА ЗЛАТО ЗА МЕН Е НЕОБЯСНИМО И ЗАЩО ВСЯКАКВИ ИЗНИКНАЛИ ОТ НЯКЪДЕ СЕ БУТАХА ТАМ КАТО НЯМАХА КРАСА НЯМАХА ТАЛАНТ НЯМАХА НИЩООООО ТОВА Е ПОЛИТИКА А НЕ СПОРТ ЗАЩО КАТО ЖЕНАТА МЪЖ УХИЛЕН ДО УШИ ЖАЛКО Е ТЪЖНО Е НЕПОЧТЕНО Е

250

Анонимен

преди 1 месец

Нищо не става от тия не помня някога да са взимали злато на олимпиада

249

Анонимен

преди 1 месец

Бяха за третото място, но беше нагласено някой да се набута в тройката

248

Анонимен

преди 1 месец

БРАВО НА МОМИЧЕТАТА, ЗАСЛУЖАВАХА ЗЛАТОТО! ПОКЛОН!

247

Анонимен

преди 1 месец

Журналистите ги притесниха с очаквания за злато! Еее, и съдиите участват! Забравихте.

246

112

преди 1 месец

Е то не може само първи. На следващата олимпиада ще спечелят, млади са.

245

До 246

преди 1 месец

И Израел допуснаха, където беззащитни деца и цивилни хора.... Двойни стандарти, бих казала.

244

така

преди 1 месец

Много коментари, малко гледали, а още по-малко разбиращи. Китайките допуснаха неточности, бяха мудни и блудкави. Италианките бяха ужасни - бавни и тромави, адски лесно съчетание - те са параваните. Нашите бяха железни на топки и ленти, което е по-гадното съчетание. На обръчите имаха една грешка. Това си е политкоректна олимпиада. Мъж спечели в бокса, а вие се надявате на честност. Осъден изнасил*** беше допуснат, вие ми говорите за някаква Раева.