307

сопа

преди 1 месец

ЗА ирници и заптиета! Затова натискат отгоре "Шипка" и други групи. Затова почнаха масово да гонят полоцаи, ако са от организации и клубове! Страхбгине, защото чуват какво се говори и знаят, че на хорята им писва и ще има линч!

306

Анонимен

преди 1 месец

То баните виновни че продават по една касетка домати,а тия от веригите който проверява,никой,правят жените народни))ни КЗП ни нап ,затварят си очите и веригите им плащат под масата)

305

Тия ли баби,

преди 1 месец

да са живи и здрави,са най-големият проблем на загиналата ни държава,сринала икономика и провалени политици и всякакви други такива недомислици,та се стигна до нашите баби и дядовци???Ало,"Господа политици,икономисти,юристи и всякакви други такива измислени "експерт-специалисти",внимателно четете коментарите по-долу и си правете изводите са избирателната активност на следващите избори,една ГОЛЯМА КРЪГЛА НУЛА,и ОЩЕ ПОГОЛЯМ ШУТ В ...!!!Лично аз,не гласувам и точно от такива баби си пазарувам!!!

304

Анонимен

преди 1 месец

а зеленчуковите борси кога?

303

999

преди 1 месец

Аз не се чувствам защитен потребител предвид качеството на хранителните продукти,предлагани масово по пазарите,които пък се снабдяват от зеленчуковите борси.Цинично е да ограничиш правото на дребен производител да продаде продукцията си под мотото ,,защита на потребителя",след като в магазина е законно да плащаш за фалшиво сирене и мед.

302

Libre comme air

преди 1 месец

Ввсичко което е нормално на Запад...в България е забранено!!!

301

Анонимен

преди 1 месец

Ама ха и спекуланти,не стига,че блъскат от зори до залез слънце в градинката,ами ще ни и продават плодове и зеленчуци без сертификат,веднага да бъдат арестувани а поминъка и стоката им незабавно унищожени!

300

Важното е че

преди 1 месец

Вноса на фалшиви продукти е със сертификат.

299

Анонимен

преди 1 месец

Вместо да погнете големите вериги,за това,че ни продават какви ли не отрови и подобия на храни,вие сте сте се хванали за най беззащитните,хората които едва свързват двата края,хората които с двете си ръце от своето стопанство ни предлагат едни натурални продукти без аналог на пазара!

298

Анонимен

преди 1 месец

Защо не се издървите на щатите за визите, а се правите на мъже на бабите? Уродиииии мръсни!

297

Анонимен

преди 1 месец

Ядем палмово сирене с вода и карантии вместо месо, но бабите трябвало да бъдат регистрирани! Кой еврпейски ляв го е измисли това?

296

И затова

преди 1 месец

Хората няма ви гласуват.Само про стотиииииии

295

Петър

преди 1 месец

Тези, които предлагат тези безумни промени, са директо за трепане! Да посегнеш на бедните хорица, решили да си изкарат някой допълнителен лев, за да могат да си погасят сметките, е престъпление! Ако го позволим, значи сме обречен народ!

294

Приятел

преди 1 месец

До Бонго Бонго 308 Знаеш ли как се осигуряват сертификатите на веригите? А знаеш ли срещу тях, какво се предлага? Или си говориш, та вятър да духа?

293

Анонимен

преди 1 месец

Прекупвачите да гонят, те бабите. Ударихме дъното.

292

Анонимен

преди 1 месец

Позор!

291

Бонго Бонго

преди 1 месец

Това отдавна трябваше да стане.

290

Анонимен

преди 1 месец

Така е.Богатеят бабите,после превръщат парите в кюлчета и евраци.Направо ги дайте на прокурор и после доживотна присъда за тия престъпления.А на дупетатите орден "Стара планина",за достойно изпълнен дълг в ползу роду.

289

Анонимен

преди 1 месец

И, като си помисли човек колко пък да са толкова много тия баби? Само на нашия пазар има две, дето не са всеки ден там, та обикновено ходя и ги търся. Като ги видя, направо им се радвам! Намерили кого да глабяват тия дембели!

288

Анонимен

преди 1 месец

(Евро)мафията се опитва да за души всякаква независимост в народите.