32

Хаха

преди 1 месец

До 27, двамата натурализирани борци тренират от 2 години тук. Освен това колонии няма от над 40-50 години. Просто европейските страни обират елитните спортисти от Африка и си ги пласират като свои , най-вече във футбола

31

Пенсионер

преди 1 месец

Боряна Калейн два пъти изпусна обръча. Много жалко. Беше ни надежда.

30

Анонимен

преди 1 месец

Ужасяващо представяне на олимпиадата.100 милиона за олимпийска подготовка и един бронзов медал.И то от римлянин.Няма нито един българин.Позор!

29

Анджей Боровецки

преди 1 месец

Не знам Рангелов. Проблем ли е? Ти ще кажеш.

28

фалшиви медали

преди 1 месец

Като с футбола, подменихме играчите с чужи и сега нямаме национален отбор.Така успехите на Лудогорец, да речем, са просто не истински, не български и тн.Това предстои сега в следвеащите 20 г в олимпийските спортове.Ако Токио беше провалената олимпиада, то сега спокойно може да я наречем - фалшивата олимпиада.

27

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се че е проблем. Не само че почти нямаме медалисти ами вече и не може да създаваме. Да се взимат спортисти от колонии е съвсем друго, там колониите са на съответната държава за която се състезават и все пак имат някакъв принос в изграждането на спортистите. Ние колонии нямаме и като взимаме наготово спортисти от чужди държави това говори много лошо за условията у нас.

26

до 1

преди 1 месец

До Анонимен.Така е.Но затова пък се гордеем с Национална спортна академия!В която преподават академици,професори и доценти.Всяка година се дипломират десетки спортисти с висше образование.Е,и?

25

вие си ги избрахте

преди 1 месец

държава и генетичен *** на изпарения..... никой не го интересува...

24

Анонимен

преди 1 месец

Разбира се. Доказателство за пълен разпад на още една държавна ситема изградена по времето на соца. Но банани и ластични дънки, така мечтани от седесарите, се продават на сергиите навсякъде!

23

Пловдив

преди 1 месец

Проблем е разбира се България има толкова много талантливи и достойни спортисти за жалост няма държавност и политическа воля за да бъдат реализирани в световни шампиони . Има една кобра , един григор , една марица , една шахматистка и това е . Спорта в България е последна дупка на кавала

22

Българин

преди 1 месец

За да останем като независима държава трябва да се случат няколко неща:1. Нов народен съд2. Връщане на казармата и обучение в патриотизъм и християнски ценности3. Незабавно скъсване на всякакви връзки с държави, които държат окупационна армия на наша територия.

21

Анонимен

преди 1 месец

Българинът свикна с бързата закуска, бързите кредити-няма време да чака, а един спортист се изгражда с години от квалифицирани треньори които да могат да определят индивидуалните заложби и възможности. В Испания редовно родителите се млатят на футболните мачове на децата си, защото всеки е убеден че неговото е следващия Роналдо, а тренъра не им казва истината, че да не остане без достатъчно деца за да му плащат.

20

мдамм

преди 1 месец

България е достатъчно голяма страна както по територия така и като население. Колко сме били по байтошебо, колко лв е била бозата и как сте ходили на почивки на мизерините станции ги разказвайте на пиянките пред панелката или на мегдана. Трябва ни целенасочена политика в спортовете които сме исторически силни, хората трябва да спортуват, всички, безплатно, държавата да поеме тези разходи. Не за лекуване на надрусани и пияни а за спорт, само така ще имаме будна и здрава нация!

19

Свобода

преди 1 месец

драги копейкаджии пишман патриоти, правете деца и ги възпитавайте, иначе ще си внасяме от чужбина хора, за да я има България. Но вие си лющите чики..и и плюете, то така не става.

18

До Бау, 14, 17

преди 1 месец

А ти защо се занимаваш с проруска пропаганда? Сигурно си на щат към руското посолство....

17

Бау

преди 1 месец

И за онези от бокса ще ви обясня, че ми омръзна да чета безумните ви коментари и преръзсъдъци! Отново деятелите имат заслуга съмнителни лица да се състезават в женския спорт! На тях им трябват спортисти, за да имат основание да съществуват като деятели и да точат пари от този бизнес! Да, но все по малко нормални хора и най вече жени ще тръгнат да се занимават с бокс! И какво прави тогава деятеля - пуска всякакви, само и само да върви бизнеса! Както Запада прибира всякакви етноси да му работят!

16

Хаха

преди 1 месец

Не, не е проблем, Рангелов. Не виждам французите или холандците да не броят за свои суринамци, алжирци, конгоанци и т.н. В крайна сметка медалите се пишат за България.

15

пияница мистик

преди 1 месец

До Един от народа === Българският паспорт ти отваря вратите за цяла Западна Европа. И аз да бях от Иран и аз щях да се състезавам за България само срещу едната лична карта и да ме пишат, че съм български гражданин :)))

14

Бау

преди 1 месец

Знаете ли Новиков защо не се състезева за Украйна? Защото е руснак! Показа умения и воля, но не е българин! Напишете си минусите, благодаря, ха сега върнете лентата и си спомнете колко пъти след финалната среща деятели от щаба се мъчиха да поставят българското знаме на раменете му и все нещо не им се получаваше! А те, деятелите не, че са чак такива патриоти, но нали утре ще искат пари от властта и позират!

13

АЗ

преди 1 месец

Тука знаят да друскат гюбеци на чалгия и да дишат балони, как да се изградят като спортисти ?