77

до преди

преди 1 месец

100 г,други из ро ди като този са били против жените да носят панталони и пак същите заплахи,край на християнството,разврат и т.н.,сега някой би ли си помислил да забрани на жените да носят панталони,така че нищо ново,невежеството винаги е едно и също,след още 100 г.ще се смеят на този и на неандерталците дето му пригласят както се смеем днес на предшествениците му,добре че света върви напред и просгреса няма да се спре,въпреки пещерния ган40

76

Грозната истина

преди 1 месец

До До Грозната истина. Ти как точно се припозна в моя пост? Ти си написал подобна стития или си поп в някой манастир? Или си "гузен негонен бяга" ?

75

Рада Госпожина

преди 1 месец

,,Днес", откога цензуриране Бай Ганjo? Това е смешно и абсурдно...

74

Рада Госпожина

преди 1 месец

Абсолютно безсмислен и безпредметен ,,закон", който няма практическа стойност, тъй като не предвижда никакви санкции. Т. е., това не е закон, а маскирана като закон политическа и идеологическа декларация, имаща за цел нещо съвсем друго от заявеното. И какво всъщност е то? Ами,не е трудно да го видим: това е заявление за културна и цивилизационна принадлежност. Един вид, ,,европейци сме си ний, ама не чак дотам...". Ех, безсмъртен Бай ***, довчера беше алафранга, сега я смени с руска ватенка...

73

Анонимен

преди 1 месец

Това е единствения начин да се ограничи темпа на разрастване на човечката популация! Без война и без епидемии. Умните хора са го измислили бе Гaнювци прости. Не ми пука колко ЛГБТМъта ще има и колко големи ще са, въпроса е на не ям скакалци

72

До Рада Госпожина

преди 1 месец

Не ви ли е ясно какво забранява закона ? Понеже на мен ми е ясно. Нямало било пропаганда в училище ... , е , закона е и за да продължи я да няма пропагандата .

71

До Грозната истина

преди 1 месец

А аз и всички останали, които сме против лгбт, не харесваме и не слушаме Азис, не пием, не си бием жените и т.н.? Айде бягай с тея бай ганювщини и бай геювщини

70

До Рада Госпожина

преди 1 месец

Абре ти май си Радо Господина?!? Радо, прическата, роклята и високите токчета НЕ те правят жена, дано не си учител наистина!!!!

69

Грозната истина

преди 1 месец

Малко ми писва хора, които по цяла нощ пият, слушат и гледат Азис и бият жените си да ми говорят за ценности и колко били против ЛГБТ пропагандата. Аман от моралисти. Чак и БПЦ се изказаха по въпроса, не си видят в манастирите къв разврат е, тръгнали другите да съдят.

68

fire

преди 1 месец

Това може и да е така, но този тъй наречен арх, Мирянов да не се прави на светец, защото е изключително подъл човек, схемаджия.

67

до Рада Госпожина

преди 1 месец

Моля не смесвайте темите. Това, че има хомосексуални литературни герои няма нищо общо с извратената лгбтдсхд+ пропаганда, която учи децата да си сменят пола ако им хрумне и щедро би им осигурила хормонална терапия в случай, че успее да им размъти главите (каквато е и целта всъщност).

66

Рада Госпожина

преди 1 месец

Лириката на Сафо, разбира се...

65

Рада Госпожина

преди 1 месец

Т. напр. учителят по философия разяснява учението на Платон за любовта. Или този по история уведомява учениците за връзката между Александър и Хефестион. Или пък в час по литература се обсъжда любовта между Ахил и Патрокъл, или пък лириката на Садо. И други подобни примери -- ще бъдат ли санкционирани колегите учители като пропагандатори на нетрадиционна сексуална ориентация? Хора, опомнете се и не вършете глупости!

64

Анонимен

преди 1 месец

До Кънчо....грабваш лопатата изкопаваш си трап 2м скачаш вътре и се самозаравяш . Ето това ще се одобри от младото поколение. Едно парко-място повече и един пръдлив дядка по-малко на опашката в магазина

63

Кънчо

преди 1 месец

Ние българите сме много разделени по много въпроси, но ако има един който ни обединява истински това е бъдещето на децата ни и нежеланието тази напаст (лгбт) да дойде и у нас. Не трябва и за минута да се оставят и да си мислят, че могат да прокарат такова чудо тук. Само да чуя, веднага грабвам лопатата и тръгвам..хич няма да ги бавя.

62

Рада Госпожина

преди 1 месец

Как се забранява нещо, което не е ясно какво е? И къде е тази пропаганда в училище, че нещо не се вижда? Коментиращите знаят ли изобщо за какво става дума? Работя в училище и не зная нищо за някаква подобна ,,пропаганда" -- каквото и да разбират пишман-законотворците под това неопределено от правна гл. т. понятие. Да, и не ме бройте за ЛГБТ активист -- нямам и не искам да имам нищо общо с тях. Става дума само за здрав разум.

61

Анонимен

преди 1 месец

Аббе в цялата история е имало и ще има "различни" - нека всеки се определя както иска, ама те вече си веят оная си работа под носа ни и ако им направим забележка, почват да протестират и да ни обвиняват в "ксенофобия"!!!! Скъпи "различни", ако продължавате с наглостта си, ако посегнете на децата ни, ще имате близка среща с тyпаници,бухалкu и накрая ще захапете асфалта!!!!

60

Анонимен

преди 1 месец

Това са хора без морал,които не искат да имат деца,но защо искат да развращават нашите?Добре,че приеха този закон,че иначе хич нямаше да им гласуваме.

59

Пешо

преди 1 месец

И тоз архитект от позицията на какъв го слушаме?Архитект на какво е - на обществено мнение, на църковни норми или???Църквата, за която говори, е най-продажното - там колко похот има ... малееее ... А архитектът секс за удоволствие явно не прави - защото и това е грях според така любимата му църква.

58

Серго

преди 1 месец

Браво за това развитие. Браво. Те във филмите си им остана ама за това сме родителите, да ги филтрираме тези филми докато са малки. А и видяхме рейтинга и парите дето изкарват тези филми. Няма как да продължи во веки. Трябва яко обществено противопоставяне на всички такива случай.