47

Като бях млад

преди 1 месец

Като бях млад в началото на 90-те тук ситуацията беше безнадеждна. Опитах се, чрез познати да избяхам в Гърция през 1995-та и не съжалявам. Прибрах се 2009-та от Гърция, като си бях построил чисто нова къща и бях купил малък апартамент. Имах и леки спестявания. Сега Гърция не е добре, но нашият съсед Румъния много дърпа напред. Вижте ги и спорта на какво ниво им е - ТОП 15 на Олимпиадата! Доходите са вече двойни на нашите - гонят Унгария и Чехия вече. Ще се върни там, тук е блато! Факт!

46

Анонимен

преди 1 месец

Следващата служебна премиерка ще е чистачката. Всички комунистически лелки на борба за демократични избори и свобода!

45

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 1 месец

До 17: ПОСЛЕДНИТЕ ДВЕ ГОДИНИ УПРАВЛЯВА ГРОБ БЕ ***, ПЪРВО КАТО ИНТИМЕН ПАРТНЬОР НА ШАРЛАТАНИТЕ И ПОСЛЕ СЪС СЛУЖЕБЕН ГЛАВАНАК КОЙТО Е НА БАШ БАШ КАДЪНАТА ТИКВИЧКА ОТ ЛЕХАТА. ТА ЗА УЖАСИТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 2 ГОДИНИ МОЖЕ ДА ПИТАШ БАШ БАШ БОЙКА КАЛДАРЪМ КАДЪНА И ХАРЕМ ГРОБ.

44

Гъбаро

преди 1 месец

Ееее.....тогава съм за гъби!

43

Анонимен

преди 1 месец

на премиера на борисов му биха шута. дано новия премиер да работи за България а не за зеленски и пеевски

42

Анонимен

преди 1 месец

Абе какво става, преди КАЛКУЛАТОРКА беше много активтаси час по час ни информираше за рускете "успехи" , пък къде изчена сега?Калкулаторке, хайде ***...!

41

Ужас

преди 1 месец

Украински бойци нахлуха в Курск. Украински изтребители летят с 1200 км/ч на 40 метра над земята. Путинистите са в ужас и бягат панически. Снощи ХИМАРС изпариха цял руски батальон.

40

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

От "кожодери" със " селски и патриархален " манталитети , които като добавка са и " деца на социализма " е логично да се очаква да си дадат и името което олицетворява техните мисли и действия - Кожодери или в женски род и единствено число - Кожодерова , тъй като тя ще приеме поста на ръководител на Република България .

39

Во Тридневния

преди 1 месец

Какво стана с наступа? Върнаха ли вече Курск и Киев? Курск и Киев върнаха ли си ги вече?

38

Хубав ден!

преди 1 месец

ОБИЧАМ ТВИТЕР. Таймлайнчето сега ми е пълно с ревящи и крещящи и скубещи косите си тьотки които молят Путин за помощ. Една дори викаше че не били политични и за това Украинците не трябвало да ги нападат ох какъв мехлем за моите уши. Днеска ще има още една голяма порция от ревящи opkи.

37

До Объркан русороб

преди 1 месец

Не може да се върне това, което не е взето.

36

русофил заклет

преди 1 месец

важното ,че путин спечели изборите в русия и сега побеждава по всички фронтове ходи по слънцето, побеждава мечки, прави земетресения и пожари където си поиска вече е на финала да върне границите на бившия ссср и да направи българия 50-тата република. хубавото е че и китай и индия нападнаха запада.

35

News

преди 1 месец

Колоната изпратена от руснаците вечерта за да се справят с ВСУ в Курск е била тотално унищожена от прецизни ракетни удари. Явно не са минали само 1000 души от ВСУ както се твърдеше. Май май освен подводницата се очертава ново голям бедствие с име Курск.

34

Един Българин

преди 1 месец

С тази толу път става още по-зависим от Пеевски... Не че ПП са много умни, особено идеите на Василев за вдигане на данъците за да плаща по-големи пенсии, но сега банкянският политкорифей се хапе за анадолските част , че предизвика избори, които няма да му позволят да управлява дори и с Пеевски/Доган....

33

Радев

преди 1 месец

Само за един ден украинските военни са преминали 30 км по пътя от Суджа към Курск, показват данни на Радио "Свобода" за местата на сблъсъците в Курска област. До АЕЦ-Курск остават по-малко от 50 км. ВСУ също така са преодоляли около 7 км по пътя към Лгов и вече са на 10 км до районния център. Z-военният кореспондент Юрий Котенок пише, че украински диверсанти са на разстояние от град Курчатов, където е разположена АЕЦ-Курск.

32

СССР гази фаши бълхи

преди 1 месец

20 oктомври е късна дата, но поне е посочил вярна госпожа!

31

Объркан русороб

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението, върнаха ли вече Курск???

30

Анонимен

преди 1 месец

Ай стига с тоя Радев, напишете за изборите в САЩ за руските победи

29

Путевич

преди 1 месец

Простолюдието пак ще бастисат гласове за някоя групировка като Величие.

28

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски на въпрос за предстоящите американски избори: "До тогава Русия няма да съществува." - ЕВАЛА!!