106

бай работник

преди 1 месец

Време е да се освободи режима за продажба на огнестрелно оръжие,тогава да видитите каква веселба и купон ще настане по улиците.....

105

Самата истина

преди 1 месец

Доста е вероятно да омъртвят питбула заради този инцидент, НО по-голямата вина носи собственика за начина, по който е дресиран този питбул. Това са кучета, които изискват отдаденост и стриктност при обучението им, а не някой австралопитек да го вземе и да не влага грам мисъл в развитието на кучето. Това не хамстер който да оставиш да прави каквото си иска. Аз съм имал 3 питбула за последните 20 години и нито един от тях дори не е израмжавал на други животни или хора. Правят път и на котките

104

ъ

преди 1 месец

Питбулите са бойна порода кучета, за това са създадени и селектирани. И тъй като в БГ не се провеждат официално кучешки боеве, тази порода трябва да бъде унищожена. Ако е необходимо, заедно със собствениците на такива кучета. Твърде малко останахме българите, за да падаме жертва на изгъзици.

103

Втори померан

преди 1 месец

убит от питбул за тая година. Това ще да е престъпление на расова основа! :D

102

Анонимен

преди 1 месец

Кажа най-сетне ще видим осъден и наказан кучкар?

101

Край

преди 1 месец

Братя българи глупостта и простащината са ви присъщи. Това не е новина - това си става през ден в тази малка страна.

100

Анонимен

преди 1 месец

Аман от кучкари - това е парк, а не място за разхождане на кучета! С кучетата - на село! И на животните ще е по-добре, и на вас!

99

Анонимен

преди 1 месец

Майка му била във Виена, баща му в Перник, а вторият му баща бил собственик на питбула. Евроатлантически ценности - майката шантонерка в чужбина, бащата алкохолик от Перник, а вторият му баща всъщност е сутеньор на майката!

98

Тафтолог

преди 1 месец

Тия с питбулите са като тия с БМВ-тата! Рядко *** парчета, които избиват комплекси! Нормален човек ще си купи ли питбул или 20 годишно БМВ?!

97

Анонимен

преди 1 месец

Аз предлагам следното - всеки собственик, чието куче нападне някого, да бъде вкаран в стая за 24 часа с друго куче на друг собственик, което също е нападнало някого. Нека се оправя с него.

96

Анонимен

преди 1 месец

Кучкарски работи!

95

Алекс

преди 1 месец

Една лопата между ушите и проблема се решава.

94

да питам

преди 1 месец

Къде се подава сигнал за куче, голямо , което го разхождат без намордник ежедневно ?

93

kukoto

преди 1 месец

Такива породи трябва да бъдат забранени,както в много други цивилизовани страни.

92

Единственото логично

преди 1 месец

Да съдят собственика на питбула , и питбула да бъде умъртвен, щом веднъж е убил може да го направи отново!

91

Социални служби

преди 1 месец

Има хиляди безработни и неграмотни от малцинствата . Общината да ги задейства да разхождат кучетата на хората. С намордници и на каишка.

90

баба Пена

преди 1 месец

Хубава държава - по улиците деца с питбули а у парламента прасюги без каишки

89

Анонимен

преди 1 месец

Има и едни супер смешни дето се изказват от последна инстанция,а колко знаят се вижда. КУЧЕТО живее в глутница.Навремето по дворове, с овце на полето и т.н. От около 50 г. се провежда един социален експеримент и се взимат селектирани за бой или лов на хищници породи да се гледат в панелки или 40-50 кв.Тук животното първо не се чувства добре, после няма глутница.Ако и собственика е смотан, той не показва че е алфа. Кучето няма респект. Справка - убитата във Варна в апартамента и от нейния питбул

88

Ro

преди 1 месец

ГаNя не може и не бива да отглежда нещо, различно от картоф. Не важи само за питбули и прочее породи, а за абсолютно всяко животно - нямаме култура, нямаме емпатия, нямаме любов. Има комплекси и простотiя. Затова ще си останем миз3рно гето, което през 2024г. се разправя все още с бездомни кучета, нападения, изядени хора и животни.

87

Факти и хипотеза

преди 1 месец

1. Поверили са куче-убиец на 11-годишно дете. 2. Не са сложили намордник на кучето. 3. Детето води кучето в парк, където играят доста деца, има и много бебета в колички. Жалко за померанчето, но КАКВО ЛИ ЩЕШЕ ДА СЕ СЛУЧИ, АКО някое бебе в количка беше се разревало в момента, в който питбулът минава покрай него? И ако питбулът се беше стреснал и възприел ревящото същество като заплаха за живота си?