14

АКО

преди 1 месец

ПАРИТЕ МОЖЕХА ДА ГОВОРЯТ,ЩЯХА ДА МИ КАЗВАТ САМО-ДОВИЖДАНЕ

13

Цифрово евро

преди 1 месец

Предстои въвеждане на цифрово евро от 2025 г. поетапно. Предвиждат се "пълнене на цифрови портфейли". На едно място ще бъдат данни от здравен паспорт, електронни рецепти, електронни глоби, електронни битови, електронни ваучери, електронни местни данъци. Целият ви живот и имущество, здраве, ще бъдат на едно място. Няма да имате лична тайна. Реалност описана от Оруел. Отделно от Министерство на Истината,което ще заличава сайтове, въведено от 2023. Идва з л ове щата реалност на Оруел. Зл о веща!

12

Унищожаване ВБорд

преди 1 месец

Еврото е мощен инструмент за налагане на непопулярни политики на ЕС. Когато гърците искаха да излязат от еврозоната, ЕЦБ им блокира търговските банки. Гърците не можеха да теглят от собствените си депозити повече от 30 50 евро на ден, на границата ползваха левове. Представете си, че не искате децата ви да изучават 28 пола. Бидейки в Еврозона, ЕС веднага ви блокира парите. ЕС спря еврофондове на Унгария, Словакия, Полша. То ягата на ЕЦБ не е заиграла с пълна сила. Предстои цифрово евро от 2025.

11

Анонимен

преди 1 месец

Този "икономист" откри топлата вода. Това за рецесията мога да го кажа и аз без да съм мастит "икономист"

10

Еврото

преди 1 месец

е удобно за политици, падат бариери за теглене на заеми, познайте Борисов и Пеевски, Василев какъв пир ще си направят. Банкери, падат резерви на банките за посрещане на финансови кризи. Обръчи от фирми на властта, от спестяване на превалутиране. Което не значи, че тези фирми ще намалят цените, или ще увеличат заплатите на служителите. Банки, загубили процент от превалутиране, ще вдигнат таксите или ще измислят нови. Губещи са 5 милиона българи. Спекулативна инфлация. ЕЦБ ще блокира пряко депозит

9

Анонимен

преди 1 месец

Нали това вирна юмрука на Зелен чорап в деня когато ЕК обяви че БГ е приета в чакалнята на еврозоната- цел- БГ разсипана и прехвърлена в Евразия и БРИКС- това искат и БГ олигарси създадени от Кремъл за да изкачват удобни за КРемъл правителства- Борисов доведе БГ до еврозоната и стана неудобен...а после дойде моделът Баджанаците и ни завряха на майка си на ....- 28.8%инфлация, а при лошият Борисов 0.6%- справка НСИ калкулатор инфлация март 2020г/март 2021г- 0.6%- това било кофти за баджанакови..

8

българина

преди 1 месец

глупостта е в печатането на долари и евро по малко, за да се запази жизнения стандарт. но не може ! Бог ще ни накаже всички за алчността

7

до 6

преди 1 месец

герП имат постоянен, но НЕмислещ електорат......

6

Ze nigmar

преди 1 месец

Комунизма се завърна като недоносче...:)))

5

До 5

преди 1 месец

ГЕРБ имат постоянен и мислещ електорат, затова няма как да бъдат разбити. Една от малкото партии, която мисли разумно! Всички останали са популисти и алчни ж.и.вотни. Аз лично живях най-добре при управлението на ГЕРБ

4

Анонимен

преди 1 месец

Избори до тогава, докато ГЕРБ не бъде разбита напълно!!!

3

Да, ама евро та евро

преди 1 месец

Няма значение. Те са нумили евро, та евро. И познайте дали тогава с 10,23 евро ще можете да си купите същите неща като сега с 20 лева (курс 1.95583) или само 60 % макс от тях.

2

Анонимен

преди 1 месец

Рецесията и с избори и без избори пак ще дойде защото я движат мощни сили икономиСче!!!

1

Анонимен

преди 1 месец

България се намира в перманентна рецесия от 1989г. Да се говори за икономически растеж при положение че населението се топи с по 100 000 годишно е просто абсурдно. Достатъчно е само да вземете БВП за последните 20 години и да извадите от него еврофондовете и парите които вкарват емигрантите за да видите каква жалка държава е всъщност България. Политическата криза е следствие на провалената икономика.