11

Анонимен

преди 1 месец

до 5 - Хахаха, унищожава ама друг път. А ако се разреши, кой ще има готова базата за такива количества цигари с коноп? Само да та светна, няма да са шивашките цехове ;)

10

Нар Куман

преди 1 месец

Живеещите на Кенсингтън Авеню, Филаделфия хареесяват тази статия и коментарите. И ние започнахме така, с "безопасни" цигарки от тревичка, дето не вреди... ама изопщо. А сега ... ами елате ни вижте. Поне 30 канала има в Ютуб с ежедневни видеорепортажи, как живеем и на какво приличаме. Важното е да знаете че тая трева никак, ама никак не вреди. Не води до пристрастяване и ментални проблеми а тия дето предупреждават и говорят против са някакви задръстени . не ги слушайте . Бъдете КАТО НАС...

9

Анонимен

преди 1 месец

Т.е. требе се практикува НЕредовна употреба?

8

Анонимен

преди 1 месец

Колко напушени защитници на дрогата от скапана София! Те са от вчерашния протест на лгтб

7

Анонимен

преди 1 месец

То и от замърсения въздух се хваща рак, ама никой не криминализира замърсяването... Има 1 милион по-вредни неща, които са напълно легални. Следователно, не мисля че криминализацията на манджата има каквото и да е общо с вредите и, и по-скоро е заради ползите и. Кога ще криминализирате алкохола, цигарите, ултра-преработените храни, автомобилите с фосилно гориво и т.н. т.н.

6

Доктор Дре

преди 1 месец

Пълно с наркомани в БГ

5

Анонимен

преди 1 месец

Употребата на марихуана веднъж седмично унищожава тютюневата индустрия, понеже хората престават да пушат тютюневи цигарки. Същотото е и ако се пушат конопени цигарки, които не правят халюцинации, пушещите преди това тютюн престават да го ползват и тютюневата индустрия се страхува от това!

4

Анонимен

преди 1 месец

До К 1 Това да, особено в предразположените.

3

хахахаха

преди 1 месец

Снуп Дог и компания харесват това.Да ви кажа и *** на Макдоналдс водяр до рак ;)

2

Анонимен

преди 1 месец

Щото това което ядем от Кауфланд не може да хванем рак всичко с гмо, пестициди, консерванти, химикали,

1

К

преди 1 месец

Употребата на марихуана води до тревожно-депресивни и биполярни състояния.