12

Ангелина

преди 1 месец

"Подигравка с хората " не е ходенето на избори, а подигравка с хората е такива,като теб и компания да са в НС.

11

Руси

преди 1 месец

Или президентска република или който спечели независимо с какъв резултат ,но все пак печели да взима властта. На мен младините ми минаха ,още чакаме правителство. То не че има разлика, понеже ние сме губерния с губернатор от посолство. Направо за ни управляват от там и няма смисъл да си играем на демокрация и 240 кавала да крадът. Разсипия !

10

Анонимен

преди 1 месец

Отговорно крадят, защото Темида не работи! Затова бързат да нахлуят в Парламента! Там е кацата с меда!

9

тоти

преди 1 месец

Ако има някой не разбрал,то това е че,партиите се провалиха и никой не ви иска,а никой няма повече да ходи за някой *** да гласува !!!Референдум за президентска република и велико народно събрание е изхода!!!1

8

Анонимен

преди 1 месец

Нинова ли ще реди листите? В никакъв случай труженичката Мая Манолова не трябва да е в листите. Нинова да не го допуща. Вън от листите и Р.Овч., Румен Петков и други подобни на тях корумпета.

7

Мнението на БСП

преди 1 месец

олигархи не ме интересува! Тези посткомунисти унищожиха Българския преход! Всички са Централния при бай Ставри на скута без вазелин!

6

Анонимен

преди 1 месец

Дреме ми. Аз не ходя на избори. Да се подиграват с тия дето ходят.

5

Анонимен

преди 1 месец

Подигравка е да се ходи на избори? Защо, бре? На Нинова демокрацията и отнела много,а явно и на цялото БСП. Страх ли ви е от избори? Или не искате избори, за да не се види колко хора ви подкрепят? Една талига депутати ще имате в 51 НС. Даже не се знае кой ще ви реди листите, нямате председател.

4

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не им гласувайте на тези мутри и чалгари. Стойте си без парламент, без правителство и без никаква власт. По-добре без власт, вместо да ви управляват разнипростаци, клоуни, рапъри и чалгари.

3

Христо Христов

преди 1 месец

Кво? ДС казва да си назначим цар?

2

Смях

преди 1 месец

И този, като 90 процента от политиците ни, си ляга и става с Борисов и Пеевски.

1

Неглауващ

преди 1 месец

Подигравка е само с 30% от хората. Останалите изобщо не ходим да гласуваме...