203

Умен политик няма

преди 1 месец

До вчера в Българското законодателство нямаше дефиниция на ЛГБТ и така трябваше да бъде! Раздел 8 от наказателния кодекс "РАЗВРАТ" правеше проявите им незаконни стига държавата да го налагаше! Но от днес вече имаме дефиниция на ЛГБТ благодарение на Костадин Костадинов и Корнелия Нинова най-вече! Тоест те ОФИЦИАЛНО станаха бащата и майката на ЛГБТ в България. Честито лаици! Обиграха ви както никога до сега!!!

202

Христо Христов

преди 1 месец

Аз не виждам кой им пречи на про'с'таците да бъдат различни?!

201

Право на кво?

преди 1 месец

Мъже да се пускат в женските тоалетни, съблекални, спортове...щот се чувстват възбудени

200

Анонимен

преди 1 месец

А прайдът продължава и медиите надуват гласност по темата. Тоест нищо не се променя. Това не се решава с толкова странно звучащи закони. Закони срещу непристойно поведение и разврат, КОИТО ДА СЕ СПАЗВАТ, биха решили всички проблеми от този тип. Без да е необходимо да се подхвърлят интересни шарени думички без ясна дефиниция като ЛГБТ и тем подобни. Политиците са тръгнали да плевят нива с ножица по този начин.

199

Анонимен

преди 1 месец

Най сетне нещо добро да се случи в нашия парламент. Стъпка в правилната посока, дано да е само първата от това да се отървем от гнусната вълна заляла стара Европа и САЩ. Но то колелото се върти, очаквано беше махалото с неолибералните идеологии да стигне връхната точка и в един момент МЪЛЧАЛИВОТО ТОЛЕРАНТНО МНОЗИНСТВО да се осъзнае какво му пробиват идеолозите през разните му нови ценности и зад крясъците на ВЕЧНО МРЪНКАЩОТО КРЕСЛИВО МАЛЦИНСТВО.

198

Анонимен

преди 1 месец

Популизъм. Децата тия неща ги виждат в тикток, а не в училище. Каквото и да правиш няма да има ефект при положение, че семействата са масово дисфункционални. Масово разводи, масово бащи мрънкачи без грам мъжко в поведението им, масово жени материалистки и т.н. При такова възпитание и по-скоро липсата на такова чакайте закони да ви решават проблемите. То и законът е толкова абстрактен че няма да има ефект. Целта беше бърз популизъм преди изборите.

197

Капитанът

преди 1 месец

Някой да изтърве 50 питбула срещу тези моля

196

Анонимен

преди 1 месец

До 179. Че кой им отнема свободата да си лягат с който си искат, да се мислят за каквото си искат? Знаят ли изобщо за какво протестират тези празноглавци.

195

Анонимен

преди 1 месец

Начи като докача едно дръво ше им смена пола

194

Popi

преди 1 месец

Не бъркайте западните ценности с тези изперканяци! Всеки има право да е гeй, но да го проповядваме на малки деца в училище е повече от вулгарно.

193

Анонимен

преди 1 месец

Пак 20 платени ни ги представят като " граждани". А, мили активисти, как ви хареса коалицията ППДБ - Пеевски при гласуването?

192

Кирил Патков

преди 1 месец

Е нещо са свършили все пак депутатите най сетне. Чудя се ППДБ как са гласували като ги знсм какви са либер изв.ратеняци?

191

Браво

преди 1 месец

Бих подарил по една *** на всички лесбийки.

190

Аз

преди 1 месец

Защита на кои права? Никои не ви забранява да си бъркате по дупките с които си искате. А за останалото житейско имате същите права както и останалите. Или сте загрижени за децата ви които нямате как ги обучават в училище по биология, че има само два пола....

189

Мен

преди 1 месец

ЛигиГнусни БолниТвариИзперкалиКой го интересува къде и с кого си бъркате, че да ни занимавате всички с вашите сексуални желания. Половете са два, другото всичко е недоразумение. Имам приятели хомосексуалисти и от двата пола, но и на тях им е писнало от цялата тази пропаганда. Не парадират с това и си водят нормален начин на живот. Тези с плакатите и знаменцата прекаляват.Отнехте дъгата и еднорогът от нашите деца да ги превърнете в символи на идиотизма

188

Соте

преди 1 месец

Вън от училище на всичко ненормално и извратено ,,,,,,,,не искам детето ми ва 9 да си слага червило вместо да играе футбол

187

Зозо

преди 1 месец

А няма ли жандармерия да ги почешат???

186

И това ли е

преди 1 месец

Най- важното. Недоразумения на природата. Една некрастена тояга и на полето. Ще им мине мерака.

185

Радо

преди 1 месец

Няма ли, кой да им удари един бой?

184

Анонимен

преди 1 месец

Вижте ги само какво са се нашарили. Как това минава за нормално ? Това са едни луди хора за лудницата. За какво всъщност протестират ? Да им се угоди на желанието да покваряват невинни малки деца. Защо да се учат деца, а не примерно >18 годишни ? Защото детето не разбира и приема за нормално онова, което му се говори. То е чиста душица и вярва на възрастните. Още не е разбрало в какъв свят живее. Тия там се опитват да използват именно този прозорец на неразбиране и да излеят мерзостта си.