55

Анонимен

преди 1 месец

Пародия са ни управниците, ама като няма други?

54

Мата Хари

преди 1 месец

Няма вече такава държава...народа й задлъжня ..умря и избяга по света...да си оправим нашия двор че и той е управляван от предатели

53

Анонимен

преди 1 месец

Той, главчо затова потрива ръчички пак да е премиер, защото първата му работа ще е да даде пак няколко милиончета от нашите пари на нацистка Украйна. Тия евроатлантици и укроидиоти, що не се замъкнат накрая на фронта и да ни освободят от миризливото си присъствие.

52

Анонимен

преди 1 месец

Ми дайте и ние да се регистрираме като бежанци в ЕС и да ни плащат сметките, няма само бедна България да им плаща я! А тя е бедна, защото я ограбиха през последните години и десетилетия!

51

ДА СЕ ОТКРИЕ БАНКОВА

преди 1 месец

СМЕТКА, КЪДЕТО ПОЛИТИЦИТЕ ДОБРОВОЛНО ДА ДАВАТ ЛИЧНИ ПОМОЩИ ЗА УКРАЙНА > да ги видите какви са > МИЛИАРДЕРА МЕТКО СИГАНЕТО ДАДЕ 100 000 ТУРСКИ ЛИРИ ЗА ЖЕРТВИТЕ НА ЗЕМЕТРЕСЕНИЕТО В ТУРЦИЯ > сметнете колко са 100 000 турски лири !

50

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименНе, просто говориш нелепи неща, защото не познаваш историята, българите никога не са спирали възстанията, хайдушкото движение срещу турците, срещу фанариотството, през целия си период на съществуване; даже и под турско, са продължавали да съществуват самостоятелно, едва през 16 и 17 век, турците започват да ги потурчват с насилие, втората масова асимилация е, когато западни държави се намесват на Балканите и разпарчетяват българските територии, създавайки нови изкуствени държави!

49

ЗА НАШИТЕ ДЕЦА!

преди 1 месец

ЗАБРАНЯВАМЕ на нашите политици да дават лев от данъците ни за войната или възстановяването на Украйна! Има си частни фирми, те да финансират, ако имат интерес.

48

Демократ

преди 1 месец

Може да сте роби на сащ и украйна но пьк имате банани , целогодишноЗасега ако много роптаете ще ви спрем и бананите

47

Христо

преди 1 месец

Демократичния запад и братята хамериканци ,ще продължават да ни изсмукват кръвчицата капка по капка докато изсъхнем съвсем.Обърнаха ни на донори ,народа мизерства ,а само на шарените гарги дето не плащаме.Честита ви демокрация дами и господа.

46

Анонимен

преди 1 месец

Стига вече ми зерна България е плащала колониални данъци. Да си плащат САЩ, те са виновни за разрушенията с преврата, който направиха 2014 година.

45

вие си ги избрахте

преди 1 месец

за изгорелите къщи каква е вноската? като се събирата пари с капачки колко е?

44

А Кирито

преди 1 месец

Искаше само по една заплата да дарим! Май ще си го спомняме с добро некой ден...

43

мак

преди 1 месец

Щом това е доброволно, защо уж бг политиците се бутат и дават пари? Малко ли са дали досега, малко ли гости издържа бедна България? А колко недоброволни вноски ще има в бъдеще, нали ес принуждава всяка членка да помага за всичко и во веки веков. про-даж.ници и слуги на чужди интереси.

42

Анонимен

преди 1 месец

Защо войната на Украйна трябва да е война на целият свят?Американците ползват украйнците за да правят гадно на руснаците.Руснаците бият украйнците или как да нарека украйнската армия славно побеждавайки отстъпи 20% от Украйна. Руснаците ужасяващо губейки разпарчетосаха Украйна.Украйна не е зависима от от САЩ нейната икономика е в прогрес продавайки ресурси на 4 милиарда човека.

41

Анонимен

преди 1 месец

Моля?

40

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 42 - Не, плащаме за глупостта на зелника.

39

Анонимен

преди 1 месец

До Stoyanov - Че поне да питат какво мислим, ама смеят ли? Ако раздаваха от техните джобове и сметки, нищо против нямаше да имам.

38

Анонимен

преди 1 месец

Плащаме щетите на руския фашизъм.

37

Анонимен

преди 1 месец

Да вземем да ги осиновим, след като господарят ни го иска, какво да правим?

36

Stoyanov

преди 1 месец

Защо раздават с лека ръка , мойте пари който внасям в хазната като данъци и глоби?