9

Системна грешка

преди 1 месец

Системата си работи. В пункта за ГТП проверяват дали е платен данъка, Застрахователите сигурно правят психотестове, а КАТ провяряват дали водача е ял, пил и дали е в настроение.

8

Анонимен

преди 1 месец

А на колко от бензиките им е махант катализатора?

7

Анонимен

преди 1 месец

само и бугаристан дизела е най екологичен,после са бензина и газа според "експерти" ,нема такава подигравка и тоя дунев ли къв е голем "експерт"

6

Анонимен

преди 1 месец

Стига ревали. Системата най сетне заработи. Никой не ви е виновен че не си поддържате трошките и ги карате до пълен разпад. Нито някой ви е длъжен.

5

Flintstone drive

преди 1 месец

Същата работа като със системата за електронни винетки, само простотии.Вредните емисии, освен на неизправност на автомобила, могат да се дължат на лошо качество на горивото (поради липса на контрол от страна на държавата). Явно целта е да платите два прегледа за един месец.

4

Анонимен

преди 1 месец

Гвоздейков трябваше отдавна да е изритан.

3

спилий

преди 1 месец

всичко се преекспонира само и единствено от пунктовете който незаконно пускат на преглед два пъти повече от капацитет на пунктовете им. разбира се недоволни са и сел***ците който гледат освен за ракия да не харчат и стотинка за друго.

2

Анонимен

преди 1 месец

Ако има нещо дето със сигурност ще ви изкара боя това е да лишиш българина от колата му. Който не го разбира сега, ще го разбере по трудния начин.

1

Azz

преди 1 месец

Все един и същ Хексперт - румен пакдуднев.....все едно и също дудне-явно има подготвен високо платен проект....