91

Анонимен

преди 1 месец

Оня, наглия министър Румен Христов е за затвор, както руският Гълъб и резедента на руското разузнаване Гамен Радев.

90

Анонимен

преди 1 месец

Очевиндо турците са си сключили добра за тях сделка и нямат причина да я развалят. Пък Булгаргаз са си мислели някога че купува газ изкодно, но явно са действали на паника и сега им излиза солено. Хем купуват скъпо, хем не могат да се откачат без неустойки. Гледайки в момента ниската цена на втечнения газ, то турската страна няма да мръдне от сделката си. Това е сигурно.

89

Българин

преди 1 месец

Нов народен съд е единственото спасение за родината ни. Продажниците, които заробиха България, трябва да виснат!

88

Турско ми е

преди 1 месец

Единият Радев "Бореца за правда" зароби тая клета държава с милиарди от неизгоден договор, а другата Тиква Банкята зароби с още няколко милиарда като построи Турски пАток на ***!!! Тука някакви "капацитети" защитават статуквото - едни он невежество, а други защото папкат от кацата с меда, а трети - те просто толкова си могат!!!

87

...

преди 1 месец

Има ли някой смел политик да отиде при хората от наводнените села, хората с изгорели къщи и да каже: Ние плащаме на украинските навлеци да си пазаруват в мола и даваме на Боташ по милион на ДЕН, щото те ни кефят, а вие не?

86

Анонимен

преди 1 месец

Радев пълни джобовете на руско-турския поробител, а руските петоколонници се хвърлят на амбразурата, нищо, че И ОТ ТЕХНИТЕ ДЖОБОВЕ излизат тия пари.

85

Анонимен

преди 1 месец

Цъкайте минуси, гл0паци на Радев. Неговото правителство, неговите хора подписаха договорът с "Боташ". Радев и сие си пълнят джобовете от това, ***. Факт, черно на бяло.

84

Факт

преди 1 месец

Радев загроби България за нови 10 години. Под ботуша на руските му господари.

83

Христо Христов

преди 1 месец

Мдааа, сега да погледнем цялата картинка: България потребява 2.5 милиарда кубика газ. Тука става дума за използвани 1.3 милиарда при 1.8 резервирани В този договор става дума за втечнен газ. Сега дайте да видим цените на тръбния, втечнения и натиска на ЕС и НАТО да ползваме втечнен (което би оправдало резервирането на 1.8 милиарда капацитет) от САЩ, Катар или Африка, а не тръбен (който на теория е по-евтин и може би затова не се използва целия капацитет).

82

Анонимен

преди 1 месец

Съд за Радев

81

Доховорът

преди 1 месец

На служебното правителство на Радев с Боташ е най-корупционният след тръбата на Борисов.По него плащаме по един милион на ден и така още 13 години и децата, които сега са 10 годишни ще плащат ,за да си пълни Радев чекмеджета.

80

всгтждсгдси,гдс

преди 1 месец

Всички участници в унизителен и заробващ договор за 2 млрд. начело с чорапа , катамарана Малинчо и останалите путлерасти на прокурор и при бай Ставри , може да се квалифицира и като измяна на Родината.

79

Договорът с "Бо

преди 1 месец

Е подписан лятото на 2022г.при служебното правителство на Радев с премиер Гълъб Донев и министър на Енергетиката Росен Христов.Съшият,който сега си живее бейски в Дубай,а ние плащаме по милион на ден на турците,нищо,че по този договор не е внесена и една молекула газ.

78

Анонимен

преди 1 месец

Радев - патриотът, и полезните гл0паци, които гласуват за този продажник.

77

Анонимен

преди 1 месец

Договорът беше подписан от служебното правителство на Радев. Това е факт, но на някой *** не им отърва.

76

Алекс

преди 1 месец

Сделката осигурява изгоден тръбопроводен газ,но подбива далаверата с втечнения газ на Шарлатаните.който е по-скъп.Затова е целия вой.Инфраструктурата за доставка на газ е много скъпо удоволствие и това е схемата да я ползваш.Резервираш.Ако ти не го направиш,другите ще го направят и оставаш без газ.

75

Анонимен

преди 1 месец

До 72 . Защо прескачаш Минзухарка Петкова , която не знае къде са документите на пАтоците , и все още не ни казва :Каква е ЦЕНАТА на американската газ , която ни докараха с американските кораби , ОТ РУСИЯ ...И защо Баце разора цяла България , като прокара 4 /четири / пАтока , и НИТО ЕДИН КРАН НЕ СЛОЖИХА ЗА БЪЛГАРИЯ ?

74

Грях

преди 1 месец

И Борисов го защитава, някога ще стане изгоден, когато се свърши окончателно населението в България.

73

Анонимен

преди 1 месец

До До 64..Батка , има един лаф :Няма рима , ама е ВЯРНО , вникна ли в съдържанието , което е по-важното ?Само това ли ми е недостатъкът ?Мерси !

72

До 68

преди 1 месец

Само ти ли не разбра,че договора с"Боташ" е подписан от Служебното правителство на Радев и министър Росен Христов на Енергетиката .***.