86

БисерГъскатаБелене

преди 1 месец

Евала на нещото, с едни топки напред е!

85

Свобода

преди 1 месец

Възраждане, където са против еврото, но държат парите, които крадат в евро, бяха против ваксините, а половината се оказаха ваксинирани, харесват Русия, но ходят на почивка в Гърция, по тази логика съм сигурен, че харесват и пидалии.

84

Анонимен

преди 1 месец

Хелиф е "той", НЕ е "тя"!!! Има направени тестове!

83

МОК

преди 1 месец

ОФИЦИАЛНОТО НИ РЕШЕНИЕ Е, ЧЕ НЕ НИ ИНТЕРЕСУВАТ СЕРТИФИКАТИ ПО РОЖДЕНИЕ КАКЪВ Е ПОЛА ИЛИ ТЕСТОВЕ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ПОЛ! ВАЖНО Е ДА ИМАШ ПАШАПОРТ В КОЙТО ПИШЕ, ЧЕ СИ ЖЕНА И ТОЛКОЗ :)

82

Анонимен

преди 1 месец

Бащата ще получи амок, ако обяват любимата му щерка за мъж.

81

Анонимен

преди 1 месец

Наречи го гнусен арабин и повече не го обиждай...

80

Бау

преди 1 месец

Не само физическата сила е причината да са в бокса, а това, че в бокса са екипирани с едни широки гащета! Как да отиде при лекотлетките, които се пускат по едни тесни слипчета и са много еротичини! Ще изпъкне голата истина! Например нашето момиче преди малко в скифа бе най изпъчено в своята серия и това му пречи при загребването и оказва съпротива на вятъра, докато плоските състезател/ки/ са по аеродинамични!

79

Анонимен

преди 1 месец

Страх ги е франсетата от алжирската, мароканската и останалата мюсюлманска диаспора, а самите те станаха за смях, защото се вижда че избиват комплекси и се правят на поробени в центъра на Париж.

78

Анонимен

преди 1 месец

Не съм голям вярващ, не съм чел нито стария нито новия завет, но съм чувал, че там пишело за ситуация като днешната. И като инженер знам, че във Вселената когато се натрупат дисбаланси рано или късно следва балансиране.

77

АнонимеН

преди 1 месец

ЧЛЕНОВЕТЕ НА МОК СА 206 И КАКВОТО РЕШЕНИЕ ВЗЕМАТ ТО ВЛИЗА В СИЛА! ОБАЧЕ СИ МЪЛЧАТ! ЯВНО ОДОБРЯВАТ СТАВАЩОТО! ВСЯКА ДЪРЖАВА В ООН ИМА ЧЛЕН В МОК С РАВНОПОСТАВЕН ГЛАС!МОК ИЗКЛЮЧИ ТЕРОРУСКАТА ЗНАЧИ ГЛАСУВАНИЯТА ИМ СА ИСТИНСКИ! НО МОК НЕ ИЗКЛЮЧВА МЪЖЕТЕ ПРАВЕЩИ СЕ НА ЖЕНИ :D

76

Анонимен

преди 1 месец

тоз преди мача си е обръснал мустака и е вече жена бе... явно е слаб боксьор и се бута при жените, за да спечели

75

Анонимен

преди 1 месец

защо от олимпийския съвет не излязат и не обявят официално, че премахват женския спорт, че вече вместо жени ще се явяват евнуси?... сигурно защото и те са такива и нямат смелост

74

До Боц

преди 1 месец

напротив, миналата година същия ром не е бил допуснат по полов признак, но тази година вече е жена, `рийш ли

73

Боц

преди 1 месец

Интересното е , че този *** се състезава от 2018 година, участвал е на много първенства и състезания, дори в България и никой не е възроптал срещу полът му, а сега олелееее...Нещо ми прилича на заговор срещу момичето.

72

Анонимен

преди 1 месец

Скандалния.

71

Анонимен

преди 1 месец

Ако не е блондинка, с ей толкова тънка талия, да не се допуска до медал!

70

ром от стилипиново

преди 1 месец

тоз джигит прилича на един мои авер сали версачев от маалатa

69

мак

преди 1 месец

Златото гарантирано. Да му е честито и на мок също, че успешно прокарва такава политика и на всички подкрепящи го. Тази олимпиада от самото откриване е пошлост и подигравка.

68

Анонимен

преди 1 месец

Има ли нормални и разумни хора, които да се интересуват от посмешището, наричано "олимпиада", провеждано в Содом на Европа - Париж?

67

Анонимен

преди 1 месец

В българския език мъжът се нарича "скандален", не "скандална". Научете се да пишете. А според биологията, която е световна наука, полът не се сменя, той е въпрос на хромозоми Х и У, а с тях човек се ражда и те не се променят.