321

нощно време

преди 1 месец

на фона на небето такива мечтани мишени са бабите за снайперите! Така контрастно се виждат в топловизиорите и така мудно мърдат!

320

Кофти късмет

преди 1 месец

Бяха тръгнали за Париж и Лондон,а стигнаха до Курск.

319

Анонимен

преди 1 месец

Чеченските батальони на Рамзан Паша отрицателно настъпват в посока Масква! А украинците страхливо превзеха 11 населени пункта в Курска област за 24 часа.

318

В паниката руснаците

преди 1 месец

да не стигнат до Брюксел? :)

317

Факт

преди 1 месец

баба Яга се използва за сплашване на децата, когато са непослушни и не искат да спят. Заплахата е, че Баба Яга (или Дядо Яг) ще дойдат да ги отнесат в голям чувал. ОКазва се, че руснаците изпращат на фронта непослушни дечица, които не си изяждат закуската. ООН трябва да се намеси!

316

Бай Кор

преди 1 месец

украински мултикоптерни нощни бомбардировачи...Малийййй ! Баба Яга е селскостопански дрон бе ! Префасониран е за бойни действия. Ама така е, като спряхте руските телевизии, откъде да знаете. *** така яко са се уплашили руснаците, че са се объркали и взели да отстъпват напред. Пък смелите украински войни мощно напредват към Киев . Даааа, забавляват се хората...

315

Странни са руснаците

преди 1 месец

като се паникьосат - завземат още територии!

314

Нищо ново

преди 1 месец

Свалят ги. А руската армия напредва.

313

Чудо не по Великден

преди 1 месец

Чета почти всеки ден българската свободна, високопрофесионална и обективна журналистика - демек *** нюз. 99% побидни сражения за украинските бойци и 1% за руските . Тогава, чудя се, защо украинските герои отстъпват постоянно - с малки изключения 2023. Чудо! Друго също ме терзае - Украйна е независима, свободна и демократична страна, подкрепяна от прогресивната световна общественост със над 300 милиарда $, демек НАТО. Тогава защо 12 милиона украинци са избягали от свободата и прогреса?

312

Паника

преди 1 месец

Руснаците са в паника. Бягат напред и завземат още територии от Украйна!

311

Анонимен

преди 1 месец

Дразнят ги. Искат руснаците да ги запукат както трябва за да се изкарат жетви, а не агресори фашисти.

310

нема се научат!

преди 1 месец

Урките с тия терористични акции само мотивират руснаците!

309

Анонимен

преди 1 месец

В курск на втория ден имаше 2 бука, 10 танка, 40 брониорани машини и още толкова камиони украинска техника заминала. И това при поиложение че границата се защитава предимно от граничари, подкрепени от авиация - малко самолети и хеликоптери. А какво ще стане като се включи армията с тежките РЗСО - та? Украинците са влезли с 300 души и още 3000 в резерв. И 5000 да са, напрактика са нищо. В момента Украйна загробва най - боеспособните си съединения за малко медиен шум, който да заглуши загубите.

308

Фитока

преди 1 месец

Някой експерт няма ли да се изходи как катапултите отпреди две хиляди години също хвърлят в паника руснаците?

307

Ако това е паника

преди 1 месец

През ден излизат лкипчета как ги свалят тия селскосопански дронове.

306

мегавойна

преди 1 месец

До Историческо правило - и като се сетим кой тероризираше Донецк 8 години, да очакваме военния парад на руснаците в Киев скоро, така ли?

305

Смешник

преди 1 месец

Как така изпаднали в паника и панически завзели една четвърт от територията на Украйна

304

Фитока

преди 1 месец

М,да 115 000 украински войници последните два месеца според Шойгу в Техеран не са имали възможност да изпаднат в паника,четох вчера в статия тук.

303

Полека

преди 1 месец

Днес пишете пак глупости!В паника са руснаците - Верваме ви!

302

А бе

преди 1 месец

"Призрака на Киев" да не се е появил по медиите пак?