44

Ми

преди 1 месец

То първо вече не са лекари, как да я прегледа и лекува. А и щяха със закон прегледа да направят до 15 минути. И както изтекат, като нищо ще го тарифират за следващ преглед с един пациент и едно заболяване. Станали са като пр о ссти т...

43

vs

преди 1 месец

После задават въпроса, защо има бити и eбaни лекари! Надявам се статията да отговаря на въпроса!

42

1262

преди 1 месец

И при комунизма бяхте недоволна ***.

41

Анонимен

преди 1 месец

Някой помни ли какви абсурдни правила искаха да въведат Киро и Асен? От рода на- пациентът трябва да мълчи пред лекаря, да се говори само за конкретно нещо, без да се споменават другите заболявания и някакви права на лекарите да гонят пациенти... Как ще се изпишат лекарства без да се имат предвид другите заболявания? На диабетика може някой да предпише сироп за кашлица със захар. Човек да не смее на лекар да отиде. От страх. Страх от лекари.

40

До Бро 21

преди 1 месец

Да продължа. Идват на власт разни лица, които обещават мед и масло и се захващат с глупости от рода на колко години да е мандата на гл. прокурор, Президентът кого и как да назначава за служебен глава, и какви ли не процедурни въпроси за ВАС, а в същото време няма закон, който да касае лекарски грешки, небрежност и др. Осъден лекар няма и няма да има. Та какво ме бъркат броя на членовете на някой висш съд? Докато НПК е непроменен от 40 год.- старият съветски НПК, в който човешки права няма.

39

До Бро 21

преди 1 месец

За какво да гласуваме? И за кого? Който дойде на власт се занимава с отпускане на ДЪРЖАВНИ пари за бизнеса, който мина изцяло на държавна издръжка. Увеличаване на депутатските заплати, на тъpтeйcкитe заплати и промяна на Конституцията. Мен, теб, или друг какво ни касаят промените в Конституцията относно Президента? Народът тъне в бедност и болести. Някой да се е ангажирал със здравните проблеми, някой да е защитил правата на хората при лекуване? А пенсии, заплати, социални придобивки и пр.

38

Анонимен

преди 1 месец

Преди 10 гоини един нешастник в Дупница се държеше така, че и рушвет искаше, аюа не позна. Пребихме го като куще и го засилихме орез прозорчето. Сестрата влезе да вика, ама се разбрахме и с нея. Даже го писаха по вестника, ама не посмя да каже тоя и си наорави всички за без пари... Насолие имало на даокторите лиии? МАЛКОООВ ВИЙ

37

Анонимен

преди 1 месец

Трябва някой лекар да влезе в пандиза. Има и много добри, но има и пълни гадове. Но съм забелязал, че на цганите им обръщат пълно внимание, защото ще ядат бой.

36

Значи вдигате

преди 1 месец

пенсионната възраст, щото на 65 сме още млади и можем да работим. Но ако на 50+ имаме здравословни проблеми, вече сме станали дърти и трябва да се примирим, че това е от ЕГН-то и няма защо да губим времето на лекарите. Така ли?

35

Анонимен

преди 1 месец

Трудно е за разбиране, ни доктора е прав, ни пациентката. Медицината е трудно нещо с много неизвестни, диагностиката, лечението проследяване и т.н. ако трябва да се направи като хората ти трябват много ресурс, време и познания а ги няма никой доктор. А пациента си мисли че като давал по 20-тина лв на месец за здравни осигуровки и трябва консилиум от 20 лекари и изследвания да му се правят. Нито образованието на лекаря струва нито здравната култура на пациента.

34

!!!

преди 1 месец

"Бялата мафия"" погубва България! Долни, безскрупулни, ненаситни на пари търговци! Някой ги излъгал, че са леакир! Добре, покажете физиономията на този ***, които е взел толкова пари от литовците! Покажете му мурата, та да го види цяла България и всички българи по света да го видят!***!

33

Анонимен

преди 1 месец

До33. Като имаше само държавни . По добре ли беше , но на ужким . Хората си умираха. Дори за преглед на зъб се чакаше с дни и по часове.

32

Анонимен

преди 1 месец

До 32.Е лекарите да поправят плочките и балатомите ли искате,тоалетните или общината и министерството.

31

до 24

преди 1 месец

Не си ме разбрал правилно:за 45 дни си отидоха и двамата.Мама не се събуди от операция за стенд на която имаше неблагоразумието да се подложи в Правителствена в Лозенец 45 дни след като баща ми беше починал исках да кажа

30

Някой си

преди 1 месец

Късно е,да се " възмущаваш" българино! Когато в началото на демокрацията,започнаха да се " строят частните кабинети,ти тръгна да ги посещаваш нали? Беше " Очарован" от " вниманието" в тях към теб???-:) Днес вече всичко е частно,освен някоя и друга болница в България,е все още държавна!! Днес вече Не са " Внимателни"! А НАГЛИ! И ти допусна това да се случи! Сега,ще Плащаш! Няма къде да ходиш! Ако не,да си си беше Пазил като зениците си Социализма!!

29

Анонимен

преди 1 месец

говоря ви за хирургията на т.н.Военна болница Варна,на пода на стаята балатумът изтръгнат и няма нито замазка ,нито плочки ,нищо,вонеше на пикня ,нямаше санитарка.вие сте цили в друга болница.

28

Праведен

преди 1 месец

До Наблюдател Кой съд !!!

27

Наблюдател

преди 1 месец

Съд до дупка и някой от така наречените доктори трябва да влезе в затвора .Това си е чисто убийство

26

до 3

преди 1 месец

До Анонимен.Абе не е така.В св.Ана лежах в хирургията 4 дни.Три счупени ребра.Чисто,приятно,отзивчив персонал.После 11дни след време бях в вътрешни.Една санитарка денонощно търка коридора и тоалетните.Храната беше 5лв.Телевизора-с жетони.В Терапията на жена ми сърдечна операция правиха.Там пък е ослипителна чистота.И там само храна се заплаща.Какви ги приказвате-не знам.Глупости-миришело на пикня.Освен храна,друго не сме плащали! Нито избор на екип за шестчасова сърдечна операция.

25

Анонимен

преди 1 месец

До ПроСоТо - явно си я уцелил в кофти момент. Но сигурно ще признаеш, че грубостта в България си е национален спорт. Просто я срещаш навсякъде - в институциите, в магазина, в градския транспорт, по детските площадки, на опашките от хора за каквото и да е и разбира се в лекарския кабинет. При нас си е така.