59

Край

преди 1 месец

Е нормално. направихме общество в което ВСИЧКО се продава. Любов, здраве, власт, избори, политици, държава. Всичко без изключение. Дипломите са ви най-малкото. Кофти е като попаднеш на такъв лекар/зъболекар/ инженер ама... Тука е така.

58

А има ли и от

преди 1 месец

Харвард, ама на български щото не знам английски?

57

Алекс

преди 1 месец

Трябва да си редко кух и вдлъбнат,за да си вземеш такава диплома.Проверката за автентичност се прави за минута пред компютъра.

56

Анонимен

преди 1 месец

Значи кво, отиваш в полицията и викаш исках да си купя диплома и паспорт ама ме измамиха? хахххаха

55

Анонимен

преди 1 месец

ЗАТОВА ЩЕ ГИ БИЯТ ДАСКАЛИТЕ - ЩОТО СА КАТО ДОКТОРИТЕ - БЕЗСЪВЕТ И ЖАДНИ ЗА ПАРИ

54

Анонимен

преди 1 месец

Да ''благодарим '' , на герб , и по-точно на Баце , за ''образованите'' Калинки по върховете , държавните чантаджии , кадри та ДРЪНКАТ !

53

Анонимен

преди 1 месец

ЦЕЦКА ОТ СОФИСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ - ЧАКАЙ СКОРО ПРИЗОВКА ОТ СЪДЕБЕН СПОР , ИМА ЗАПИСИ С ТЕБ НАПРАВЕНИ ТАЙНО С ТЕЛЕФОН И ЩЕ ГИ ПРЕДОСТАВИМ НА СЪДЕБЕН СПОР И УВОЛНЕНИЕТО ТИ Е СИГУРНО НА 1000000000000000000 ПРОЦЕНТАИ КАК ОБИЖДАШ СТУДЕНТИТЕ КАТО ИМ КАЗВАШ ЧЕ СА *** И ОЛИГОФРЕНИЦЕЦКЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ИЗГОРЕЕЕ И ПОКРАЙ ТЕБ И ТЕЯ В КАТЕРДРАТА АКО НЕ ВЗЕМАТ МЕРКИ ДА ТЕ МАХНАТ

52

Анонимен

преди 1 месец

Както е тръгНАло , вече и с/у 100 леА ще се продават ., и кого лъжем ,... себе си !На живо във ВУЗ-зовете , каква е разценката ?Няма елементарна държавност в Бг , защото от тези които зависи контрола , точно те злоупотребяват , и трябва да се оплачеш на кой , ...на тях !

51

анонимен

преди 1 месец

Хора с две дипломи ,не могат да си напишат трите имена ... Какво като ги имат...

50

Анонимен

преди 1 месец

За последно , и в Турция вече не ни признават Бг-дипломите !

49

Анонимен

преди 1 месец

Дали ще купиш диплома по интернет или ще я купиш от ВУЗ за пет години записал се в него като студент е все едно. Образованието е толкова девалвирало, че в почти всички университети и факултети е равно на научна нула.

48

Анонимен

преди 1 месец

Пак оглавихме и друга тъжна класация , според ЕВРОСТАТ :''България е обявена , за най-нещастната нация в Европа '' ..

47

европейски индианец

преди 1 месец

тя каква е разликата и така образованието е кръгла 0-тез дето имат дипломи 80 % са ала бала ,пак плащали з а изпити а липсата н а желаещи да учат десеткит е университети подаряват дипломи

46

Иван

преди 1 месец

Аз си копих диплома за програмист и сега си чаткам на кумпйотъра и си зимам 12 илядарки заплата на месец.

45

Анонимен

преди 1 месец

ВСЕКИ ПРЕЖИВЯВА НЯКАК СИ ОЩЕ ПОВЕЧЕ КАТО СЕ ИМА В ПРЕДВИД ТЪПИТА ДАСКАЛИ В УНИВЕРСИТЕТА КАК КЪСАТ ЗАДА ИМ СЕ БУТНАТ ПАРИ - ПО - ДОБРЕ ДА СИ ПЛАТИШ ЗА ФАЛШИВА ДИПЛОМА

44

Закривай милицията!

преди 1 месец

Най-голямата държавна хранилка! Там няма реформа от Тошово време!

43

Анонимен

преди 1 месец

Ако човека издаващ тези дипломи работеше в мон нямаше да го хванат понеже тогава нямаше да има клиенти които да се оплачат че дипломите са фалшиви.

42

Анонимен

преди 1 месец

Измамата е, че за много бакалавърски програми, дори в прехваления СУ, може да се запишеш срещу лична карта и диплома от средно без значение какви са ти оценките. Българското образование малко се е променило от куманизма насам и сме на дъното не само в класациите, но изобщо. Никой българин вече не иска да си праща децата в български университети.

41

Анонимен

преди 1 месец

И В БОРБАТА НАШИТЕ - СОРИ МЕДАЛ. МЕДАЛ НАНАЙСИ. НА СЛЕДВАЩАТА ОЛИМПИАДА ДА СЕ ПОТРУДЯТ А НЕ ДА ХОДЯТ НА ЕКСКУРЗИЯ ДА ГЛЕДАТ ПАРИЖ.

40

Анонимен

преди 1 месец

Тва си е стара измама, кое му е новото тука?!