13

до 12

преди 1 месец

Чиста българка ама от ромски произход. Коя нормална българка ще се омъжи за палестинец. Ти като пишеш клишетата си, замисляш ли се поне малко?

12

Анонимен

преди 1 месец

до 7 За кубинеца съм съгласен че не е българин, но за Карлос не. Един вчера се изцепи, че Карлос бил натурализиран българин. И ти сигурно като него си мислиш че е натурализиран българин като кубинеца. Пинко, майкaта на Карлос е чиста българка, а Карлос няма ливанско гражданство заради ливанеца баща си, само българско. Разбра ли ве Пинко. Българин си е Карлос Насар! Излезе на европейското в София с народна българска носия на трибуната. Повече българин е от тебе!

11

Анонимен

преди 1 месец

Като му гледам снимката ни Кирчо си е жива мутра. Само дето се е родил няколко години по-късно. Един пръст чело, празен поглед и т.н.

10

Извод

преди 1 месец

На българите не им пука. Не им се занимава да ходят за n-ти път на избори, не им се занимава с тукашните брокери и шефове, които предлагат мизерни условия, не им се занимава да ходят на почивки в собствената им страна заради мизерията, не им се занимава с уруди от народа по цял ден. Малко остават тука и само неклоцина остават и успяват. Така наречените "срамни" резултати са напълно естествено следствие от това, което се случва в БГ

9

да припомня на

преди 1 месец

по-долу пишещите за борците,мутрите и демокрацията.Факт е ,че повечето мутри бяха от контингента на неуспелите и провалени състезатели по време на соца,само че не демокрацията ги превърна в мутри,! Те бяха подготвяни за такива от небезинвестните шефове във вездесъщата ДС,като Димитър Павлов/ митьо гестапото/ и ген. Любен Гоцев. Такива са случаите на братя Илиеви, Илия Павлов и много други!

8

Анонимен

преди 1 месец

Сега прочетох, че тоя бил от Дупница. Сигурно е някакъв роднина на Иво Карамански от КОРОНА ИНС

7

до 5

преди 1 месец

И двамата които си написал не са българи. Срамно е да няма НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН с медал. Дори и с бронзов.

6

Анонимен

преди 1 месец

Купете един кубанец да ги напръшка. Може и да е Хавиер Някй си. Няма значение. Обърнахте спорта на Битак.

5

Анонимен

преди 1 месец

10 дни от началото на олимпиадата, а ние не можем да отидем на полуфинали в който и да е спорт още. Натурализирания кубинец може би ще е с медал и очакваме Карлос със златото. Други няма.

4

до 3

преди 1 месец

Така е за съжаление. При омразния СОЦ борците се бореха и носеха медали, а при любимата ДемоКраДция, борците станаха мутри и нема кой да ни носи медали ...

3

Анонимен

преди 1 месец

Не случайно навремето на МУТРИТЕ им викаха БОРЦИТЕ. Те бяха 99% такива.

2

до 1

преди 1 месец

Тове е спорт за мало умни мут ри и селинджъри. Интелигетните хора играят снукър.

1

Анонимен

преди 1 месец

какъв противен спорт