121

Анонимен

преди 1 месец

Кой плаща данък смет? Собственик на имот или потребителя? Кой трябва да плаща за сметта, направена от студенти? Те в огромната си част не са собственици на имот, пълнолетни са и потребяват яко, при всички положения потребяват доста повече от пенсионер на 75 със собствен имот. Затова пак ще напиша: сметта е отговорност на производителя, съответно доставчика, посредника. Трябва да се облагат с големи данъци стоки с голям относителен дял опаковка, особено нерициклируема.

120

Анонимен

преди 1 месец

Да се въведе от несъществуващото правителство хранителен закон! Купуваш си от магазина примерно 1 килограм храна за 10 лева от магазина. Изяждаш тази част която става за ядене и това което не става за ядене - примерно 300 грама се нарича "Смет". Връщаш тия 300 грама "Смет" обратно в магазина и магазинерката ти дава обратно 3 лева. По този начин населението престава да плаща "Такса Смет" и по улиците няма да има кошове заБУКЛУК!

119

Анонимен

преди 1 месец

просто Киро не го интересува законодателна дейност

118

Анонимен

преди 1 месец

ХАХАХАХАХАХА! Днес от ирония след като обясняваха как трябва да се купуват нови и да се разкарат старите коли писах, че ако политиците искат да прогонят и малкото останали хора от страната трябва да вдигнат данъците. И за бъзик писах да вдигнат данък смет на 2000лв.... ХАХАХААХАХ! Политиците четат коментари от Днес и ги пускат като предложения! Живеем в пародия!

117

Анонимен

преди 1 месец

Да се опълчим на лобисткия закон на бизнеса срещу населението. Този закон го предлагат от много години. Сегашните правила са справедливи и поносими за населението. Бизнесът иска да не плаща данък смет и да краде вторичните суровини, събрани от населението. Не спете, събудете се. Бизнесът ще ви прекара и няма връщане назад.

116

Анонимен

преди 1 месец

Фирмите изкупуват жилищата и правят бизнес. Да се обложи с голям данък жилище за инвестиция на фирмите. Те пестят данъци чрез изкупуване на жилища. За жилищата на фирми и за трето, четвърто жилище на физическо лице да се сложат огромни данъци. Жилищата са за живеене, не за бизнес.

115

Анонимен

преди 1 месец

Бизнесът лобира той да не плаща данък смет, а да се прехвърли тежестта на данъка върху населението. Ако се прави разделно събиране, то това са вторични суровини и трябва да се плаща на предаващия тези ценни вторични суровини. Бизнесът да плаща на населението.

114

Втора поправка

преди 1 месец

Носенето и притежаването на оръжие, не следва да бъде ограничавано!!!!!

113

от КАРЛОВО

преди 1 месец

ШЕФКАТА НА ИНСПЕКТОРАТА В ГРАДА ПРОИЗНЕСЕ ФРАЗАТА > " КОНТЕЙНЕРИТЕ СА ЗА ОБЩО ПОЛЗВАНЕ " >> елате да видите сега какво става в Карлово > ПРЕСТЪПНИ *** ЗАСЕЛИЛИ СЕ ТУК, ОБИКАЛЯТ ПОСТОЯННО ИЗ ГРАДА С КОЛИ ПЪЛНИ С ЧУВАЛИ ОТПАДЪЦИ И ПЪЛНЯТ КОНТЕЙНЕРИТЕ НА ХОРАТА > А ТЕХНИТЕ СЪДОВЕ ВИНАГИ СА ПРАЗНИ ДО ДОЛУ

112

Lina

преди 1 месец

Не знам , но точно в центъра на сф , където такса смет е най - висока редовно кофите за *** се разтичат ароматно по улицата. Може пък това да е представата за чистота на нивата кметша

111

ЦЕЛТА

преди 1 месец

Е с данъци и терор да направят нерентабилно притежаването на жилище. И да лишат гражданина от сигурността на дома. Либерастката прогресивистка мафия работи за това да сме общество от минимален елит, стражи които го охраняват и оскотяла биомаса без семейства, дом и ценности. Доволна че ще има зрелища и ГМО.

110

А ИНДИЙЦИТЕ

преди 1 месец

КОГА ЩЕ ПОЧНАТ ДА ПЛАЩАТ ДАНЪК-СГРАДИ И ТАКСА-СМЕТ > КОГА ?!

109

Ббб

преди 1 месец

Ами Вълка, Титан и др тр да ядат. Боклучийската мафия е номер едно бизнес на мафията. А тука всички са навързани и ще надуват цените докато народа търпи..

108

Анонимен

преди 1 месец

Зелената либерастична тирания няма да спре пред нищо. Без революция няма да стане!

107

Анонимен

преди 1 месец

До кога ще ги търпим, питам?! Събудете се, овце!

106

Анонимен

преди 1 месец

Нека позная, някой трябва да си купи майбах, а пък друг бугати. Чакайте ме да гласувам.

105

Анонимен

преди 1 месец

ще ви наритаме задниците накрая,особено като пуснете и цената на битовия ток свободна на пазарни цени,и аз ще изляза да ви сритам и общинари и кметове и нар.представители

104

Анонимен

преди 1 месец

Те парите, че ще ги събират е ясно, въпросът е кои ще са ощетените, кои привилегированите. И общо колко повече ще опитат да съберат. А може ли да има някаква справедливост, защото сега няма? Стойността на имота не кореспондира с отпадъка който се образува в него (за извозване на строителни материали отделно се наема контейнер)

103

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименНЕ КУПУВАЙТЕ БУТИЛИРАНА ВОДА. ПЪЛНА Е С ХИМИКАЛИ ЗА ДА ТЪРПИ МНОГО ВРЕМЕ. В НЯКОИ ГРАДОВЕ НА БЪЛГАРИЯ ВОДАТА ОТ ЧЕШМАТА Е С МНОГО ПО ДОБРИ КАЧЕСТВА. ВОДАТА Е БОЖИ ДАР. ТЯ ТРЯБВА ДА Е НА СИМВОЛИЧНА ЦЕНА А НЕ ЛИТЪРА И ДА Е ПО СКЪП ОТ ЛИТЪР БЕНЗИН.

102

Анонимен

преди 1 месец

Така трябва да е, същото е и за таксите в блоковете, не може един възрастен човек който живее сам да плаща 50 лв. на месец колкото и 5 членно семейство понеже тарикатите нарушават закона и са приели да се плаща на апартамент.