12

Един Българин

преди 1 месец

Кой ти плаща, "професорке"? Как пък някоя българка не се оказа мъж? Може би защото ние имам достойнство, но все пак трябва да се правят тестове като за допинг. Как някои изгоряха с лекарства, а тези ги пускат без нищо?

11

Анонимен

преди 1 месец

Това винаги и навсякъде го има по олимпиади, но не се е толерирало! Различното сега, е, че какъвто президента домакин, такава и олимпиадата! Орбан например тези би ги изгонил лично! За държава, където водеща религия е мюсюлманската да не говорим!

10

Анонимен МЪЖ

преди 1 месец

Сорошккката "ПрофесорKa" ако я видя на улицатa ще я cпykaM от Бoйй, пък да я видим тогава дали ще обяснява какви са ми хромозомити и дали бoяТТ е бил честен!!!!

9

Анонимен

преди 1 месец

Явно друго не помага и сега ще ги изкарат "Жертви". Не са жетви, ако са били жертви е било на турнира на И-Б -А. Сега, след една година, са знаели какво са и какво трябва да имат като доказатлства, но са се възлползвали на максимум. Не си милсете, че екипите им лекри и т.н. не знаят как и с какво да ги подсилят...

8

Бау

преди 1 месец

Не им разбирам на професорката хромозомите, но на ясен поглед считам, че не може Стелияна Николова, Магучих и приятелката на Дуплантис да са жени, и боксьорите също да са жени! Гърка, който получи бронзов медал на *** скок не прилича много на грък, но са го признали за грък!!? Най вече на поведение не прилича на грък! Как Дуплантис ги изтърпя, браво на него! Хем с летвата на 6,25 се пребори, хем с досадата на двамата досадници - сребърния и бронзовия!

7

Анонимен

преди 1 месец

Тия двамата са средството, жертвите сме ние!

6

Анонимен

преди 1 месец

Тия двамата наистина са жертви. Не извратеняците от МОК и на собствената си простотия. Мисири, не ви ли омръзна вече да дрънкате глупости?

5

Анонимен

преди 1 месец

Отделна олимпиада за транссексуални!Това натрапване и опорочаване е абсолютно умишлено!Ако не се промени само ще си спомняме за предишните олимпиади,които гледахме с наслада!

4

Малък праз

преди 1 месец

Не е въпросът в полът. А в нечестното предимство. Така както се бият в категории по килограми, както не се допуска допинг, така и различната сила и костна структура дава предимство. Боксьорките са тренирали 4 години срещу жени. Сега изведнъж се сблъскват с мъжка сила и губят, а това е нечестно спрямо тях.

3

баба мара

преди 1 месец

боксът да се закрива що за спорт е това побоиници само да се осакатят сегана олимпиадата само скандали с тях

2

Shark

преди 1 месец

ай сега и жертни ги изкарайте. Дайде им направо златните медали и приключвайте с това жалко подобие на олимпиада.

1

ФАКТ

преди 1 месец

Халиф е новото лице на евроатлантизма!!!