30

Димитър

преди 1 месец

До АнонименЗа трибуквени марки, нали скъсания ушак трябва да се почуства газар.

29

Анонимен

преди 1 месец

Не ме вълнува, използвам Уейз. Карам доста бързо, със златен талон съм, нямам нито 1 фиш. И не, не карам някаква барака от рода на 12-годишен Кайен, а чисто нова машина.

28

Анонимен

преди 1 месец

Събират парички за нови BMWта.

27

КАПАЦИТЕТИ

преди 1 месец

Ето до къде им стига хабера. Това е контрола по пътищата, надвишаваш с 2-3 км определената скорост и глоба. Извратена работа.

26

Анонимен

преди 1 месец

Околовръстното на Бояна е тормозено ВСЯКА ВЕЧЕР от състезания - камера и полиция няма! Или може би има, но седи удобно някъде за да си брои рушветите докато гражданите на няколко квартала трябва да слушат рева на комплексирани ***. Кмет, Кат и МВР не си ли напълнихте гушите!?

25

До 26

преди 1 месец

Да ама мизерниците искат да е анархия, да не плащат нищо и само да имат претенции.

24

Анонимен

преди 1 месец

До Алекс, те много искат ама не могат. Друго си е да лежкунят под дърветата и да си минава деня. Слагат камерата и за друго не им стига акъла. Климатиче и спинкане. За това са на тези позицийки! Един уважаващ се човек не би паднал на това ниво.

23

Алекс

преди 1 месец

Акции,операции,предупреждения и накрая Пътна Полиция не може да наложи спазването на скоростния режим на магистрала "Тракия" и Околовръстното на София.Пътните полицаи да излязат от храстите и реално да допринасят за пътната безопасност.

22

Анонимен

преди 1 месец

До Аз, в България всеки може днес да изкарва пари. Въпрос на знания, умения и опит.

21

Анонимен

преди 1 месец

Ушевите корумпирани трудоустроени морално разложени шуробадженакорушветчийски младопенсиониращи се статистици ,стълбоносци, каналджии вече вият от глад с тези камери и се чудят каква схема да измислят. Че три ипотеки, есовицата на бабата, вилата в Гърция на леля им,лов, риболов, хобита скъпи, екзотични пътешествия по три пъти в годината, това всичко на милю чака,а със смешна милицифайска заплата от три бона, това няма как да се случи.

20

Аз

преди 1 месец

Проблема, не е че карате стари коли, а че не може да си купите по-нови и хубави!Излизайте по площадите като нормалните хора и мачкайте дерибеите!Като нямате топки да о направите седете и търпете, аман от п*дали мрънкащи, мизерни!

19

Аз

преди 1 месец

Абе господа роби кво ревете!В целия нормален свят е така, в Русия камери навсякъде и засичат средната скорост навсякъде!За прегледите кво ревете, излизайте на площада и искайте по-високи доходи, милиардите, които влизат от ЕС се крадат, включително и от Костадинов дето се прави уж на опозиция!

18

Ескорта

преди 1 месец

Това не е полиция! Това е ескорт! Този ескорт струва 200 лв, това е стойността на човешкия живот! Те също така носят и помощни средства. Трябва цялата к.о.ч.и.н.а да бъде закрита!

17

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 9, в гр. Айтос има камера на изхода към прохода. Там е сложена да засича всички на 50 км, при разрешение 50 км. Хваща и на 51 км/ч. Винаги можеш да бъдеш хванат в издънка. Редно е да мислиш преди да разказваш истории, които никога не са се случили.

16

ШумахерО

преди 1 месец

Баси гаднярите!

15

Анонимен

преди 1 месец

Тези камери и глупости и глоби са данък за бедните, когато им трябват пари ограбват бедните, на богатите не им пука. Скоростта на автомобила има пряка връзка с жертвите по пътя, а за да се контролира скоростта на богатите трябва ПАТРУЛИРАЩИ ПОЛИЦЕЙСКИ ЕКИПИ, А НЕ БАСТУНИ И КАМЕРИ. Общо взето на "властите" не им пука дали някой ще умре а колко пари ще съберат.

14

Хахаххахаххаха

преди 1 месец

Продължават да правят неща, които нямат никакво отношение към проблемите по пътищата! Само идииоот би правил едно и също и да очаква различен резултат. МВР са флагмани на групата на идииоттиите! Наистина не са смешни тези! Трагични са и ги съжалявам, че хем за нищо не стават.... хем нищо не правят. ПРЕВЕНЦИЯ няма! ПРЕВЕНЦИ!!! Толкова ли сте малоуумни, а?

13

Анонимен

преди 1 месец

Най-добре е този който нема нищо, щото нема кво да му вземат...а то е ясно, че от богатия никога нищо не вземат, дерат само кожата на бедния., обаче едно единствено нещо не могат да ти вземат....ДУШАТА!

12

Анонимен

преди 1 месец

То вече да не си шофьор в тая държава, щото или ше ти съдерат коожата с глоби или ше ти вземат колата катаджиите или ше ти я спрат от движение на ГТП-то. Е кат немаш кола, за кво ти е да си шофьор...? А си фърлил една торба пари и държавата се е забила като кърлеж в кучешко д.у.***! По-добре да се бех родил таласъм...в пустинята.

11

Анонимен

преди 1 месец

Почнаха дрането 90% караме стари коли няма да можем да минаваме преглед макар че според закона това се води технически преглед за безопасност и няма нищо общо с екологията заплашват всеки ден с глоби