24

Не, мерси!

преди 1 месец

Миналото лято ми съдра кожата това Санторини. Не разбирам, защо надуват така цените. Цялата атракция в тези белосани къщурки една върху друга в северната част, нищо повече. На юг се опитват да ги имитират, но безуспешно. Островът е един гол каманак без плажове. Най-озеленаната им част е парк с камъни и ниски храсти.

23

Дарвин

преди 1 месец

До Алчни гърциИ там ги научихме на туризЪма

22

Анонимен

преди 1 месец

До Санторини ли Това никога не било курорт за бедняци,какви народни цени очакваш ***?

21

Политкоретен

преди 1 месец

Това сигурно означава, че трябва да получаваме туристически услуги от диверсифицирани източници? Някак по-политкоректно ми звучи.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ами то Господ не може да угоди на никого. А дали ще се кефиш на курорт зависи само от теб и няма да пискаш, че ти е скука. В морето има над 500 вида миди. Достатъчно е да опиташ порция сърцевидки, мия или сен жак, поляти със студена мастика. Гаджета има навсякъде. Бистри плажове за къпане и гмуркане-също. Да, но има хора, дето не ядат миди, не пият мастика, не умеят да плуват и ходят на море с жените си. Кво го правиш такъв...)))

19

Алчни гърци

преди 1 месец

Северна Гърция стана копие на Слънчака - пренаселени плажове , високи цени , малки порции ...далеч.в миналото остана детомпоръчвсш.едно фрапе и киснеш цял ден на безплатен шезлонг.Гърците се научиха и копираха родния опит ...не бих стъпил в сезон следващите поне 5 години

18

Анонимен

преди 1 месец

Надуха цените, качество падна. Особено в тия близките до границата дестинации. На тоя ми престой в Гърция видях най малките гръцки салати в живота си - буквално половин домат, 5 резена краставица, лук, чушле и парче сирене. За 10 евро.

17

Анонимен

преди 1 месец

Не можах нищо да разбера, има ли наплив на туристи или не. Що за объркана статия, абсурдни писания, уж било така, ама после не било така. Защо пак се хванах да ви чета безумиците, нямате ли образовани колеги като превеждат, да го правпт подред, с мислене, не от тук - от там. Сега чакам да изтриете моето мнение - май само за това ви бива, да следите кой какво писал и да не ви харесва.

16

kkk

преди 1 месец

хем има отлив на туристи, хем цените се вдигат, хем в статията пише, че туризмът нараствал с 16%. Я пак си прегледайте статията и решете - отлив ли има, или нарастване на броя туристи? Много сте неуки в тоя сайт

15

Българските

преди 1 месец

Политици и държава са нелегитимни!Аз служа на Гърция и на Мицутакис Олимпия Кос Саша Везенков!

14

Sagapo E/\ /\ A S

преди 1 месец

СеперноЯнасуПоПоПо

13

И

преди 1 месец

к во? Бил съм там. Навалица и слизане и катерене, като алтаф. Повече не!

12

Срам ме е

преди 1 месец

Да съм българин!Искам да съм грък!

11

Половин България

преди 1 месец

Е гръцка територия!Върнете гръцките територии на Гърция!!!!

10

На СъниБи4орини

преди 1 месец

Е само дрога про с титуция бетон смрад чалга менте алкохол и мутри

9

А на санмъдорини как

преди 1 месец

Е?! Кога ще пишете?.!.

8

Византия

преди 1 месец

Добре ви беше по времето на Византия БеГе плебеи.

7

Санторини ли?

преди 1 месец

Най-негръцкия остров.Освен,че няма гърци,тълпата те носи все едно си във футболна агитка от ултраси.Единственото положително е гледката и затишието,все едно след малко ще избухне вулканът.На калдерата ме настани рускиня.Багажът ми го пренесе албанец и албанка почистваше стаята.В ресторанта ми сготви българка,а сръбкиня ми сервираше.Един грък не видях на този остров.А цените изобщо не са народни.Преяли са от туристи.Не бих се върнал пак.

6

Красота!

преди 1 месец

Обичам Гърция! Искам гръцки паспорт!

5

Анонимен

преди 1 месец

До 4 ами изкарай си ;)