7

Ot

преди 1 месец

Да има задължителни униформи например. Да не споменавам модата на младите момичета на къде бие. Когато всички са с еднакви дрехи те принадлежат към тази институция докато са там. Униформата не е с цел да пречи на тяхната индивидуалност, дори напротив ще бъдат равни и умните пак ще си личат. Така деца, които нямат възможнист за скъпи дрехи, също ще се чувстват добре. Да започнем с малки неща

6

Анонимен

преди 1 месец

Никакви санкции няма няма да работят докато има делегирани бюджети. Нали като ги санкционират ще се прехвърлят в друго училище? Докато са водещи парите, а не успехите ще е така. Всяко дете е свързано с делегирания бюджет. В Столипиново родители казват, че в един кое си училище спират детските, а в другото не ги спрат. Тоест едното училище намира начин да извинява отсъствия и да не пише отсъствия, за да има деца и голям бюджет. Както разбрахте дори починало дете се е водило като посещаващо у-ще.

5

Анонимен

преди 1 месец

Макаренко изобщо не си е заминал от българското училище дори и след 35 години, за съжаление....

4

Столичанин

преди 1 месец

Сега може да е средата на лятото, но 15 септември е след малко повече от месец. И пак ще се започне старата песен посегателствата между ученици, хулиганските прояви и разбира се вързаните ръце на учители и директори. Това трябва да се промени и да се пресече детската престъпност. Ако детето на някой е толкова хиперактивно и бие и удря останалите, мястото му не е сред останалите деца! Какво да кажат техните родители? Откакто разни индивиди влязоха в училищата и се намесиха, училището се разпада!

3

Анонимен

преди 1 месец

В родния ми град само колумбийци по тия училища какво санкций да им налагаш те му пишат тройка само да ходи на училище

2

Анонимен

преди 1 месец

Тук няма как да не се съгласим със Стаматов. Само че трябва да напомним, че основният проблем в съвременото бг училище е родителското тяло. Като Ал.Матросов се хвърлят на амбразурата да защитават чедата си при очевадни нарушения и търсят вината в училището като институция и учителите. Към предлаганите мерки бих добавил НЕЗАБАВНОТО отменяне на 15 дни отсъствия с бележка от родител. Масово се използват за почивки в учебно време.

1

Учител

преди 1 месец

В интерс на всички е в училището да има правила и да се спазват.