60

България е провал !

преди 1 месец

Но не , не е провал за тези който я използват безнаказано за донор ,те имат всичко и са истински европейци ,защото парица е царица . Всеки който го хванат за нещо дребно има проблеми ,а нагоре за истинското крадене има обединение между тези който крадът и тези който трябва да ги ловят ( симбиоза ). Ако продаваш дранкулки ще те свържат не със нап ,ами и със извънземните и ще те скъсат ,ако имаш 5хотела ти дават помощи че бил по слабичък сезона ??? И това е един дребен пример...

59

Анонимен

преди 1 месец

Това не е катастрофа в здравеопазването! Чисто и просто на народа не му трябва здравеопазване "Избиващо народа с инжекции"!

58

Иван Младенов

преди 1 месец

Когато, преди 15 години пишех по форумите, че ще стане така, ми триеха постовете и ме наричаха песимист и черногледец. Докторите да знаят, че болниците не са техни, а на сестрите, защото те гледат болните. Сега ходете да търсите мед . сестри от Судан или Чад. Провалена държава, погледнете НС - нищо не прави, харчат пари на вятъра!

57

Георги Илиев Митев

преди 1 месец

От всички медицински кадри или тези които работят в здравеопазването медицинските сестри са най-циничните , вулгарните , злобните , алчните , завистливите и заядливи. Да не споменавам и за действията им , които са от криминален характер , като укриване на информация за пациента, саморазправите и гонени на пациента от лечебното заведение до отпращане в "отвъдния свят " . В някои държави често ги наричат " черните ангели " поради умишлените им действия от криминален характер.

56

Анонимен

преди 1 месец

Къде спа Кирил Петков четири години, защо не реши проблема със сестрите?

55

Анонимен

преди 1 месец

Тя държавата е катастрофирала,тук някой се сетил да рони крокодилски сълзи за здравеопазването,между другото къде отидоха Осем милиарда лева или колкото е бюджета на НЗОК и поне още Осем милиарда лева прибрани от някого и платени от всички нас във вид на доплащания,избор на екипи и прочие други измишльотини?

54

ime

преди 1 месец

Намирай си сама пациенти и ги лекувай па да видим докъде ще стигнеш. Лекарят може да слага абокат и да влива антибиотик, от друга страна не съм виждал сестрица да прави ехография примерно

53

Бонго Бонго

преди 1 месец

Ако видите що за борсуци ви обслужват и лекари и сестри, тия които заминаха в чужбина се родиха и уважение и пари .Не стига, че ги залъгват с кирливи пари, ами и ги бавят по два три месеца. А корупцията??? Малииии сканират те докато се появил има ли файда охх котьоо... И са се превърнали в борсуци . Като Радев негативния борсук, прррръйц

52

Мхм

преди 1 месец

Ако получават 5000 лева чисто след данъци, сигурно ще намерят. Малко статистика, в САЩ медицинската сестра започва на 72 хиляди долара стартова годишна заплата, а тези с 5+ години опит стигат до 400 хиляди долара на година.

51

Без име

преди 1 месец

Стартова заплата: санитар - 1500, мед.сестра - 3000, лекар - 5000. Равен процент от пътеките. А сега 10 000 за лекар - ами работете си сами тогава, защо са ви необходими сестри и санитари? Ха да ви видим...

50

Анонимен

преди 1 месец

Все си мислех, че медсестрите са като порно звезди, а то немало такива, имало излишък на кадри :)))

49

Анонимен

преди 1 месец

Мед. сестра-1500 лв, продавачка в Лидл-1800. Е, още ли се чудите защо няма сестри?

48

Анонимен

преди 1 месец

ся всичко живо е наджукени ковроляци инфлуенсърки кви ти мед сестри кви ти 5 лв, а мъжете стоят вкъщи сами и лъскат злобно

47

Анонимен

преди 1 месец

Това е умишлено поведение от страна на държавата, няма друго обяснение.

46

Анонимен

преди 1 месец

горе долу и толкова кандидати за политици имаме в излишък,да ги пренасочат към медицината . Но по добре не че като ги знаем кви са политици ще ни е страх да ги видиме и като медици.

45

Анонимен

преди 1 месец

Озъбеното Витково защо не им даде увеличение на заплатата като бешв на власт??

44

Доко

преди 1 месец

Лесна работа. Проблемът ще се реши лесно с 4000 лв за мед сестра. А пари ще има с намаляне на доктроските заплати - по 1000 лв максимум за доктор.

43

запознат

преди 1 месец

ГЕРБ и ДПС окупираха здравеопазването и резултатите са видими. Алчостта и на двете партии се вижда ясно в системата.

42

Бро

преди 1 месец

Да вдигнат заплатите на лекарите и сестрите и ще се появят желаещи. Просто е, стига да се инвестира на време и да попаднем на читав здравен министър, който да има смелостта да се справи с корупцията и да съумее да върне читавите кадри обратно в България чрез по-добри или сходни условия, които получават на вън.

41

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се премахна всички клинични пътеки като мафиотски схеми.Докторите трябва да се съкратят с 50% и всичко ще е ок!