10

Аз

преди 1 месец

Хората на дпс в държавните структури, са в паника не знаят на кой дасе отчитат и служат сега.30г.грабеж от дпс е на път да спре....може би?!

9

Те

преди 1 месец

Бандата на Пеевски,всички участват в източване на програми и бюджета.

8

Анонимен

преди 1 месец

Няма не искам, няма недей, Станислав Атанасов. Тъй ще хортуваш.

7

ПроСоТо

преди 1 месец

дето седнат,дето паднат-Радев им е все в устите !..Но вместо да му извадят очите ще му изпишат веждите ..Основе ли Радев партия,всички тия плъхоподобни "политици" ще оттекат в канала..Те ЗНАЯТ това и за това е тоя неистов вой с/у Радев "24/7"..

6

MaйMyнaтa

преди 1 месец

До 3.... Яcтpe6ee, ядни един лакум и легай, че си прегрел яку

5

ДПСар

преди 1 месец

Абре Станиславе, забрави дните си когато се молеше на Мехмедов да ти оправя изпитите в Софийски Университет, сега срана много голям разбирач. И какво разбираш от избирателите на ДПС, за Аталай и оня измъдвач Джейхан съм съгласен, ама я се виж около вас какви хора има. Всички сте дин дол дренки и не може да си поделите партията, но бъди спокоен, Турския избирател не е като Българския, на следващите избори ще ви постави всички на място, до един.

4

Ха-ха

преди 1 месец

Прасчо не само ще бъде опечен,ами и изяден! Нищо че не ядат свинско(уж).

3

Анонимен

преди 1 месец

Турция е предала НАТО и е зад Иран за обща война с Израел.Нато ще изхвърли Турция и Доган вече става излишен за САЩ , Израел, Англия, Франция и тн.Това го прави опасен терорист като Хамас за БГ. Те всъщност запалиха Бг този месец в израз на омраза и безсилие.

2

Анонимен

преди 1 месец

Радев е предал България и се е свързал с Хамас и Хизбула, защото Доган е като тях за България.След дни започва голяма война с участието на Турция, която ще атакува Израел.Израел ще отговори като унищожи всички турски бастиони на исляма и в БГ.

1

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Пеески преватиэира сичко, нищо нему се опира