128

Анонимен

преди 1 месец

Този почна сам да си задава въпроси и да отговаря.

127

Анонимен

преди 1 месец

И едните лъжат и другите лъжат че искат мир. Целта им е другата срана да излезе виновна че не иска да преговаря когато Тръмп вземе влатта и се опита (неуспешно) да ги накара да преговарят. Тогава Тръмп ще се принуди да вземе трърда позиция срещу страната отказваща преговори за да замаже провалът си

126

Анонимен

преди 1 месец

Така представят нещата, че ако Русия се съгласи на преговори ще излезе, че видите ли, силния западен блок я е принудил на това.До момента всички инициативи за дипломация от страна на руснаците бяха отхвърляни защото смятаха, че още малко и ще победят.Но анализите на сбърканите специалисти се оказаха нищо повече от кьрфишек и пропаганда.Никой украинец не иска да бъде убит в нещо, което не е негова кауза.А подстрекателите нямат потенциала макар и в коалиция от 40 държави да се справят с Русия.

125

дилетант

преди 1 месец

Ей, мтого разбиратели тука ве, аз за какво ги чета тези неща. И за какво гледам телевизия. Сега разбрах - не Путин е нападнал Украйна, а украинските танкове тръгнали за масква, , но Путин ги спрял. Пък Кримския полуостров бил завладян от Марс / малки зелени човечета/, пък Путин го асвабадил. Е те това е.

124

Анонимен

преди 1 месец

Първият F-16 попада на засади на Су-34 и JASSM и дали е оцелял ...

123

Анонимен

преди 1 месец

Офицери от специалните сили ви канят в своя телеграм канал ЗАЧИСТКА 18+🔴Зловещите, но справедливи видеа, които се въртят в чатовете на нашите от първите редици, вече са в един канал.‼️Без цензура или ненужно бърборене, само истински видеоклипове от LBS. Абонирайте се за ПОЧИСТВАНЕ

122

1

преди 1 месец

Украинците и трябваха две години, за да разберат, че тази война не е тяхна. Тяхна е само територията.

121

Българин

преди 1 месец

Русия многократно предлагаше преговори докато сащ и НАТО и фашиска Украйна се гавреха. Сега евреиското *** зеленски не е състояние да предлага каквотоидае е. Зеленски е нелигетимен президент и всичко казано няма стоиност

120

Анонимен

преди 1 месец

F-16 се предават, за да продължи войната. И може да продължи много дълго време, с доставка на все нови партиди техника, която, разбира се, ще бъде съборена, изгоряла, унищожена в тила и отпред и т.н. Поради една проста причина - Западът не може да си позволи да признае, че войната е загубена и докато гербът не рухне и не спре да се съпротивлява, Западът няма смисъл да прави това - Щатите запазват идеалния начин за контрол на ЕС и НАТО под формата на продължаваща война, която изключва възобновяването на търговията на Европа с Русия и съсипва Европа в полза на икономиката на САЩ. Загубата на им

119

Анонимен

преди 1 месец

До Ястреб ОсманлиятаДа не бъркаме хазарите с евреите. Зеленски се е самообявил за такъв, както и се е самообявил за президент, амва без да се е явил на избори.

118

Забравени речи

преди 1 месец

Преди година Зеленки и министърът на отбраната заявиха, че мирът ще дойде, когато украинските танкове излязат на Червения площад. Украинската върхушка живеят в измислен от тях паралелен свят, нямащ нищо общо с действителността. Това е трагедия за Украйна, от 52 милиона при комунистите 1989, днес са под 20 милиона - главно инвалиди, вдовици, сираци, психически травмирани млади хора. Изводът е - демокрацията не прощава!

117

Анонимен

преди 1 месец

Тръмп е склонен да си дадеш сам оставката ако не ще ти организира един контрамайдан. Последните дни на марионетката Зеленски текат на власт.

116

Мания за величие

преди 1 месец

Благородният Зеленски все пак ще се съобрази с исканията на целия свят. Колко благородно! Този екземпляр е с тежко неизлечимо психическо заболяване - с народни думи луд за връзване.

115

Анонимен

преди 1 месец

Какъв "свята" бе,натовско робче,ти действаш само когато и както ти диктуват шефовете от САЩ. Въобще не те вълнува ни Украйна,ни украинците.

114

999

преди 1 месец

Военните действия се водят на украинска земя.Защо Зеленски намесва ,,светът",след като твърдението е,че войната е само между Русия и Украина?И с кого трябва Украина да преговаря,ако Русия не е на масата за преговори?

113

До Фют

преди 1 месец

Аз пък виждам един украински дето си носи просешката каша,а не си я сърба там , където си я е забъркал

112

666

преди 1 месец

Това сериозно ли? Нямало да бъде против. Той си мисли, че някой от големите батковци се интересува какво иска и какво не?

111

Абе

преди 1 месец

ще му уври главата, но е късно. Слуша неподходящите хора, защити неправилните интереси. Неговата е лесна - взима си жената и заминава да си харчи парите в чужбина. Другите остават да му оправят бакиите.

110

Фют

преди 1 месец

"Руския готвач Кирил Грязнов, който е участвал в кулинарни телевизионни предавания е бил вербуван от руските разузнавателни служби, за да организира провокации по време на откриването на Олимпийските игри. Интересното е, че той разкрил плановете си в пиянски разговор от територията на България."......Ей, какво ли не прави самогона след среща на блатник с чебурашка:))))))))))))))))

109

Анонимен

преди 1 месец

Да Светът иска Русия на Масата за преговори! Макар че Русия Не бърза! До последният Украинец има още време! Хиляди Украинци работят в България примерно.И Никой Не желае да се Върне като " войник" в Украйна!!-:) А само тоя Евреин бълнува глупости и някаква " победа"! Този човек е Незаконен като " президент" на този пост!!!Да не се окаже,че решенията му нямат стойност и ще са за сметка на държавата Украйна? Поне което Ще остане от нея до края!!