31

Анонимен

преди 1 месец

ЕрДоганчо!... Мохамед е мечтал за пачки и за власт, понеже падал малко ***, но твърде често на авмона ЧИКИИпраскал пред света икона. Затова във всички Минарета видяхме всички поникнали са ХуйовиОбрезаниГлавички и орди верващи сега натам напират, влагалища и *** за да канонизират и Османизма се обедини с Комунизма и Чалгализира Балканите доДупка Днес за да има Песен - "Заблеело ми е Агънце"!

30

Борисчо

преди 1 месец

Още ще пада лирата

29

Турците

преди 1 месец

са много силни, ама срещу въоръжени с кремъклийки кюрди. И само се заканват. Преди години, когато подразделение на Сайярет Маткал изби като кучета екипажа на превозващ оръжие за терористите турски кораб, какво стана? Размахваха юмруци, заплашваха, и? Израел позиционира до бреговете им две атомни подводници и клекнаха. После взеха да лъжат, че Израел бил платил!? Чакай от евреин пари... И сега така! Щеше да нахлува. Когато цъфнат налъмите.

28

Анонимен

преди 1 месец

До МОСАД Османската империя е владяла Йерусалим 402 години.

27

Ердо Кво Стана Бе

преди 1 месец

Душа, нали щеше да НаХлуеш в Окупирана Палестина и да ги Освобождоваш?! а сега като Един Истински Женски ДетеРоден Орган, не като Мъж, се Скри в Ъгъла и почна с ПразноДумието?!

26

Смешник

преди 1 месец

Мошетата да внимават и не си играят с огъня защото търпението на Ердо може да приключи

25

Дедо

преди 1 месец

Турците винаги са влизали в битка ,само ако имат много огромно числено предимство . През цялата им история . Никога не съм чувал ,да влизат в битка и да удържат ,когато са по малко на брой от противника. Ако нещата се обърнат и 50 хил.българска армия атакуваше Шипка срещу няколкостотин турци,то последните при първата българска атака ,щяха да се разбягат като пилци.

24

Аз

преди 1 месец

Скоро и ти при нефо... иншалах

23

ПроСоТо

преди 1 месец

не се меся в турските патаклами,но Реджеп ми са види сериозен..Мъж на място..

22

ПроСоТо

преди 1 месец

"Има ционисти,има проблеми..Нема ционисти,нема проблеми"../ И-кратко Висарионович Сталин../..

21

Анонимен

преди 1 месец

Мустачко преди 3-4 сипеше заплахи срещу Израел. А днес се оказа, че никой там него бръснее за слива

20

Анонимен

преди 1 месец

Ердогане, обрязвaнeтo е чифyтepска работа - мyслитата после го взаимстват от тях, понеже Муaмед бил неграмотен и едни добри евpеи му написали кoрана. Та затова Ердоганчо, а самото обрязване е с цел вpичане и обeт на евpейския бог - дeмoна Яхвe, Йехoва или както още там му викат на пeдaлcкия им дeмон. Обpязване = обeт за верност към сaтaната. Това е гoлата истина Ердоганчо - наш МалоАзиатски кaлпазанчо!

19

Анонимен

преди 1 месец

На султаня Ердо просто трябва да му се шушне думичката Кюрдистан и ще си седне веднага на д-то

18

аноним

преди 1 месец

Казва Ердоган-това убийство било срамен акт.Да беше казал,че в леглото с тоя похотливец намери смъртта си и невинният охранител.Те-на това казвам срамен акт!

17

Анонимен

преди 1 месец

Баба казваше, ако би мирно седяло не би чудо видяло! Убиваш, убиват те!

16

Анонимен

преди 1 месец

Днешните "евреи" са фалшиви евреи, които нямат нищо общо с истинските еврей, които са се претопили сред арабските си събратя. Днешните "евреи", са бившите хазари. Хазарите са федерация от тюркски племена от централна Азия, които след смъртта на Кубрат и отслабването на Стара Велика България нахлуват в Европа през 7 век и създават Хазарския каганат. През 741 година приемат Юдаизма за официална религия. Тюркските-хазари, никога не са живяли в земите на Палестина, които днес са заграбени от тях, а

15

Бау

преди 1 месец

Колко държавници са в състояние да кажат на турския президент да внимава с приказките, за да увисне като Садам Хюсеин ? И ние с жалкото си съществуване, 2 хеликоптера от различен производител и 2 средно големи пожра, сме тръгнали да даваме оценки на световните хора!!!

14

Зозо

преди 1 месец

Хахахааааа, днес Ердухан по-мек от памук :)))))))))))))))))))))))) Усети дебелия и даде назад. Вчера щеше да нахлува, ама ще му вкарат ракетата у ГаЗо преди да мигне. Клоун.

13

Анонимен

преди 1 месец

Много отслабнал

12

Анонимен

преди 1 месец

Оооо, Ердоган вече открито подкрепя терористи? Ние и преди знаехме за това, но това вече е в прав текст.