10

Анонимен

преди 1 месец

Докато се вдигнат военните, ще минат часове. Техниката за гасене на пожари трябва да е при пожарникарите. Те имат потенциала и уменията да боравят с нея.

9

Анонимен

преди 1 месец

Като всеки военен, рундьо смята, че всеки проблем ще се реши с малко строева подготовка и набиване на крак. Какво да го правиш? Професионални икъриявания.

8

Анонимен

преди 1 месец

Heaдекватно е да се превръща армията и ВВС в пожарна. Не че не трябва и армията да гасят, така или иначе поне да свършат нещо полезно. Неадекватно е да не се знае, че пожарната е в МВР, а не в МО. Хайде тия държавни величия, без значения кои са, малко да слезнат на земята, да почнат да мислят и да се разберат тихо и кротко помежду си, преди да ми правят медийни циркове! Срамота! Излагация! Никой не им е длъжен! Те са длъжни на всеки български данъкоплатец!

7

Анонимен

преди 1 месец

Абсолютно прав е Радев. За няколко летателни средства пълен комплект съпровождаща екипировка и състав. По добре да са към военните а те да поддържат и тях.

6

Anonym

преди 1 месец

Пожарникарите не са като военните. Кога тази държава ще научи, че има нужда от специалисти във всички области и че един екип с малко познания във всички области не може да направи всичко?

5

Анонимен

преди 1 месец

А не трябва ли да са в, де да знам... Пожарната!

4

Анонимен

преди 1 месец

Никой не знае какво да прави и никой не поглежда да се научи от тия, които са го направили. Всеки се опитва да открие топлата вода без топло.

3

Абе, я по-спокойно

преди 1 месец

Какво гадят военните? Казват на хората да се изнасят и да изчакат каквото се е запалило да догори. И половината дремят още по поделенията. Интересно защо нв помагат. Някаква подготовка ли правят в казармите, ще нападат ли скоро? Не е ясно.

2

Mnn

преди 1 месец

Щом има пари за американските Страйкъри, които са напълно безполезни за каквото и да е било, трябва да има пари и за поддържане на летателна техника за гасене, дори само за 2-3 месеца в годината. Иначе е прав, че трябва да се помисли добре тези неща да са към правилните структури. Един такъв пилот, ако е към МО, а не към МВР, през останалото време от годината ще може да е полезен там.

1

Анонимен

преди 1 месец

Толкова ли сте глупави хора? Глобалното затопляне идва от войните, които се водят. Знаете ли какво има в тези бомби, които падат по света? Не знаете.