18

Анонимен

преди 1 месец

руските шпиони бита карта, американските на ръка, българистанците да лигавят голям ресан, така ли стана? циркове, размотаване, и главанака на тиквата ще ни вкара във война септември месец.

17

Анонимен

преди 1 месец

върни мандата имбицил от итн тошко обезьяна

16

Само за

преди 1 месец

моабети, тези заплати са добри.

15

Анонимен

преди 1 месец

тия не са спали цяла нощ и са разговаряли

14

Случаен минувач

преди 1 месец

Положението е безнадеждно. На ИТН им е ясно, че не могат да съберат 120 гласа. Ще трябва да ходим на нови избори, които няма да променят нищо. Единственото което може да стане евентуално, че Полковникът ще изпадне. За него имах някакви надежди, че е по-различен, но не. Оказа се дори и по-лош от много други, пияница. Кризата ще си продължава. Единствената ми надежда в момента е, че след 5 ноември може да задуха друг вятър. И той да помогне да излезем от тази безизходица. Но пак не е сигурно.

13

Правителство ли!

преди 1 месец

Каквото и да се случи, руските шпиони са бита карта, а от догодина ще трябва и да се укриват от ударите на закона. С Военният трибунал шега не бива!

12

Анонимен

преди 1 месец

....и моля ви купете на създателя си барем една риза- да го снимат гол е огромен позор- купете му риза!

11

Тошко Маймунята

преди 1 месец

Не го подкрепяме

10

Анонимен

преди 1 месец

Преди немного време един чичак с визия на клошар премина границата- когато отговори на журналистите, че се връща да сваля правителства ми стана смешно и го съжалих- сега виждам че милиардите на Кремълският олигарх ограбил държавата си и помогнал да потънем в мизерия продължават да рушат бъдещето на децата ми- ДОЛУ КРЕМЪЛСКИТЕ КРАДЦИ И ***- БГ ОЛИГАРСИ!

9

Анонимен

преди 1 месец

Тия какво точно се опитват да правят? Народа е казал: Луд умора няма, само се поти като Тошко африкански. 20 човека ги подкрепят, а трябва 120 мин. Но ще тупат топката до септември.

8

Анонимен

преди 1 месец

Оставка и нови избори!!!!!

7

Анонимен

преди 1 месец

22 от 240 са предостатъчно, а ако освен Шнорхела вкарат и Барбадоса в играта кабинета е сигурен на 200%

6

Със чалга

преди 1 месец

ли ще закрием държавата или със копие ще я възродим всичко зависе от нас.

5

сийак

преди 1 месец

Какво правителство ще правите бре палячовци от ИТН??? С кого ще го правите това правителство? Какво ще прави това правителство??? Да се събереш с крадци да правиш правителство си е глупост. Освен да краде какво ще прави това правителство? С доказани лъжци и крадци ГЕРБ, ПП и ДБ и ДПС, какво правителство ще правиш? Цели 9 м. ГЕРБ, ПП и ДБ с ДПС променяха конституцията, а съда им върна всичките глупости. Доказани некадърници. Не могат да направят нищо. Доказано. Какво преговаряте вие? Баста, край.

4

Анонимен

преди 1 месец

На 30-ти юли 22 души подкрепят правителство с третия мандат.

3

Да им се бие

преди 1 месец

дузпата! Искате ли ги още веднъж? Нека видим колко мазохисти има?

2

Анонимен

преди 1 месец

Ще пият по едно мазно кафе под звуците на чалга.

1

Айляк

преди 1 месец

По всичко изглежда, че правителство няма да има, но да видим, де...