124

Опппааа

преди 1 месец

Голяма обида за Техеран - убит е Исмаил Хания в едно легло със бодигарда си .........

123

Па съм я бе

преди 1 месец

Този беше политик.Следващият ще бъде джихадист!

122

аноним

преди 1 месец

Виж Техеран-и ***!

121

анонимен

преди 1 месец

Всички от Хизбула участвали в убийството на 1200 израелски деца, младежи и старци ще бъдат унищожени. Въпрос на време- Израел не забравя. Спомнете си Айхман- намериха го след 15 години.

120

аноним

преди 1 месец

Тоя за една нощ се срещна и с новия президент,а сега и със стария.Има да се дупят-на килимчета,и да удрят чела в земята всички,които проявяват ,,обич"към него.

119

Има ли още ..

преди 1 месец

...учудени защо Израел командва света?Или американците?Едно куче за една пържола тресна пак един брадат самозабравил се откаченяк преди време ако си спомняте?Ясно е кой раздава шамарите!Късия таксиджия да се навира още по-дълбоко в бункера ако иска да мишкува още няколко години на водкаджиите и к *** в блатото!!!

118

Къде бил убит?!

преди 1 месец

Докато присъствал на встъпването в длъжност на Иранския президент? И кво? Иранския президент какво каза? "Добре, радвам се, че не ме удари мен бомбата."? Подобно поведение няма начин да остане без отговор, не директно от Иран разбира се.

117

Анонимен

преди 1 месец

До УкрайнаШанса на украинците да стъпят в Москва е само като военнопленници.

116

Бил е посочен

преди 1 месец

Всъщност убит е не лидер на някаква си групировка а източник на грешна идеология. Идеология , която ИДИЛ разбра - че повече просперитет, могат да имат с международна подкрепа. ИДИЛ рязко намали полетата с мак за опиум ! Защо ? Сетете се сами ! Иран има нов президент . Човек прагматик който отново видя , че страната върви по грешен път - разреши да няма наказания за жени не носещи феридже. И отново прагматично заяви - ще се опитам да живеем в мир ! По добре е мира от колкото каквато и да е война.

115

Украйна

преди 1 месец

Не знам колко трябва да си глyпав, за да воюваш с враг, който ще те победи на 100%. Говоря за Хамас - украинците и руснаците са горе долу равностойни и украинците имат реален шанс да стъпят в Москва някой ден. Там е различно.

114

1-3

преди 1 месец

Исмаил Хания бил ликвидиран през нощта в постелите си.Съобщава се че до него е ликвидиран охранителят му.Възниква въпрос-какво е правил този охранител в постелите?Някак си -неудобно се получава.Но-пък на милиардер,не знаещ милиардите си,всичко е позволено.

113

Браво!

преди 1 месец

Браво на братята Израелци. С терористи не се преговаря.

112

Бай Иван

преди 1 месец

Проблемът с исляма се решава по този начин, а не с прегръдки, меченца и социални помощи исто в ес ;)

111

аноним

преди 1 месец

Исмаил Хания е терорист,обвинен в нападението на 7.10.2023г,в убийства и отвличания на похитени Обвинен в задържане на заложници,за смъртта на огромен брой израелци и палестинци, и в организиране на демонстрации по целия свят,заплащайки с нашите пари.Обвинен в присвояване пари от ЕС,и за строителство на тунели под Газа.Той е бил един от най-богатите хора в света,и то за сметка на своите сънародници.Той е настройвал палестинците да се борят за ,,свобода",но сам живял като Крез в Катар.

110

очаквано!

преди 1 месец

Кой за каквото е заслужил. Според Иванча и кафето! Смъртта рано или късно идва. И няма как да избягаш от нея и няма къде да се скриеш. Ако са трепали евреи, много ясно, че онези ще им отговорят със същото. Сега ще се убедят, че няма недосегаеми. И освен това една паравоенна организация няма шанс срещу цяла една държава с нейния военен и технически потенциал. Ако смятат, че ще бият и победят цяла една държава, това са надежди говежди.

109

Анонимен

преди 1 месец

каквото почукало, такова се обадило!!! всички агресори ги чака подобна участ!

108

Анонимен

преди 1 месец

Светът става все по добро място за живот благодарение на Израел, Украйна, САЩ и ЕС

107

:(

преди 1 месец

Палестинската копейка засмука тиня....

106

HAHAHA

преди 1 месец

Русофили, пускайте черните жалейки на профилите си

105

Анонимен

преди 1 месец

КЕФ, колкото по-бързо Велика Юдея се разправи със съседите, толкова по-бързо ще се съсредоточи към Рашистан. Все пак евреите са дали обещание, че руснаците ще загубят войната в Украйна.