57

Анонимен

преди 1 месец

Голанските възвишения са на Сирия, терориста е Израел. А всички $оросоидни тъпанарчета трябва да бъдат пратени срещу аскера на Ердоган,когато той започне антитерористична операция.

56

До 67

преди 1 месец

Израел се бори срещу терористи, червена бабо, за разлика от твоите любими руснаци, които не са допуснати до Олимпиадата точно защото са терористи

55

Captain America

преди 1 месец

Мия Кхалифа е ливанка

54

Анонимен

преди 1 месец

Израел влезе във война и о чудо мигрантите спряха да прииждат, слученост нали?

53

Анонимен

преди 1 месец

Израел няма право да участва на олимпиадата !!!

52

Анонимен

преди 1 месец

Докато има евреи ще има и войни.

51

Бай Иван 2

преди 1 месец

До БанкеръИзраел е ядрена дъжаава ? Никой не се зкача с ядрена държава,камо ли с Ираел? Даже Трумп отиде на крака да се срешне с КИМ щото Кимччо нещо се беше активирал да цели Америка с Ракети.

50

Анонимен

преди 1 месец

Държавата на евреите защо е допусната на Олимпиадата ?!? Докога с тия двойни стандарти.

49

Анонимен

преди 1 месец

Евреите живеят по Старият завет, при тях не е достигнал новият, така че не си поплюват.

48

Рубашките

преди 1 месец

Като какви се изказват мюсюлмани или юдеи?Да си гледат впиянченият народ и да се кланят на джуджето в кремля

47

Банкеръ

преди 1 месец

Щом Вова казва,че евреите прекаляват значи Ердоган се стяга да им прати истински главорези.Акбаристите ще правят деца в Израел скоро.Тъжно е,че ще пострадат абсолютно невинни хора.Както е във всеки етнически конфликт.

46

Анонимен

преди 1 месец

Еххее колхозниците да говорят за международно право ехехе кво доживяхме, а ***?

45

KR

преди 1 месец

Предпочитам евреин да ме излъже с пари, отколкото мюсюлманин терорист да ме взриви с бомба. За това, че евреите са цвете пред ислямските терористи!

44

Анонимен

преди 1 месец

Изсраел притежава ядренно оръжие но не може да го използва защото се командва от сащ. Изсраел без сащ няма да изкарат и седмица видяхме колко е жалка прехвалената им армия. Над 80% от човечеството ненавижда Изсраел и евреите. Само да спомена всяка седмица събота и неделя в Лондон има мащабни събирания против Изсраел и геноцида който провеждат над Палестина събират се над милион и половина всяка седмица.

43

Моше

преди 1 месец

Някакви *** които нямат не държава ами и Армия даже се репчат на Великият Богоизбран Народ. *** с едно щракване на пръстите изчезвате не ви ли е ясно крийте се по милите си дупки и не лайте Че Мони Паси ще ви изнамери и ще свършите като този забраден Чершаф в Бейрут.

42

Моше Ник

преди 1 месец

- Чу ли, Моше зарязал мацката си. - Защо ? - Усъмнил се, че излиза с него само заради парите, които и дължи !

41

Лорер

преди 1 месец

Eвреин се прибира с такси. Излиза от таксито и почва да се бърка. В тоя джоб, в ония джоб, в задният джоб, в малкото джобче, във вътрешният джоб... Почва да си мърмори под нос: - Май съм изтърсил портфейла си в таксито. Таксиджията и той евреин чува това и дава "*** газ"... - Егати, Равина беше прав - това работи!

40

Моше

преди 1 месец

Много комплексирано чифyтчe съм, затова и като уплашено пале заплашвам. Не ми обръщайте внимание.

39

Моше

преди 1 месец

Питат евреин: Как са дъщерите Ви? Благодаря, добре! Две са продадени, една е капарирана и само най-малката е в складова наличност.

38

Моше

преди 1 месец

Ей татари недейте да лаете много да не свършите като тия Дюнерджии от Ливан , подчовеците ще платят жестока цена за своеволията си . Какво сте го зажалили тея убийци колячи и терористи да връщат заложниците и да приключват с цирка или всичките арабели там ше горят покрай сухото и Мокрото