138

Ковпак

преди 1 месец

Всеки ден,в който Хохландия воюва,а не капитулира е катастрофален за нея.Време е господарите отвъд океана да и отворят очите.

137

Анонимен

преди 1 месец

А да знаете на колониална Европа колко струва! Въпреки че уж не воюва. Но колониалният данък трябва да се плаща!

136

Анонимен

преди 1 месец

А днес е 889'ти и как ще ги връщат после тези пари...

135

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 143 Много миролюбиви станахте като Русията изяде боя. Ако бяхте толкова загрижени за мира преди 24.02.22 и преди 2014 можеше и да не се стигне до днешния позор на Русия. Сега колкото и да ни убеждавате във величието Русията само предизвиквате бурен смях. И най-големият русофоб не е вярвал че Русията е такъв въздух под налягане

134

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да се напъва Русия срещу Украйна няма да спечели, защото е ужасно слаба. Щом със 135 милиона долара на ден украинците счупиха прогнилите зъби на руската мечка и я поставиха в положение партер, представям си какво ще остане от тая прехвалена мечка ако тръгне да воюва срещу НАТО.

133

Укро-калкулация

преди 1 месец

Олена Зеленская се нуждае от ново Бугати! Старото и омръзна! А женЪ и Володомира се нуждае от пудра захар за нослето и качествен бЕл прах за пране,че е време да изпере лепкава та зеленокафява 80няща мазна тениска... Събирайте капачки и викайте Слава Кокаине, укроп0длоги!

132

Анонимен

преди 1 месец

Не само 135 млн, но и по 1,000 аойника + цивилни, разрушения и щети, които вероятно надхвърлят същата сума. С такива темпове посоката на развитие е само надолу. Няма я математиката на победата. Тези, които подклаждат войната и държат тя да продължава са врагове не само на Украйна и Русия, а и на целия човешки род, култура, религия, минало и бъдеще. Съберете физиономиите на Урсула, Борел, Столтенберг, Байден, Блинкен - лицето на един изроден свят.

131

Анонимен

преди 1 месец

700 000 избити укри до момента ...... ако се бяха обърнали и да свалят лил ипута, поне половината щяха да са живи .... много тъжно

130

Анонимен

преди 1 месец

Аха, а допуснахте платените престъпници да скачат по майдани и да лъжат че с 2 вафли сте в натото и че ще правите мръсни бомби и ще завладявате Русия. Същото чака и тук платените грантаджии - почистване и десорософикация. Покрай това ще пострадат и други, но който ги търпи и не ги маха на време и не ги вкарва там където им е мястото - в затвора, си заслужава съдбата.

129

Х

преди 1 месец

Проклет да си Зеленски изби толкова много млади момчета

128

Зевзек

преди 1 месец

По скоро са 35 млн на ден и още 100 за зелената свита

127

Анонимен

преди 1 месец

Плащаме лихвите по заемите на Украйна.Напишете това в гугъл и ще раберете какво ни се случва.

126

БГ

преди 1 месец

не са 125, повече са, така като Ви гледам лъскавите коли по нашето черноморие

125

Анонимен

преди 1 месец

А кой ги плаща тия 125 млн. долара на ден???

124

Анонимен

преди 1 месец

Кинти нема, нема ХРИВНИ! Дайте, че няма за лексуси! И за гречко няма! Щот тоя път решихме да се напием и да се збием повечко от друг път. Пък га изтрезняхме, то сме се сбили с мечка.

123

Анонимен

преди 1 месец

Кво да продават? Украйна са известни само с мафията, поръчковите убииства, продажбата на органи и проститутките. СССР им направи инфраструктура и заводи. Руснаците им отстъпиха голяма територия земя. Всичко им е дадено и затова продължават със същата политика. Не знаят друго. Те ще искат още 100години подобна война ако нито те настъпват, нито руснаците а парите и шоуто на Зеленски си вървят. В Киев след 2022 година се купуват 50 пъти повече скъпи автомобили от колкото преди това.

122

До 128

преди 1 месец

Напротив! Тази война донесе милярди и геополитически позиции на Русия и САЩ. Заедно са си я планували дълго време. В ЕС също донесе дивиденти, но само на Брюксел и Урсула фон дер Лайен. Ще попитате какви дивиденти в Европа? Ами контрола върху простилюдието става пълен. Милиони *** се хващат на въдицата, че без зелената политика, ваксините инфлацията, покачването на цените, дигиталните пари и ЛГБТ пропагандата, не може да се живее и няма друг начин. Трябва да си мишкуваме, да сме *** и т.н

121

Опссс

преди 1 месец

пак грешка в заглавието "ни струва". Всъщност е - ви струва.

120

Равносметка

преди 1 месец

цитат: Войната с Русия ни струва над 135 млн. долара на денИзвод: ако не можете да си го позволите не го правете или измислете какво да продавате, така че на края на деня да сте близо до нулата

119

тоти

преди 1 месец

Ако такива войни се водят в бъдеще,скоро живота ще е жив късмет на тая планета...жалко човешко съществуване и подчинение на една политика !!