25

Кой го интересува

преди 1 месец

нелегитимниците в НС с 20% общ сбор, реално от гласувалите. Есента с 4 гласа, ще си назначават НС. Гавра с българите. Закривайте територията. Унищожиха Конституция, енергетика, граници, национална парична единица. Логичен край на един народ и държава.

24

van zant

преди 1 месец

До ИцоСамо да попитам знаеш ли кои хора написаха програмата за която говориш. И колко хора от тях са в парламента от ИТН.

23

Анонимен

преди 1 месец

Какво може да се очаква от малкото ДПС ? Очевидно задачата на маймун Тошко е да тупа топката на място и да разиграва поредна чалга..

22

Анонимен

преди 1 месец

А ако има правителство КОЙ ЩЕ УПРАВЛЯВА УПРАВЛЯВАЩИТЕ ??? От посолството ли от Брюксел ли от Банкя ли или от Учиндол ??? То много управляващи на управляващите се събраха няма да се разберат за порциите .

21

До 19

преди 1 месец

Това, че тогава е правена от украинци, не значи, че и сега може да бъде направена. Те са във война, ще ни правят атомна централа. Разсъждавате ли малко.

20

Анонимен

преди 1 месец

Ще ви подкрепим ако построите АЕЦ. Леле леле. Другите да кажат, ще ви подкрепим ако построите космическа станция. И да има маке астронавт. Как може тъпия бай г а ню да праща такива в този парламент. Тия там не знаят болните места на тази държава.

19

Анонимен

преди 1 месец

Смешницииии, АЕЦ Козлодуй е правена от украинци, които по онова време са се наричали руснаци. Това е била и дустриалната зона на ссср. Докато има санкции няма как руснак да дойде. И без това горива, бомби и стоки им ги давате на вересия па и инфлацията изядохме. Що да не ни направят централата тънко тънко вместо да кешим на франсетата или американеца, а ще чакаме още 20 години? Гледайте си интереса, стига мучали. Руснака и американеца са комшии на 3км един от друг и ще се разберат, както винаги.

18

Зозо

преди 1 месец

Коста Копейката ще ги подкрепи ли тези рундювци от ИТН? Много ми е интересно.

17

Анонимен

преди 1 месец

Ако това са депутати, то тогава всички ние сме ядрени физици. Някаква сбирщина от хора случайно попаднали в парламента, които не са наясно дори със себе си

16

Анонимен

преди 1 месец

Даже не съм я чувал тая к.атунарка :)))

15

Анонимен

преди 1 месец

Добре че бяха онези от възраждане да опазят реактори с блокадата поне засега. Или може би величие искат да улеснят нещата и да построят Украинска централа на българска земя ще им излезе по евтино на ямериканосите

14

Анонимен

преди 1 месец

Каква невероятна селска драма драги зрители :)))

13

Ицо

преди 1 месец

Нямат никакво понятие защо са в НС. Никакви идеи, никакви законотворни предложения - нищо. Специално Величие мисля дори нямат програма на сайта ... а тази на ИТН е от 2022. Даже не са си направили труда да коригират някой неща, който са просто неактуални към днешна дата.

12

Анонимен

преди 1 месец

Украинците не могат да построят нищо ще го строят американски фирми. Все пак нали Ивелин каза че иска да достигнем американската икономика която на всеки сто дни увеличава външният си дълг с по 1 трилион . Негови думи. Да не е инвестирал парите за парка в някоя американска компания защото всичко в Украйна сега собственост на американски корпорации.

11

Анонимен

преди 1 месец

Ясно.Украйна им е най-важна. Поне им прави чест, че си го казаха. Така се знае кой кой е, иначе се криха дълго време зад патриотизма. И тия са поредните лъже-патриоти. Исторически парк значи е парлама за да привличат навници...дори Пламен Пасков се върза и с това окончателно ми падна в очите.А и сега става ясно и защо прокуратурата ги закриля. Ясно, че американските проекти биват оставяни да царуват безнаказано.

10

Теслатъ

преди 1 месец

Е, щом и "Падение" не ги ще...! Дълъг, гледай си Чалгата, бе, човек, прави това, което умееш... Щял да строи АЕЦ Белене с оКраина..., туй нов скеч ли е, туй все едно да строиш космически кораб с Македония??? -)))))

9

Зозо

преди 1 месец

Пародията: "Хаджи Тошко Африкански прави правителство" :))))) Няма шанс, ама ще се мотат 2 месеца по заповед от Мордор /Рундю - Кеша/. Ай сиктир!!!

8

Анонимен

преди 1 месец

да дадеш мандат на последната група, е нямам думи

7

Анонимен

преди 1 месец

Всичко си идва на мястото. Много бързо и при тия паднаха маските. Да строим с Украйна ли? Я марш на Украинския фронт щом ги обичате толкова!!България си няма проблеми, за Украйна да мислиме.....нещастници!

6

Анонимен

преди 1 месец

Има ли още заблудени които мислят, че "Величие" не е Американски проект.Веднага техния приоритет е да помагат на Украйна. Оказаха се бетер ПП, бетер ДБ, откровени чужди агенти.