156

Анонимен

преди 1 месец

А помислете защо МОК скри видеото от официалния сайт???? Гъбаркат ви както си искат

155

Анонимен

преди 1 месец

Каква е работата на църквата да коментира светски събития. Повечето сме възмутени от видяното, но това не е тяхна работа. Те си имат бизнес, притежават милиарди, а един човек не са подпомогнали. Не държавата трябва да раздава храна и подслон при нужда, а тяхна. Да си гледат задълженията и да не се бъркат в живота на хората, че някои изтрещяват и им прехвърлят всичко. Вяра ли, те само далавери познават.

154

Анонимен

преди 1 месец

Поповете да си бяха угасили телевизорите като не им харесва откриването, а те гледали с жадни очи, пот на челото и овлажнели ръце ... И после са против съблазънта?!!! Пълно лицемерие!

153

МЛАДЕЖ

преди 1 месец

Както винаги нашата църква се показа като ретроградна институция.Само знае да критикува,но не и да привлича към сее си повече вярващи.Пълна с хора от далечното ДС минало.

152

Е, благодарим

преди 1 месец

На църквата! Най-после!

151

Анонимен

преди 1 месец

Русия е най-голямото зло на земята.

150

Бръздар Плугарев

преди 1 месец

Гундяев и путев се молят пред черен олтар на фуражката на хитлер, какъв е проблема с елгебетето тогава?

149

Анонимен

преди 1 месец

"Скрити в църквата и само с мърморене. Истинскияте християни са били мъченици , толква силно са вярвали , че са умирали в протест за нещо което не са съгласни и това толкова е потрисало неверниците ,че те са ставали вярващи." - Да, като са отлазвали, да се отричат от вяратя си, а не като са правили протести против LGBTQ.

148

Анонимен

преди 1 месец

Ясно, то в заглавието е обобщено. Поповете са смутени, защото са били съблазнени и се оскърбяват, когато хората съзират фалша им.

147

Вьзмутен

преди 1 месец

Дори ислямски Иран се вьзмути и осьди тия пошлости и подигравки с тайната вечеря и името христовоТакава гнусотии рядко може да се измисли дори от най вьрли сатанисти

146

А бе

преди 1 месец

Бих разбрал позицията на БПЦ,ако винаги е била така принципна ! Но къде беше тя ,когато СССР водеше война с Афганистан и в същото време организира Олимпийски игри в Москва,на които го нямаше повече от половината свят? Ами днес,пак е Олимпиада,а Русия пак е разгърнала война,и пак мнозинството от света е срещу нея! БПЦ няма мнение за толкова рещаващ въпрос като военното братоубийство,но за някакъв не/културен момент от Олимпийското откриване,написа цяла декларация???

145

Анонимен

преди 1 месец

Май им хареса откриването, щом сега се сетиха да го отричат.

144

А вие къде сте?

преди 1 месец

Скрити в църквата и само с мърморене. Истинскияте християни са били мъченици , толква силно са вярвали , че са умирали в протест за нещо което не са съгласни и това толкова е потрисало неверниците ,че те са ставали вярващи. Сега виждам само тежки неразбиерами ритуали и мъмрене. Свети Кирил когато е създавал азбуката е казал на диспута - няма ли едно слънце за всички? за да се води службата славянски. След 1200 години пак се кара с някъкъв неразбираем език заучени заклинания.

143

Анонимен

преди 1 месец

Попове ще говорят за морал, те това което проповядват не го спазват. Да направят по един Ленински съботник и почистят дупките, в които са се превърнали местообиталищата им. Всеки е свободен да живее в мрачните векове, но те някак го съвместяват и с комунистическите разбирания и се кланят на пРосийския си господар, а не на Бог.

142

Достойно ест!

преди 1 месец

Достойна позиция на светите отци на Българската православна църква и предупреждение към всички християни да не участват в бала на сатаната и неговите зрелища и изкушения, дори когато са замаскирани като спортни състезания.

141

Анонимен

преди 1 месец

Българската църква има за задача от Кремъл да хули всичко западно.Долу патриарха.

140

Драматиков

преди 1 месец

Специално алчната правосланвна църква в която поповете са отрупани със злато , носят часовници за по 3 бона и карат скъпи коли да не се правят на морални стожери. А когато руските попове тръгнат в бой да *** за вярата, а не да карат обикновените холопи да гинат под предлог че те самите са избрани от бог , тогава родните друзя да ми ги дават за пример.

139

Анонимен

преди 1 месец

Сега разбрахте ли защо Путин влезе в антихристите от Украйна и защо Русия не участва на Олимпидата на Изв рате няците ?

138

Пачо

преди 1 месец

Вие сте христяни, управлаващите сатанисти... и така...

137

Защо?

преди 1 месец

При тази наглос на тези ЛПГС или каквито и да са, не трябва да се иска прошка и да се пеят християнски песни ! Пошлостта трябва са се идкоренява !