46

Анонимен

преди 1 месец

само дето на руснака газта, електричеството и бензиня са му почти безплатни а хранта е истинска и качествена. дойчистанците са най стиснатото, свидливо и алчно племе на планетата и стоят и зъзнат зимата и едвам си плащат сметките за ток. изнесоха се и доста големи производства. хак да им е, няма такива мизерници. така че санчо, гледа се покупвателната способност а не се сравнява едно към едно. краят на четвъртият райх е факт. пуснете си онзи филм, последните дни ли как се казваше. положението е

45

Анонимен

преди 1 месец

Германия.:))

44

Анонимен

преди 1 месец

А как са цените в Германия, като цените на руснаците ли са?

43

Анонимен

преди 1 месец

Един германец вземаше заплата колкото 20 руснака.Сега германеца взема колкото 18 руснака.

42

Анонимен

преди 1 месец

Германия е роб на сащ и все повече запада. Също като господарите си.

41

Анонимен

преди 1 месец

Според министър на войната Писториус след 7 години щели да са готови за война с Русия. И какво ще воюват с Русия - започнат ли война с Русия и Германия ще бъде унищожена за един миг, коренно, така че никога вече в историята на човечеството няма да има такава държава и такъв народ.

40

Българин

преди 1 месец

Мене западнатa идеология по ме кефи. По-добре джендьр и гей отколкото залуханит ceлски русофил.

39

Анонимен

преди 1 месец

Да добавя също че и BASF съкращават 11хил работника и затварят 2 фабрики ..... но АЛЧНОСТТА е провалила и по богати империи! Поздрави

38

Анонимен

преди 1 месец

До 50 Дългът им е прекалено голям да могат да го изплатят, а данъците им вече са огромни и няма как да ги вдигнат. Няма и как да орежат бюджета. Та казвам, че или ще обявят фалит след под 5-10 години, или ще напомпат яко инфлацията и ще обезценят еврото няколко пъти, та тия трилиарди да станат не 100, е примерно 10% от бюджета. Или смяташ, че примерно пътните строители ще работят нови ремонти, ама ще чакат пари отпреди 50 години неплатени? Кой ще плати заплати и материали?

37

Анонимен

преди 1 месец

Какъв мотор ще е бившето ГДР на фалирала икономика? Че и си забиха автомобилостроенето заради зелените щуротии и електрокарите... Вече масово квалифицираните немци бягат- не им се работи при данъци, които ти правят дохода равен на този на чистачката заради "социална справедливост". Да, масово се изнасят към Швейцария, Люксембург и т.н. Имигрантите на Меркел покриват истината със завишаване на бройката на населението, иначе ще цъфне как населението се изнася.

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен "Германия отива на фалит." - Германия е в рецесия, но си остава силна икономика, ще минат години докато стигне до фалит. Има още много да обедняват, но тези процеси са непредсказуеми, може и изведнъж да рухне. Във всеки случай, немците са фашисти и за тях важи Ordnung - каквото и да стане, населението ще слушат управляващите и ако трябва и на война с Русия ще тръгнат.

35

Анонимен

преди 1 месец

Русия е основният доставчик на желязо и стомана в ЕС въпреки санкциите

34

Анонимен

преди 1 месец

Пазарът на автомобили в ЕС вече е в застой поради последиците от пандемията и проблемите с полупроводниците. Новите мита зa китайските автомобили не само ще доведат до спад на продажбите със седем до десет процента, но и рискуват да повлекат надолу цялата икономика, която и без това едва балансира на ръба на кризата поради прекъсване на търговията с Русия.

33

Анонимен

преди 1 месец

Германия отива на фалит. Новина от днес е, че само вътрешният дълг(неплатено примерно за ремонт на път или мастило на принтер ва община и т.н.) е над 2.5 трилиона евро или целият им държавен бюджет за година, което е 43-47% от БВП. Ни могат да вдигнат още данъци, ни могат да намалят харчовете или цяла година да спрат държавата и да няма ни училища, ни нищо, та да изплатят. Единственото е инфлация и тези пари да се обезценят, като говорим примерно 5-10 пъти по-високи цени на всичко.

32

Анонимен

преди 1 месец

Идват зверски цени на тока и енергийна катастрофа.

31

Анонимен

преди 1 месец

Строги икономии след милиарди загуби: 30 000 работни места ще бъдат съкратени. Финансовият директор на групата Левин Холе: Deutsche Bahn претърпя загуба от 1,231 милиарда евро през първата половина на годината. В бъдеще ще трябва да композираме повече влакове с по-малко хора. Групата е принудена да съкрати хиляди работни места, особено в администрацията. Общо се очаква да бъдат съкратени приблизително 30 хиляди щатни бройки.

30

Анонимен

преди 1 месец

Монголците нали са в смешния БРИКС, кво ги вълнува немците какво мислят по въпроса :))

29

Анонимен

преди 1 месец

заводите ще работят само като пече слънчо и като духа ветъре.

28

Анонимен

преди 1 месец

Ние истинските джендери, пеераси, скопени 4икибойци и сатаняги от олимпийските игри питаме "какво по дяволите става с укронациското контранастъпление"? Превзеха ли вече Крим? А Москва кога?

27

Къде е Джо Бидона?

преди 1 месец

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така.